- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.061
M Muallimezzz canım gözün aydın güle güle büyüt ben yeni görüyorum hadi sende kurtuldun sağlığınız yerinde olmasına küvöze girmemenize de cok sevindim. Rabbim hayırlı evlat etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebekler olunca sıkılmayız bu kadar şimdi evde akşama kadar boş boş oturuyoruzAynen vallahi patladım artık Allah kimseyi mecbur etmesin evde kalmaya Bende aynı valla kafadan 3 sene gitti benim gözümde
Tabi canım sıkılmayı özleriz muhtemelen bebekler geldikten sonraBebekler olunca sıkılmayız bu kadar şimdi evde akşama kadar boş boş oturuyoruz
Evet o kaşıntı insana dert oluyoNerden genişliyorsa oralar çatlıyor herhalde canım. Catlamasına takılmıyorum olacaksa olacakta kaaıntıdan kafayı yiyorum gece gündüz dinlemiyor
Ayy darısı başımıza inşallah biz de o günleri görürüzBugün 35+0 benimde kontrol vardı cok şükür nst de sancı cıkmadı bastan korkuttu benim fıstıklar ama şuan duruyorlar bakalım biri 2330 biri 2670 olmuş Allah ın izniyle. Herhalde artık kendilerini kurtardılar diyorum bakalım hayırlısıyla. Artık sabırsızlanıyorum ve epey zorluyor
Yeşim sen yarın doğum yapacaktın,10 mart kalmış aklımda .. rabbim yardımcınız olsun inşallah ,şifalar versin... çok şükür diyelim bugünleri de gördün bizlerde nasip etsin rabbim âmin..Evet o kaşıntı insana dert oluyo
Evet canım yarın doğumum var güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah'ım sizlere de bugünu nasip etsin.Yeşim sen yarın doğum yapacaktın,10 mart kalmış aklımda .. rabbim yardımcınız olsun inşallah ,şifalar versin... çok şükür diyelim bugünleri de gördün bizlerde nasip etsin rabbim âmin..
Canım çok şükür kurtuldum darısı sana olsun inşallahM Muallimezzz canım gözün aydın güle güle büyüt ben yeni görüyorum hadi sende kurtuldun sağlığınız yerinde olmasına küvöze girmemenize de cok sevindim. Rabbim hayırlı evlat etsin
İnşaallah canım ya enazından 36dolsun da ondan sonra da 37yi zorlarız inşaallah yok canım vermedi gecen hafta gün vermicem durabildikleri kadar dursunlar demişti birde ben normal istiyorum bir sıkıntı olmazsa eger öyle gelirlerse denicez riske atmamak sartıyla tabi hayırlısı tabi diretmiyorum olursa yaniAyy darısı başımıza inşallah biz de o günleri görürüz
Bence seninkiler en az 2 hafta daha dururlar doktor gün verdi mi
Aa hadi hayırlısıyla Rabbim tez düz kurtarsın canım güzel haberlerini bekliyoruzEvet canım yarın doğumum var güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah'ım sizlere de bugünu nasip etsin.
Evet canım yarın doğumum var güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah'ım sizlere de bugünu nasip etsin.
Canım çok şükür kurtuldum darısı sana olsun inşallah
Ayy inşaallah canım yaa bende iple cekiyorum artık hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde sabredicez biraz dahaCanım çok şükür kurtuldum darısı sana olsun inşallah
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah.Aa hadi hayırlısıyla Rabbim tez düz kurtarsın canım güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin Yeşim. İnşallah hemen toparlar çıkarsınız
Hayırlı uğurlu olsun bende kaçırmışım. Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin. Ayrıca geçmiş olsun hemen toparlayın inşallah Birgün hepsimiz sezeryanlanıcaz
Normal doğurursanbana çok büyük umut olursun var ya. Hamileliğin başından beri hep normal hayal ettim ikiz oldugunu ogrenince resmen normal dogum yapamicam diye üzüldüm.İnşaallah canım ya enazından 36dolsun da ondan sonra da 37yi zorlarız inşaallah yok canım vermedi gecen hafta gün vermicem durabildikleri kadar dursunlar demişti birde ben normal istiyorum bir sıkıntı olmazsa eger öyle gelirlerse denicez riske atmamak sartıyla tabi hayırlısı tabi diretmiyorum olursa yani
Tamam teşekkür ederim şimdidenToplu şekilde yazarım onu da canım darısı sıkıntısız doğumlar size olsun
Bende ilk ikiz olduğunu öğrendiğimde direk aa normal doğum olmazmi demişim doktora daha 6haftalıktan yani düşün ikiside baş aşağı uzun zamandır benim ama doktorumda Allah var hiç olmaz demedi son zaman konuştuğumuzda da yani gecen hafta bakarız durumuna acılmana falan ona göre deneriz dedi ama riske atmam dedi tabiki hocam dedim bende sadece bakacak insanım yok daha cabuk toparlarım diye en çok istiyorum ama kısmet dedim normal doğum yapıp sıkıntı yaşayan toparlanamayanda cok ona takılma dedi Birde Doktorda bazen biri normal doğuyo digeri dogmuyor dedi bende napılıyo ozaman dedim digerini de sezeryanla alıyoruz dedi bikerede iki türlü dogumda zor bence akışına bırakmak lazım doktorum sonra sen doğum sekline takılma önemli olan sağlıkla dogurtmamız onları dedi haklısınız dedim yani sanada anlatmış olayım sen yine iste son ana kadar bende isticem ama hayırlısı nasılsa öyle nasip olsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşaallahNormal doğurursanbana çok büyük umut olursun var ya. Hamileliğin başından beri hep normal hayal ettim ikiz oldugunu ogrenince resmen normal dogum yapamicam diye üzüldüm.
Pozisyonları nasıl uygun mu normale?
Canım doğum bugün demiEvet o kaşıntı insana dert oluyo
Canım sen nasılsın kızın nasılCanım doğum bugün demi