2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Sevgili ikiz anneleriiiii bebişlerinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız? İlk gebeliği olanlar paylaşabilir ler mi?

Ben ilk 19. Hafta hafif böyle pıt pıt biseyler kalp atıyor gibi hissettim daha sonra 22. Hafta da daha çok netleşti hareketleri

Sevgili ikiz anneleriiiii bebişlerinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız? İlk gebeliği olanlar paylaşabilir ler mi?
16.haftada hafiften hiss etmeye başladım. 18-19itibariyle bariz hiss ettim. 21-22de eşim hiss etti. 24.haftadayım dışarıdan bakınca da gözle görülüyor artık

En kötü senaryo herhalde birini normal doğurup diğerinin sezaryen olması hele normalde de dikişli olursa.
Hayırlısı olsun ne diyelim buna malesef biz karar veremiyoruz bebekler karar veriyor. Onlar nasıl isterlerse öyle gelsinler yeter ki sağlıklı olsunlar

Geçmiş olsun canım nasıl bebişler nekadar doğdular sen nasılsın çokmu ağrılı oldu hafifler inşaallah tez zamanda
Teşekkür ederim canım.
Çok ağrım oldu ağrı kesiciler sadece hafifletiyo bı nebze tam olarak gecmiyo ağrı.2200/2800 doğdular teyzesi

Şimdi doktordan çıktım dünden beri inanılmaz bel ağrım vardı .rahim ağzı uzunluğu 5 sen 3.5 e düşmüş sancı çıkmadı ama moralim çok bozuldu .böyle olup toparlanan var mı doğum yapanlardan

Sancı çıkmayınca ciğer geliştirici yapmadı .tansiyonu çok yükseltiyor ondan geçen kendisine gelen bi hasta erken doğum yapmış

Tuvalet dışında kalkma bence . Burda dinlenerek tekrar uzama sağlayan arkadaşlar vardı okumuştum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…