-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.301
bağ dokularımız esniyormuş ondan bu ağrılar dedi doktor banaKizlar 16. Haftamin icerisindeyim kasık agrim oluyor rahimmi büyüyor ondan dolayimi bu agri
Tesekkür ederim kuzum kontrole gün sayiyormbağ dokularımız esniyormuş ondan bu ağrılar dedi doktor bana
Aa yarına mı yani hadi hayırlısıyla saglıkla kavusun inşaallahAllaha sukur yolunda. Sali sabahina planladik dogumu. Heyecanli bekleyis basladi. Uyku tutmuyorsizin ne zamana belli mi??
Maşallah o kadar çok dua ediyorum ki benim de 37. Haftaları görür müyüm diyeAa yarına mı yani hadi hayırlısıyla saglıkla kavusun inşaallahbizimde haftaya pazartesi kısmet olursa ama aksi.bi durum olursa öncede alabilirim dedi perşembe günü kontrol var yine. Bugün de gittik sancı falan cıkmadı benim kızlar gelmekten vazgeçti perşembe geldiğinde sancı falan cıkarsa direk alabilirim de dedi onun dısında gece gündüz her saat ara sancın oldugunda dedi hayırlısı bakalım bir hafta nasıl gecer bilmem
Sancim benim de yok. Nst de bir tanesi daha hareketsiz cikiyor, onu pek begenmiyor. Bize en basindan 36+4 demisti 36+3 oldu. Insallah saglikla kavusalimAa yarına mı yani hadi hayırlısıyla saglıkla kavusun inşaallahbizimde haftaya pazartesi kısmet olursa ama aksi.bi durum olursa öncede alabilirim dedi perşembe günü kontrol var yine. Bugün de gittik sancı falan cıkmadı benim kızlar gelmekten vazgeçti perşembe geldiğinde sancı falan cıkarsa direk alabilirim de dedi onun dısında gece gündüz her saat ara sancın oldugunda dedi hayırlısı bakalım bir hafta nasıl gecer bilmem
Ben doktorum istedigi icin verifi yaptirmistim.Maşallah o kadar çok dua ediyorum ki benim de 37. Haftaları görür müyüm diye
Ben daha 9.haftadayım daha çok başlardayım.
Aranızdan nipt, nifty testini yaptıranlar oldu mu?
Bizim gebelik takibimizi perinatolog prof yapıyor sordum gerek yok yaptırmayın dedi.
Teşekkür ederim canım evet sen cok sanci çektin neyseki saglikla kucağına aldın cok şükür. Yarin kontrolüm var bakalim ne diyecek Dr. Bugun cok kaşıntı, mide bulantısı, ishal vardı. Gebelik kolestaziyse ben de doguma alınırım artık sanırım,hayırlısı.Ben 2 cm acikla kac zaman durdum hem de dogum sancisi cikmasina ragmen nstde canim ki haftan cok guzel endise etme
İnşaallah görürsün canımMaşallah o kadar çok dua ediyorum ki benim de 37. Haftaları görür müyüm diye
Ben daha 9.haftadayım daha çok başlardayım.
Aranızdan nipt, nifty testini yaptıranlar oldu mu?
Bizim gebelik takibimizi perinatolog prof yapıyor sordum gerek yok yaptırmayın dedi.
Anladım canım olsun sağlıkla gelsinler inşaallah belki yeri sıkışık olduğundandır aklına kötü bişey getirme. Rabbim hayırlısıyla kurtarsın bizlere de dua etSancim benim de yok. Nst de bir tanesi daha hareketsiz cikiyor, onu pek begenmiyor. Bize en basindan 36+4 demisti 36+3 oldu. Insallah saglikla kavusalim
İnşaallah görürsün canımben hiç bir test yaptırmadım acıkcası bir risk çıksada aldırmayacagım için aklımı bulandırmaya gerek.duymadım tercih.meselesi yani
Bana denildi birinin bağırsağında parlaklık var perinatologa gitmiştim sehir hastanesinde amniyosentez önerdi iki.iğne batırılıyo bebeklere denk de gelebilir kaybedebiliriz de bu bi.sorunda olabilir olmayadabilir down sendromluda olabilir bagursagnda sorunda olabilir hic bi sorunda olmayabilir hep varsayım yani ozaman cok üzüldüm falan sonra dedim ki bişey olsa aldıracskmısım hayır oyüzden bırak Allah a dua et nasipten öte köy yokBende aynıyım. Ense ölçümü yaptı 12-13 hafta arası 2mm altındaydı ikisininde. O yüzden dahasını karıştırmadım. Tam teslimiyetçilerdenim. Zira birinde bir sıkıntı olduğu düşünülse aldıramıyacağımı bildiğimden suyu hiç bulandırmadım.
Bu konularda peritonoglar fazla titiz davranıyor galiba. Kaç kişi okudum böyle. Benim doktorum tüp bebekçi sanırım benim yaşımdan çok çok fazla ikiz takibi yapmıştır. Kendisi rahat doğal olarak bende bebeklerde rahatız. Gerisinide onları bana verene bıraktık. Yapacağımız zaten başka bişey yok. Allah hakkımızda en hayırlısını verir elbet. Sizde de eminim hiç birşey çıkmayacak. Gönlünüzü ferah tutun. Sizde konuyu en yetkili merciye bırakmışsınız zatenBana denildi birinin bağırsağında parlaklık var perinatologa gitmiştim sehir hastanesinde amniyosentez önerdi iki.iğne batırılıyo bebeklere denk de gelebilir kaybedebiliriz de bu bi.sorunda olabilir olmayadabilir down sendromluda olabilir bagursagnda sorunda olabilir hic bi sorunda olmayabilir hep varsayım yani ozaman cok üzüldüm falan sonra dedim ki bişey olsa aldıracskmısım hayır oyüzden bırak Allah a dua et nasipten öte köy yok
Ikisi birden mi o kadar sürdü?30-35 dakika sürmüştü benim canım
İşte benim hoşuma giden doktorum perinatolog ve gerek yok boşver o testlere dedi. O kadar özgüvenle söyledi ki hoşuma gitti gerçekten. Ve üslubu o kadar iyi ve güzeldi kiBu konularda peritonoglar fazla titiz davranıyor galiba. Kaç kişi okudum böyle. Benim doktorum tüp bebekçi sanırım benim yaşımdan çok çok fazla ikiz takibi yapmıştır. Kendisi rahat doğal olarak bende bebeklerde rahatız. Gerisinide onları bana verene bıraktık. Yapacağımız zaten başka bişey yok. Allah hakkımızda en hayırlısını verir elbet. Sizde de eminim hiç birşey çıkmayacak. Gönlünüzü ferah tutun. Sizde konuyu en yetkili merciye bırakmışsınız zaten
Hic duymadim normal dogum yapan arkadas. Geneli sezeryan ile dogum yapiyor benimkisi bile simdiden belli ilki sezeryan oldugu icin bunlarda sezeryan allah nasip kismet ederseMerhabalar.. uzun zamandır yazmıyordum :) nasıl gidiyor ikiz gebelikler :)
Merak ettiğim var mı aramızda normal doğumla ikizlerini kucağına alan? Bugün 38.haftama girdim çok agirlastim ama doğum belirtim yok neredeyse. Cumaya sezaryen mi olsam diyorum artık çünkü herşey oldukça zorlaştı.. o zaman suni sancı verseler doğum gerçekleşir mi diye de düşünüyorum...