2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Şuan çok kötü bişey yok Allah ın izniyle canım biraz asagda sancım oluyor baskıdan yatıyorum hep inşaallah iki üç hafta daha dursunlarda hayırlısıyla
İyi ya olmasın sıkıntı. Beklesin minnoslar😍
Senin bugün kontrol mü vardı
Evet canm kontrol vardı bugün
Senin kontrol haftalık mi olmaya başladı canım?yeni gitmiştin sanki.Ben çoktandır giriyorum nst ye.Yarin da benim kontrol var İzmir yolcusuyum.🤗
Evet canm doktor değiştirdim ya ben bu doktor 32 den sonra ikizleri alıyorum nst ye dedi bugün başladı bundan sonra haftalık görecek bakalım.
Sen de yarın inşallah iyi haberler iyi dön 😍

Sizin kaç çıktı ense ölçümleri. Benim ikizlerden birinin 2.7 çıktı bugün 11+5teyim. Çok endişeleniyorum. 2 hafta sonra ek bulgular varsa nifty testine yönlendirecek
Bizim ense kalınlığı 1 in altında çıkmıştı, 3 ün altındaysa problem yoktur demişti yalnız.

Özlem sen nasılsın taburcu oldun mu canım?
Ogluşlarin nasıl 🤗
Taburcu oldum iyiler maşallah emişme savaşları veriyoruz 😊
Kızlar Masalim01 Masalim01 incikartanesi incikartanesi gözünüz aydın çok giremiyorum sıkıntılıyım ancak yazabildim kusura bakmayın çok şükür kurtuldunuz hayırlı evlat olsunlar inşaallah🙏 toparladınız mı şimdi nasılsınız
Amin canım inşallah. Ne sıkıntın var diye sorucaktım sayfanın ilerisinde cevaplamışsın ahh ahhh o sancılar bende kaç kere hastaneye yattım ilaçlar başlandı falan ikiz olunca oluyo cnm bende yaşadım ilaçları bırakınca rahatladım inşallah sende 37 leri görürsün

kızlar kandiliniz mübarek olsun bu arada 😊

Taburcu oldum iyiler maşallah emişme savaşları veriyoruz 😊

Amin canım inşallah. Ne sıkıntın var diye sorucaktım sayfanın ilerisinde cevaplamışsın ahh ahhh o sancılar bende kaç kere hastaneye yattım ilaçlar başlandı falan ikiz olunca oluyo cnm bende yaşadım ilaçları bırakınca rahatladım inşallah sende 37 leri görürsün

kızlar kandiliniz mübarek olsun bu arada 😊
İnşaallah canım nekadar dururlarsa okadar iyi tabi sende buna örneksin inşaallah görürüz bizde🙏

Bana da riskli diyemem dedi. Ama sınıra yakın dedi. Bu akşam içim içimi yedi ve Dr u aradım o dediğiniz testi yapalım dedim 2 hafta kendimi heder edecem yoksa.
Inşallah hiç bir şey yoktur, kendinizi strese sokmayın, bebekler de etkilenmesin . Sakin olmak lazim .

Bana da riskli diyemem dedi. Ama sınıra yakın dedi. Bu akşam içim içimi yedi ve Dr u aradım o dediğiniz testi yapalım dedim 2 hafta kendimi heder edecem yoksa.
Tabii ki takibi elden bırakma doktorunu dinle . Ama gönlünü de ferah tut çünkü 3 e kadar normal . Ki 3 ün üstü olanlar da bile illa Down sendromu olacak diye bir şey yok Allah sağlıkla kucağına versin inşallah

Kızlar bugün 9+6'yım. Muayene vardı. Birisi 1 gün açmış arayı 10+0 görünüyor. Şimdiden mi dedim. Fark olacağını biliyordum ama bu kadar erken beklemiyordum. Sizin ortalama ne zaman aralarındaki fark açılmaya başladı?

