- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.081
Çok şükür canım toparlıyoruz yavaş yavaşCanım sen nasılsın kızın nasıl
16 dan sonra hissediliyor demek ki. Benim hissettiğim bağırsak hareketleriymiş demekBen ilk 19. Hafta hafif böyle pıt pıt biseyler kalp atıyor gibi hissettim daha sonra 22. Hafta da daha çok netleşti hareketleri
16.haftada hafiften hiss etmeye başladım. 18-19itibariyle bariz hiss ettim. 21-22de eşim hiss etti. 24.haftadayım dışarıdan bakınca da gözle görülüyor artıkSevgili ikiz anneleriiiii bebişlerinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız? İlk gebeliği olanlar paylaşabilir ler mi?
Canım nasıl geçti iyi misinizTeşekkür ederim canım benim amin inşallah.
En kötü senaryo herhalde birini normal doğurup diğerinin sezaryen olması hele normalde de dikişli olursa.Bende ilk ikiz olduğunu öğrendiğimde direk aa normal doğum olmazmi demişim doktora daha 6haftalıktan yani düşünikiside baş aşağı uzun zamandır benim ama doktorumda Allah var hiç olmaz demedi son zaman konuştuğumuzda da yani gecen hafta bakarız durumuna acılmana falan ona göre deneriz dedi ama riske atmam dedi tabiki hocam dedim bende sadece bakacak insanım yok daha cabuk toparlarım diye en çok istiyorum ama kısmet dedim normal doğum yapıp sıkıntı yaşayan toparlanamayanda cok ona takılma dedi Birde Doktorda bazen biri normal doğuyo digeri dogmuyor dedi bende napılıyo ozaman dedim digerini de sezeryanla alıyoruz dedi bikerede iki türlü dogumda zor bence akışına bırakmak lazım doktorum sonra sen doğum sekline takılma önemli olan sağlıkla dogurtmamız onları dedi haklısınız dedim yani sanada anlatmış olayım sen yine iste son ana kadar bende isticem ama hayırlısı nasılsa öyle nasip olsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşaallah
Ben 14.haftada hissetmeye başlamıştım ama gaz gibi değil anlıyorsun onun bebek olduğunu16 dan sonra hissediliyor demek ki. Benim hissettiğim bağırsak hareketleriymiş demek
Canım çok Agrim vardı anca bakabildim.Sukur iyiyiz teyzesi senin yavrun nasıl?Canım nasıl geçti iyi misiniz
Geçmiş olsun canım nasıl bebişler nekadar doğdular sen nasılsın çokmu ağrılı oldu hafifler inşaallah tez zamandaCanım çok Agrim vardı anca bakabildim.Sukur iyiyiz teyzesi senin yavrun nasıl?
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım nasıl bebişler nekadar doğdular sen nasılsın çokmu ağrılı oldu hafifler inşaallah tez zamanda
Çok şükür canım biz de iyiyiz. Bebişler nasıl yanındalar demiCanım çok Agrim vardı anca bakabildim.Sukur iyiyiz teyzesi senin yavrun nasıl?
Oy maşallah allah bağışlasınTeşekkür ederim canım.
Çok ağrım oldu ağrı kesiciler sadece hafifletiyo bı nebze tam olarak gecmiyo ağrı.2200/2800 doğdular teyzesi
Şimdi doktordan çıktım dünden beri inanılmaz bel ağrım vardı .rahim ağzı uzunluğu 5 sen 3.5 e düşmüş sancı çıkmadı ama moralim çok bozuldu .böyle olup toparlanan var mı doğum yapanlardan
İnş öyle olur erken doğum olmazTuvalet dışında kalkma bence . Burda dinlenerek tekrar uzama sağlayan arkadaşlar vardı okumuştum .
Oyy maşaallah saglıklı hayırlı evlat olsunlar sende tez zamanda toparlan inşaallah canımTeşekkür ederim canım.
Çok ağrım oldu ağrı kesiciler sadece hafifletiyo bı nebze tam olarak gecmiyo ağrı.2200/2800 doğdular teyzesi
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallahOyy maşaallah saglıklı hayırlı evlat olsunlar sende tez zamanda toparlan inşaallah canım