- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.141
E eeesssrrraaa_45 canım nasılsın ne durumdasın en son nişanım geldi demiştin merak ettim seni yanlış hatırlamıyosam bugün kontrole de gitcektin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim yatagimiz da yüksek, söyle yatakla bir olsa aliversek ama iki bebiş olunca, Minnoslar ya insan çok merak ediyor sevmelere doyamaz insanRica ederim ne demek yardımcı olduysa ne mutlu bana. Yani yatagın yanına koymadım henüz bebek odasında duruyorlar ama beniö yatagım biraz yüksek bunlarda cok aşırı yuksek değil açıkçası illa biraz egılmek gerekir diye dusunuyorum alırken koyarken ama oda bi dezavantajı galiba ama herkes çok beğendi cok kullanışlı olduğunu söylüyor oyuzden suan içim rahat. Bakalım.bebişlerde sevecekmi malum naparsak yapalım herşeyi gene onlar belirliyor
Yogurt bende mayalıyorum 1 kase yıyorum günde. Aslında artırmam lazım. Vitamın degerlerım gün geçtikçe düşüyor. 18. Haftaya girecegim. Kılo almayım diye yememden kısıyorum.Süt çok içemesemde yoğurt kendim mayalayıp yiyorum aslında günde 4porsiyon demişti doktorum süt ayran yoğurt bunları tüketmemiz gerekmiş. İkizde olunca biraz yetersiz kalıyor normal beslenmek tabii. Kaç haftalık suan?
Iyiyim sag ol, sende nasil durumlar? Persembe biraz fazla bel ve kasik agrim oldu dun de gittk yine randevuya bebekler iyiler, Allah a sukur hala karnimdalar. Yolunda simdilik her sey. Carsamba tekrar kontrol var. NST’lerde de sorun cikmiyor sukur. Allah korusun. Zamaninda planli olsun insallahE eeesssrrraaa_45 canım nasılsın ne durumdasın en son nişanım geldi demiştin merak ettim seni yanlış hatırlamıyosam bugün kontrole de gitcektin?
Kilo alımıyım derken vitamin degerlerin düşmüş olabilir bence öyle düşünme saglıklı beslen bir kase çok az günde bn hergün yumurtamı süt ürünlerimi dengeli almaya calısıyorum bebeklerde bundan sonra daha cok senden alacak proteinini ihmal etme derim bn suana kadar 17–18kilo aldım napalım onlar sağlıklı olsunda kilo verilirYogurt bende mayalıyorum 1 kase yıyorum günde. Aslında artırmam lazım. Vitamın degerlerım gün geçtikçe düşüyor. 18. Haftaya girecegim. Kılo almayım diye yememden kısıyorum.
Haklısın canım. Allah sagsalım hayırlı vakıtte kucagına almayı nasıp etsin. Kaçıncı haftandasınKilo alımıyım derken vitamin degerlerin düşmüş olabilir bence öyle düşünme saglıklı beslen bir kase çok az günde bn hergün yumurtamı süt ürünlerimi dengeli almaya calısıyorum bebeklerde bundan sonra daha cok senden alacak proteinini ihmal etme derim bn suana kadar 17–18kilo aldım napalım onlar sağlıklı olsunda kilo verilir
Çok sevindim canım bir hafta daha dursalar enazından cok iyi olacak. Bende iyi olucam inşaallah suan hastanedeyim asagda sancım farklı bişey hissediyorum bunu anlattım doktoruma içimiz rahat etsin nst ye sularına bakalım dedi bir.sorun yok cok şükür onlarda ama baskıdan sancım oluyor herhalde asagda. İdrar tahlili istedi bakalım onun sonucunu bekliyoruzIyiyim sag ol, sende nasil durumlar? Persembe biraz fazla bel ve kasik agrim oldu dun de gittk yine randevuya bebekler iyiler, Allah a sukur hala karnimdalar. Yolunda simdilik her sey. Carsamba tekrar kontrol var. NST’lerde de sorun cikmiyor sukur. Allah korusun. Zamaninda planli olsun insallah
Amin hepimize inşaallah benim bugün 35+4 canımHaklısın canım. Allah sagsalım hayırlı vakıtte kucagına almayı nasıp etsin. Kaçıncı haftandasın
Ben almadım ama alıcam nasipse içine de yünden yatak yaptıracak annemİçinizde park yatak alan oldu mu? İçine yatak marka tavsiyeniz var mı illa pahalı iyi bi yatak mı almak gerekiyor?
Ama yatak sert olmalı diyor doktorlar yoksa içine bende yün yatak istiyordumBen almadım ama alıcam nasipse içine de yünden yatak yaptıracak annem
Onu yorgan gibi sırıyorlar sert oluyor zaten ama yine de araştırırım bende o zamana kadarAma yatak sert olmalı diyor doktorlar yoksa içine bende yün yatak istiyordum
Bu markayada bakayım çok sagolBen sunny baby joy plus aldım park beşik yanına da keremce diye bir yatak önerdiler gayet güzel onu aldım
Yemenizden lütfen kısmayın 16 kilo aldım ben 10 gün oldu doğum yapalı 14 kilo gittiYogurt bende mayalıyorum 1 kase yıyorum günde. Aslında artırmam lazım. Vitamın degerlerım gün geçtikçe düşüyor. 18. Haftaya girecegim. Kılo almayım diye yememden kısıyorum.
Merhaba bende kapak progestan vajinal yoldan kullanıyorum kullanmaya başladıktan sonra sizin de çamaşırınız da beyaz akıntı oldu mu ve idrara gittiğiniz de idrarınızda beyazlıklar oldu mu acabaEvet vajinal yapılmıştı. Doğru dürüst oturmadım bile hep uzandım bir de progestan fitil kullandım
Benım çok fazla olmuştu beyaz akıntı çamaşır dayanmamıştıMerhaba bende kapak progestan vajinal yoldan kullanıyorum kullanmaya başladıktan sonra sizin de çamaşırınız da beyaz akıntı oldu mu ve idrara gittiğiniz de idrarınızda beyazlıklar oldu mu acaba
Allah evlatlarınıza uzun hayırlı omür versin. Çok sagol.Yemenizden lütfen kısmayın 16 kilo aldım ben 10 gün oldu doğum yapalı 14 kilo gitti
O zaman normal yani doktorumun hemşiresi normal dedi benim de baya oluyor sürekli değiştiriyorum tedirgin oldum acaba ilaç mı etki etmiyor diyeBenım çok fazla olmuştu beyaz akıntı çamaşır dayanmamıştı
Hepimizin evladına inşallah canım sen ye güzel beslen kilo kolay işAllah evlatlarınıza uzun hayırlı omür versin. Çok sagol.