2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bana da tup bebek doktorum yapalim demisti. Rahmim kalp seklindeymis. Ancak takip eden doktorum peritonolog aynı zamanda gerek görmüyorum faydası oldugunu görmedim huc dedi. Oylelikle kaldı simdilik.
Bence yaptırmamak mantıklı ilk gebeliğim bilmiyorum erken doğum olur mu sonuç ne olur ama hamile hamile narkoz almak dikiş atılması bunlar zaten hep risk Bakalım herkes farklı birşey söylüyor

Çok teşekkür ederim Cevabın için Bende doktor yakınıma sordum kesinlikle önermedi aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim inşallah darısı bizlerin başına Allah bağışlasın Bebeklerini zaten şuana kadar hiç erken doğum düşünmedim şimdi bir korktum ama yinede kötü düşünmemekte fayda var

Anladım canım ben herhangi bir risk yok diye düşündüm. Evet senin yerinde olsam benimde düşüncem böyle olurdu sanırım. Proluton iğne vuruluyorsundur demi. Ben çok faydasını gördüm hele pandemim den dolayı aksama oldu. İnşallah sağ salim başa kadar geleceksin canım

Canim haftan iyi neden düşük riski var?

Evet vuruluyorum iğneyi progestanda kullanıyorum . Mesela benim arkadaşımda tüple ikizlere hamile kaldı hiç bir skntisi şikayeti yoktu 24. Haftada açıklığı oldu doğumu başladı erken doğurduğu için bebekleri yaşamadı. Serklaj atılmış olsaydı açıklığı olmucakdi üç dört hafta daha tutabilselerdi içerde bebekler yaşayacaktı. Herşey nasip kısmet meselesi ama ben en yakinimda böyle bişey görünce çok etkilendim belki oyuzden seklajida çok istedim.
Canim haftan iyi neden düşük riski var?
Kanamalarim var rahimdede kanamam alanı oluşmuştu ama çok şükür bir iki haftadır yok. Bide ikiz bebek zaten riskli tüp bebek oluncada riskli .

Benim de ayni durumum. Tup bebek. Rahimde kanama.alanim oluştu. Kanamam oldu 9.haftada. Kac haftadir dinleniyorum yatiyorim. Pek iş felan yapmıyorum. Rapor verdi doktor çalışmıyorum. Ben de progestan ve pruluton kullaniyorum. Cok az kalmiati rahimde kanama alani. Tekrar olmaz insallah.

Selam anneler ben 6+ 4 teydim bugün doktora gittim ikizlerden bir 9,8 mm diğeri 8,8 mm birinin kalp atışını duyduk diğerinin duymadık varmı böyle olup sonrdan diğerininde kalp atışını duyan ayrıca rahimde kanam alanı varmışbaşına böyle bir durum gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim.

İçini ferah tut benim de ikizlerden biri daha minnak ama sorunsuz geldik çok şükür bu günlere yiyecek ekmeği varsa yaşar öyle düşün için rahatlat

Rahimde kanama alanı ikiz gebelerin çoğunda görülen bişey.Bebekler büyüdükçe kayboluyo bnmde vardı ve 12+4 te büyüdükleri için yok olmuş dedi doktorum...İğneleerinizi olun bol su için korkmayın.Yatağa bağlı gebelikte hiç normal karşılanmıyo sadece ağır iş yapmayın yorulmayın dikkat edin yeter.

İçini ferah tut benim de ikizlerden biri daha minnak ama sorunsuz geldik çok şükür
sağol canım dikkat ediyorum elimden geldiğince çokta kasmıyorum ama diğer bebeğimin kalp atılını duymadık 6. Haftadayım oda beni üzdü

Merabalar arkadaşlar,12 haftalik çift yumurta ikizlerine hamieyim.7 .haftadan baslayarak sürekli kanamam oluyor 3 kez hastanede yattim progesteron kullaniyorum. 3.5 yasinda bir oglum var var .rabbim hepimize saglikli zamanli doğumlar versin.

Genelde herkesin kanaması oluyomus doktor benide hastaneye yatircakti da ben kabul etmedim bı kaç haftadır çok şükür iyiyim kanamam yok en sonki kanamam mesela açık pembe gelmişti

Genelde herkesin kanaması oluyomus doktor benide hastaneye yatircakti da ben kabul etmedim bı kaç haftadır çok şükür iyiyim kanamam yok en sonki kanamam mesela açık pembe gelmişti
Malesef benim cok oluyor ped dolar okadar moralim bozuluyor kendi kendime moral veriyorum. Ben yurt disindayim ailem pandemi yüzünden gelemiyor tam bitti diyorum yine basliyor.27 Ekim de detayli ultrason var 14 haftaya denk geliyor hayirlisi ile ogün insallah hersey yolunda görünüyor ve bu kanamaya bir çözüm bulurlar.

Ben
2 sene önceki hallerim geldi aklıma yazışmalarınızı okuyunca :) ikiz annesi olmak ayrıcalıktır. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum kızlar, sorularınız olursa seve seve yanıtlarım
İm çift yumurta ikizi ama tek Plesanta varmış bu durum riskli dedi doktor çok üzüldüm bunu yaşayan var mı

Ben

İm çift yumurta ikizi ama tek Plesanta varmış bu durum riskli dedi doktor çok üzüldüm bunu yaşayan var mı
Çift yumurta ikizi ayrı kesedeyken nasıl tek plesenta olmuş hayret.Genelde tek yumurta ikizlerinde bu görünüyo.Bi bebeğin beslenme ve gelişmesi konusunda sıkıntı oluyomuş galiba.Sen içini ferah tut allah'ın işi,rabbim korusun evlatlarımızı.

Aynen canım ben de anlamadım başka doktora da gidecem bakalım rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…