2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bana vajinal bakmıyor sordum gerek yok orayı irrite etmeye dedi ama çoğu öyle ölçtürmüş bilmiyorum
Karından da ölçülüyor canım benim karından göremedi diye vajinal bakmıştı. Gerek yok dediyse net gözükmüştür ama dediğim gibi progesteron desteği ve uzanarak düzeliyor. Artık haftan ileri senin belki 3.5tan 5e geri çıkmaz ama 4 bile olsa süper 28 29.haftalarda.

İnan tartilmadim çünkü sis karnım ve evime gidemedim henüz.Lohusa takımıni 30.haftamda tam üzerime olur bedende aldım ben

Kızlar bir şey sormak istiyorum, ikizler için şimdilik bir oda yapmayı düşünmüyorum ama yatak odam da çok büyük değil, siz tek beşik alıp ikisini yan yana mi yatırmayı mi düşündünüz? Yoksa iki tane küçük beşik almak daha mi mantıklı?

İnan tartilmadim çünkü sis karnım ve evime gidemedim henüz.Lohusa takımıni 30.haftamda tam üzerime olur bedende aldım ben
Demekki bi anda balon gibi sönmeyeceğiz güzel o zaman çünki bende öyle aldım doğurduktan sonra da oluyormuş demekki çok teşekkür ederim hala hastanede misin nasılsın ağrıların için mi kalıyorsun
Ben de oda yapmadım biraz büyüdüklerinde yapmayı düşünüyorum. İki beşik aldım yatak odama. Belki ilk aylarda ikisini bir beşiğe koyarım sığarlar nasılsa bu yüzdende bir beşik yatak odasında biri de salonda stabil durur diye de geçiyor aklımdan

Öyle de olabilir

Yok canım dün taburcu olduk sezeryan ağrısı çok fena ben sıramı savdim darısı sizlere.

Şimdilik sadece iki beşik aldım bide dolap rengi beyaz ilerde başka odada bir şekilde yine kullanabilirim

Benimde yatak odam cok geniş değil ama iki küçük beşiği yine sıgdırırm bi şekilde. Bende oda almadım ama beyaz dolap ve şifonyer aldım ikiz olduklarından anca yeter ıvır zıvır herseyi toparlar d edim. Beşikleri de portatif beşiklerdn aldım heryere rahatca tasınıyo ben herseyi pratik olsun diye uğraşıyorum iki tane diye bakanımda pek olmıycak oyüzden birde aileler uuzakta yanımızda bile götürürüz gidersek oda alternatif. Birde tecrübeli ikiz anneleri genelde aynı beşikte yatıramadıklarını birbirlerini uyandırdıklarını söyledi bundanda etkilendim açıkçası

Evet ben de onu merak ediyordum çok saolun , iki tane küçük portatif besiklerden mantıklı değil mi. Çok saolun . Hem o beşikler uygun fiyatlı, hem her yere taşınabiliyor. Ben de sizin gibi düşündüm bi şifonyer, iki beşik, ana kucağı, bir de şu babynestlerden düşünüyorum ona yatırırım diye.

İnceledım bir kaç vitamın mı var içerisinde? Banda magnezyum granul sase yazdı ama içime pek sinmedi gibi? Bırde kacıncı ayda başladınız kullanmaya
Evet canım kalsiyum cinko d vitamini gibi vitaminler var. Yani bilmiyorum ama doktorunun vardır bir bildiği herhalde nedn içine sinmedi ki? 4bucuk aylık falandı herhalde basladıgımda bacagıma kramp giriyordu bazı sancılarım oluyordu iyi geldi bana

Aynen ocakta trendyoldan indirimden aldım ben iki tane 157tl ye mi ne geldi tanesi baya uyguna geldi yani. Babynest de ben kararsızım kimisi gereksiz diyor kimisi lazım olur diyor onu duruma göre alırım dedim ana kucagı var simdilik gerekirse hemen alınır dedim yani. Beşiğin fotosunu da ekliyorum fikir olsun. Ben 7–8 ay yatarlar diye düşünüyorum ondan sonra da direk korunaklı yatak düşünüyorum montessori tarzı

Eklentiler

• Screenshot_20210109-132645.png
    227,4 KB · Görüntüleme: 23
Ben de bu besiklerden düşünüyorum, zaten bizim ikiz olunca normal bebeklere göre minik olacaklar yatarlar epey. Çok saolun . Babynest içinse gün içinde ona yatırırım, ya da bebek arabasinda iyi olur diye düşündüm. Bakalım bu beşikler benim de aklıma yattı
Bir de bu beşikler yatak yanında nasıl oldu? cok aşağıda kalmadi değil mi ?

Kalsıyum falan yok. Ayrı bide kalsıyum almak istemedim ondan. Kullanmam gerekiyor bana göre kalsıyum cünkü hala süt ürünleri tüketemıyorum.

Rica ederim ne demek yardımcı olduysa ne mutlu bana. Yani yatagın yanına koymadım henüz bebek odasında duruyorlar ama beniö yatagım biraz yüksek bunlarda cok aşırı yuksek değil açıkçası illa biraz egılmek gerekir diye dusunuyorum alırken koyarken ama oda bi dezavantajı galiba ama herkes çok beğendi cok kullanışlı olduğunu söylüyor oyuzden suan içim rahat. Bakalım.bebişlerde sevecekmi malum naparsak yapalım herşeyi gene onlar belirliyor

Kalsıyum falan yok. Ayrı bide kalsıyum almak istemedim ondan. Kullanmam gerekiyor bana göre kalsıyum cünkü hala süt ürünleri tüketemıyorum.
Süt çok içemesemde yoğurt kendim mayalayıp yiyorum aslında günde 4porsiyon demişti doktorum süt ayran yoğurt bunları tüketmemiz gerekmiş. İkizde olunca biraz yetersiz kalıyor normal beslenmek tabii. Kaç haftalık suan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…