2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kizlar ben de tup bebekle ikizlerime gebeyim insallah saglikla kucagimiza aliriz bir suredir takip ediyorum sizi ama yazmak bu gune kismetmis 🤗 agrilariniz ne durumda kizlar oluyor mu agriniz vajinada kasiklarda batma agri yasiyorum ben ara ara endiselenmeli miyim bilmiyorum ikiz olunca agri batma daha fazla olur dedi doktorum ama icim rahat etmiyor

Kizlar ben de tup bebekle ikizlerime gebeyim insallah saglikla kucagimiza aliriz bir suredir takip ediyorum sizi ama yazmak bu gune kismetmis 🤗 agrilariniz ne durumda kizlar oluyor mu agriniz vajinada kasiklarda batma agri yasiyorum ben ara ara endiselenmeli miyim bilmiyorum ikiz olunca agri batma daha fazla olur dedi doktorum ama icim rahat etmiyor
Benim halen devam ediyor ağrılarım birde göbeğim büyüdükçe karnım patliycakmis gibi hissediyorum

Bende 2 aydir doktora gitmemis gibiyim 😀 iyi haberle geliriz insallag 😊😊😊
Canim kontrol iyi gecmis sevindim 🥰bizim şükür herşey yolunda kızlarım kıpır kipirdi biri tepe takla duruyordu😂resim alamadı doktorum.Digeri de keyfe düşkün sırt üstü yatiyo ağzını açıp kapatiyodu ☺️emme refleksine kendini hazirliyo sanırım.

Kızlar ikizler için bebek arabası nasıl alicaksiniz hangi marka model arkalı önlü mu alcaksiniz yan yanami
Canim ben bundan düşünüyorum ama doğduktan sonra alacağım acelesi yok nasılsa ☺️

Eklentiler

• IMG_20201017_194907.jpg
    IMG_20201017_194907.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar buarada doktorunuz vajinal olarak rahim uzunlugu ölçümü yapıyor mu?13.haftada karından ölçtü,bugun gitmem de ve sonrakilerde sanırım hep vajinal ölçecek.

Çikolata yense bile bize doktor 2,5 saat sürecek dedi yani 2,5 saat boyunca hareket etmeleri imkansız gibi geliyor nedense
Sizi de Cenk beye mi yönlendirdiler?Buarada bugün ultrason a girmeden çikolata yedim benim kızlar kıpır kipirdi.Sizin cinsiyetleri netleşti mi?

İçimi sıkıyorlar sanki hatta şu aralar arttı doktora gitmeyi düşünüyorum insanın aklına herşey geliyor

X