Masalim01 Masalim01 zümzüm nasılsınız bugün mü çıkıyorsunuz ağrılarını ne durumda ben seni çift kiZ sanıyordum ama biri erkekmis😍 ömürleri uzun olsun
Bu arada yenidoğan full kız döktor gülerek kızlar hayatı çok seviyor diye bu kadar güçlü sarılıyorlar falan diyor 😃
Yok zumrem biri erkek benim miniklerin 🙈
incikartanesi incikartanesi Masalim01 Masalim01 geçmiş olsun kızlar Rabbim ömürlerini uzun hayırlı etsin inşallah 🤗 Darısı bekleyenlerin başına inşallah hepimiz sorunsuz sıkıntısız 37 38leri görürüz 😍
Dün heyet raporu almaya gittim, gitmişken kızları da görelim dedik. Biri 125 biri 130 gram ölçtü doktor. Sırt sırta vermiş yatıyorlardı çok şükür her sey yolunda 🤗
Inşallah bizler de vaktinde kucağımıza aliriz 😍
Amin canim insallah hepimizin kuzularini 🌸
Kızlar merhaba.biz iyiyiz çok şükür. Oğlum yanımda kız iki gün küvezde kalacak. Spinal oldum ağrılarım biraz hafifledi. Sütüm henüz gelmedi hastanede mama vermiyor şimdilik o süreç biraz sıkıntılı. Pompa da denedik. Oğlan iki emiyor sonra uyuyor biraz tembel doğal olarak süt de gelmiyor. Kız 2kg üzerinde onun çok hareketli olduğunu söyledi çocuk Doktorumuz.
Masallah savasci kuzular bizimkiler 🌸
Masalim01 Masalim01 gözün aydın olsun canım. Allah sağlık sıhhat versin yavrularına..
Sagol canim amin hepimizin yavrularina.
Masalim01 Masalim01 hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah 🌹
Allah razi olsun canim 🌸
Günaydın kızlar hayırlı kandiller herkese. Minik kızım 1770 gr oldu inşallah herşey yolunda giderse kavuşmamıza az kaldı ❤️
Oyyy cok sukur cok sukur 😍
Günaydınn herkese Masalim01 Masalim01 gozun aydın Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin insaallah bugun de @Mascara ve @kuyrukluyildiz dan guzel haberler bekliyoruz 🤗
Sagol canim benim 😊
Kızlar Masalim01 Masalim01 incikartanesi incikartanesi gözünüz aydın çok giremiyorum sıkıntılıyım ancak yazabildim kusura bakmayın çok şükür kurtuldunuz hayırlı evlat olsunlar inşaallah🙏 toparladınız mı şimdi nasılsınız
Sagol kuzu cok sukur. Rabbim sıkıntılarini gidersin 🙏
Kızlar bugün 9+6'yım. Muayene vardı. Birisi 1 gün açmış arayı 10+0 görünüyor. Şimdiden mi dedim. Fark olacağını biliyordum ama bu kadar erken beklemiyordum. Sizin ortalama ne zaman aralarındaki fark açılmaya başladı?
En basindan beri 1 haftaya yakin fark vardi canim. Cok normal.senin

Yok zumrem biri erkek benim miniklerin 🙈

Amin canim insallah hepimizin kuzularini 🌸

Masallah savasci kuzular bizimkiler 🌸

Sagol canim amin hepimizin yavrularina.

Allah razi olsun canim 🌸

Oyyy cok sukur cok sukur 😍

Sagol canim benim 😊

Sagol kuzu cok sukur. Rabbim sıkıntılarini gidersin 🙏

En basindan beri 1 haftaya yakin fark vardi canim. Cok normal.senin
Amin cümlemizin inşaallah canım🙏

Kan testi mi önerdi doktorunuz?3alti risk taşımıyor diye biliyorum.Tabi fetal DNA testi de yaptırın mutlaka

X