2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Rica ederim ne demek yardımcı olduysa ne mutlu bana. Yani yatagın yanına koymadım henüz bebek odasında duruyorlar ama beniö yatagım biraz yüksek bunlarda cok aşırı yuksek değil açıkçası illa biraz egılmek gerekir diye dusunuyorum alırken koyarken ama oda bi dezavantajı galiba😬 ama herkes çok beğendi cok kullanışlı olduğunu söylüyor oyuzden suan içim rahat. Bakalım.bebişlerde sevecekmi malum naparsak yapalım herşeyi gene onlar belirliyor
Bizim yatagimiz da yüksek, söyle yatakla bir olsa aliversek ama iki bebiş olunca, Minnoslar ya insan çok merak ediyor sevmelere doyamaz insan 🤗🤗🤗🤗🥰

Süt çok içemesemde yoğurt kendim mayalayıp yiyorum aslında günde 4porsiyon demişti doktorum süt ayran yoğurt bunları tüketmemiz gerekmiş. İkizde olunca biraz yetersiz kalıyor normal beslenmek tabii. Kaç haftalık suan?
Yogurt bende mayalıyorum 1 kase yıyorum günde. Aslında artırmam lazım. Vitamın degerlerım gün geçtikçe düşüyor. 18. Haftaya girecegim. Kılo almayım diye yememden kısıyorum.

İçinizde park yatak alan oldu mu? İçine yatak marka tavsiyeniz var mı illa pahalı iyi bi yatak mı almak gerekiyor?

E eeesssrrraaa_45 canım nasılsın ne durumdasın en son nişanım geldi demiştin merak ettim seni yanlış hatırlamıyosam bugün kontrole de gitcektin?
Iyiyim sag ol, sende nasil durumlar? Persembe biraz fazla bel ve kasik agrim oldu dun de gittk yine randevuya bebekler iyiler, Allah a sukur hala karnimdalar. Yolunda simdilik her sey. Carsamba tekrar kontrol var. NST’lerde de sorun cikmiyor sukur. Allah korusun. Zamaninda planli olsun insallah

Yogurt bende mayalıyorum 1 kase yıyorum günde. Aslında artırmam lazım. Vitamın degerlerım gün geçtikçe düşüyor. 18. Haftaya girecegim. Kılo almayım diye yememden kısıyorum.
Kilo alımıyım derken vitamin degerlerin düşmüş olabilir bence öyle düşünme saglıklı beslen bir kase çok az günde bn hergün yumurtamı süt ürünlerimi dengeli almaya calısıyorum bebeklerde bundan sonra daha cok senden alacak proteinini ihmal etme derim bn suana kadar 17–18kilo aldım napalım onlar sağlıklı olsunda kilo verilir

Kilo alımıyım derken vitamin degerlerin düşmüş olabilir bence öyle düşünme saglıklı beslen bir kase çok az günde bn hergün yumurtamı süt ürünlerimi dengeli almaya calısıyorum bebeklerde bundan sonra daha cok senden alacak proteinini ihmal etme derim bn suana kadar 17–18kilo aldım napalım onlar sağlıklı olsunda kilo verilir
Haklısın canım. Allah sagsalım hayırlı vakıtte kucagına almayı nasıp etsin. Kaçıncı haftandasın

Iyiyim sag ol, sende nasil durumlar? Persembe biraz fazla bel ve kasik agrim oldu dun de gittk yine randevuya bebekler iyiler, Allah a sukur hala karnimdalar. Yolunda simdilik her sey. Carsamba tekrar kontrol var. NST’lerde de sorun cikmiyor sukur. Allah korusun. Zamaninda planli olsun insallah
Çok sevindim canım bir hafta daha dursalar enazından cok iyi olacak. Bende iyi olucam inşaallah suan hastanedeyim asagda sancım farklı bişey hissediyorum bunu anlattım doktoruma içimiz rahat etsin nst ye sularına bakalım dedi bir.sorun yok cok şükür onlarda ama baskıdan sancım oluyor herhalde asagda. İdrar tahlili istedi bakalım onun sonucunu bekliyoruz

Evet vajinal yapılmıştı. Doğru dürüst oturmadım bile hep uzandım bir de progestan fitil kullandım
Merhaba bende kapak progestan vajinal yoldan kullanıyorum kullanmaya başladıktan sonra sizin de çamaşırınız da beyaz akıntı oldu mu ve idrara gittiğiniz de idrarınızda beyazlıklar oldu mu acaba

X