- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.101
Çok teşekkür ederimOy maşallah allah bağışlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimOy maşallah allah bağışlasın
Evet canım yanımdalar durumları iyi sadece küçük olan kızim biraz daha narinÇok şükür canım biz de iyiyiz. Bebişler nasıl yanındalar demi
Hiç moralini bozma herzaman pozitif düşün canım benimde o haftalarda aynen öyle kısalma olmustu cok sancım olmuştu asagda bebeklerin kafaları asagda oldugundan baskı yapıyordu sancıda erken dogumu tetikler diye doktorum gözetim altında tuttu geçene kadar ogün tuvalet dışında kalkmıcan dedi hep bana dikkat ettim ama hala duruyorlar cok şükür iyi düşün iyi olsun Rabbim saglıkla hayırla kucagımıza almak nasip etsin inşaallahŞimdi doktordan çıktım dünden beri inanılmaz bel ağrım vardı .rahim ağzı uzunluğu 5 sen 3.5 e düşmüş sancı çıkmadı ama moralim çok bozuldu .böyle olup toparlanan var mı doğum yapanlardan
Çok sağolun inş ben de o haftaları görürümHiç moralini bozma herzaman pozitif düşün canım benimde o haftalarda aynen öyle kısalma olmustu cok sancım olmuştu asagda bebeklerin kafaları asagda oldugundan baskı yapıyordu sancıda erken dogumu tetikler diye doktorum gözetim altında tuttu geçene kadar ogün tuvalet dışında kalkmıcan dedi hep bana dikkat ettim ama hala duruyorlar cok şükür iyi düşün iyi olsun Rabbim saglıkla hayırla kucagımıza almak nasip etsin inşaallah
Geçmiş olsun ben doktorumun önerisiyle yalnızca vajina etrafını(içini asla yıkamayın) temizlemek için kullanılan şampuan almıştım eczaneden hala da kullanıyorum.Onun dışında tüyleri de doktorlar sadece jilet ile almayı tavsiye ediyor siz de dayanabilirseniz çok özenmeden öyle alın ama zor tabi ben de sudan tiksindiğim dönemde banyomu neredeyse 7-8 günde bir ancak yapabiliyordum.Ama sonunda hepsi geçiyor tabi sonra da karnınız büyüyor ve eliniz yetişemiyor tekrar başa dönüyorsunuz:)Merhaba 16haftalık ıkız hamıleyım. 15gun önce çok şiddetli kanama geçirdim. Hala kanama leke gıbı çamur gıbı devam edıyo. Annem bakıyo bana. Bu kanamalı surecte özür dıleyetek soruyorum özel bölge temızlıgınızı nasıl yapıyorsunuz. Bulantı kusma devam edıyo. Sudan tıksınmısım hala içemiyorum
Toparlar o da canım öp bizim yerimize hoşgeldiler yeni hayatlarınaEvet canım yanımdalar durumları iyi sadece küçük olan kızim biraz daha narin
Bende aynı dertten muzdaribin . Epilasyon yapamıyorum maalesef ağda vs . Traş bıçağı kullanmaya çalışıyorum ama onda da pek beceremiyorum kesiyorum . Tüy dökücü kullanmayı istiyorum onu da doktoruma sormadım daha bi sakıncası olmazsa onu kullanacağımMerhaba 16haftalık ıkız hamıleyım. 15gun önce çok şiddetli kanama geçirdim. Hala kanama leke gıbı çamur gıbı devam edıyo. Annem bakıyo bana. Bu kanamalı surecte özür dıleyetek soruyorum özel bölge temızlıgınızı nasıl yapıyorsunuz. Bulantı kusma devam edıyo. Sudan tıksınmısım hala içemiyorum
Maşallah sizde sağlıcakla doğum yaptınız . Çok seviniyorum doğum yapanlara hamilelik sıkıntıları bitti ne güzel diyorum. Darısı bizlerin başına inş . Allah sağlık ve mutlulukla bebeklerinizi büyütmeyi nasip etsinEvet canım yanımdalar durumları iyi sadece küçük olan kızim biraz daha narin
Doktoruna danışmadan kullanma eğer için tahat etsin istiyorsan. Ama benim fikrimce çok sakıncalı hem kokusu hemde içeriği olarak ağır materyaller kimyasallar içeriyor kesinlikle kullanmamalısın bence. Çok rahatsız oluyorsan eşinden destek alabilirsin. traş bıçağı ileBende aynı dertten muzdaribin . Epilasyon yapamıyorum maalesef ağda vs . Traş bıçağı kullanmaya çalışıyorum ama onda da pek beceremiyorum kesiyorum . Tüy dökücü kullanmayı istiyorum onu da doktoruma sormadım daha bi sakıncası olmazsa onu kullanacağım
Teşekkür ederim tavsiyeniz içinDoktoruna danışmadan kullanma eğer için tahat etsin istiyorsan. Ama benim fikrimce çok sakıncalı hem kokusu hemde içeriği olarak ağır materyaller kimyasallar içeriyor kesinlikle kullanmamalısın bence. Çok rahatsız oluyorsan eşinden destek alabilirsin. traş bıçağı ile
Benim 10 günde 3.5tan 5e çıkmıştı yatarak geçmiş olsunSancı çıkmayınca ciğer geliştirici yapmadı .tansiyonu çok yükseltiyor ondan geçen kendisine gelen bi hasta erken doğum yapmış
Oturup ayaklarını uzattın mı hep yatınız mı .inş benim ki de yükselir tekrar .progestan fitil kullanıyorum ekstra bir şey kullandınız mı .bi de ölçüm vajinal mı yapıldıBenim 10 günde 3.5tan 5e çıkmıştı yatarak geçmiş olsun
Evet vajinal yapılmıştı. Doğru dürüst oturmadım bile hep uzandım bir de progestan fitil kullandımOturup ayaklarını uzattın mı hep yatınız mı .inş benim ki de yükselir tekrar .progestan fitil kullanıyorum ekstra bir şey kullandınız mı .bi de ölçüm vajinal mı yapıldı
30 haftadan snra hiç uyuyamadim diyebilirim canım.Dogum yapınca karnın bosaliyo nefes aliyosun.Ayrica güzel temennilerin için teşekkür ederim darısı doğum bekleyen herkese inşallah.yesim35_88 gözün aydın allah bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin
Kızlar ben bu aralar gece nefessiz kalıyorum horlamaya bile başlamışım çok kalitesiz uyuyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu ne kadar sürdü nasıl başa çıktınız?
Amin inşallah30 haftadan snra hiç uyuyamadim diyebilirim canım.Dogum yapınca karnın bosaliyo nefes aliyosun.Ayrica güzel temennilerin için teşekkür ederim darısı doğum bekleyen herkese inşallah.
Bana vajinal bakmıyor sordum gerek yok orayı irrite etmeye dedi ama çoğu öyle ölçtürmüş bilmiyorumEvet vajinal yapılmıştı. Doğru dürüst oturmadım bile hep uzandım bir de progestan fitil kullandım