- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
Benim de kızlarım olacak teyzesi o zaman benim 20+4 te gitmem erken olmaz.Evet canım belli kısmetse bir kız bir erkek detaylı için ben de 20. Haftada gidecem canım nasipse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kızlarım olacak teyzesi o zaman benim 20+4 te gitmem erken olmaz.Evet canım belli kısmetse bir kız bir erkek detaylı için ben de 20. Haftada gidecem canım nasipse
Maşallah canım sağ salim gelsinler inşallah canım erken değil canım gayet uygunBenim de kızlarım olacak teyzesi o zaman benim 20+4 te gitmem erken olmaz.
Çok geçmiş olsun. Merak ettim de kanama olunca coraspini kesmedi mi doktorunuz?Kanama alanınız geçti mi. Ya 2 hafta önce küçük bir alan vardı haftalık pruloton verdi bugün kontrol vardı kanama alanı büyümüş dedi 3 günde 1 yapmaya başla dddi. Yalnız salı yapmıştım birde bugün yaptım sorun olmaz inş. kanamam yok ama korkuyorum bebek gelişiminde sıkıntı yok şükür 04 Oksopar +coraspin alıyorum. Sat göre 9+2 ultrason göre 10 +2 geçti mi sizin kaçıncı haftada geçti
Hayır özellikle sordum devam dedi doktor. En son gittiğimde de kanama alanı yok oldu dedi. Pazartesi gidcem tekrar umarım yine oluşmamış tırÇok geçmiş olsun. Merak ettim de kanama olunca coraspini kesmedi mi doktorunuz?
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahGünaydın sevgili ikiz anneleri, bende rabbimin izniyle 8 haftalık ikizlere hamileyim...progesteron ve vitamin kullanıyorum..lekelenmem oluyor arada iğne kullanıyorum geçiyor,birgün iyi oluyorum bir gün hasta gibiyim yemek sorunu yaşıyorum..Çok değişik 12 yaşında. Bir kızım var onun zamanında öyle rahattım ki...iki defa kalp atışlarını dinledim çok şükür bir kanama alanımda yok ama sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrısı, var mı benim gibi böyle yaşayan...
18 haftaya geldim hala var o ağrı malesefGünaydın sevgili ikiz anneleri, bende rabbimin izniyle 8 haftalık ikizlere hamileyim...progesteron ve vitamin kullanıyorum..lekelenmem oluyor arada iğne kullanıyorum geçiyor,birgün iyi oluyorum bir gün hasta gibiyim yemek sorunu yaşıyorum..Çok değişik 12 yaşında. Bir kızım var onun zamanında öyle rahattım ki...iki defa kalp atışlarını dinledim çok şükür bir kanama alanımda yok ama sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrısı, var mı benim gibi böyle yaşayan...
Canım hiç bilgim yok ama bi arkadaşım öyle yaşamıştı rahim kasılması var demiş doktor iğne ilaç istihrat vermişti.İstersen kontrole git veya acile ihmal etme geçmiş olsun.Kızlar göbek deliğinin iki yanında arada sanki içeriden sıkıyorlar gibi birşey oluyor Allah korusun erken doğum riski diyorlar ya ondaki sancı bunun gibi midir bilen var mı
Merhaba hoşgeldin aramıza kanama 6+3 te bende yaşadım ve kesildi ağrım olmamıştı.İhmal etmeyin yine muayene olun.Günaydın sevgili ikiz anneleri, bende rabbimin izniyle 8 haftalık ikizlere hamileyim...progesteron ve vitamin kullanıyorum..lekelenmem oluyor arada iğne kullanıyorum geçiyor,birgün iyi oluyorum bir gün hasta gibiyim yemek sorunu yaşıyorum..Çok değişik 12 yaşında. Bir kızım var onun zamanında öyle rahattım ki...iki defa kalp atışlarını dinledim çok şükür bir kanama alanımda yok ama sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrısı, var mı benim gibi böyle yaşayan...
Benim doktorum 12 . 14. Ve 20. Hafta ayrıntılı ultrason önermişti organ gelişimine göre kademeli bakıyor sanırım ikisi sorunsuz geçti inşallah darısı 20. HaftayaBen yurt dışındayım ve doktorum bizi 14.haftaya denk gelecek şekilde detayli ultrasona gönderdi.27 Ekim de randevum.doktorum 20.hafta gec olur dedi .Hayirli haberlerle insallah.
İkiz hamilelikte herşey normal galiba ben sırtımın ağrısından nefes alamıyorum bazen geçen doktora sordum normal dedi. Her gün farklı birşey oluyorMerhaba hanımlar...
15+3 deyiz ve benim iki haftadır felaket bel ve kalça agrilarim var doktor normal dedi ama böyle şey bence hiçte normal değil sonuna kafar bu acıyla devam edilir mi.. ilk hamileliğimde 30 dan sonra başlamıştı kalsiyum hapi çok iyi gelmişti. Şimdi birşey vermiyorlar.
Kullandığınız vitamin vs var mi? Omega-3? Ya da başka bir takviye?
Hemde nasıl anlatamam kizlarimi görmeyi çok özledim.Yol bitmiyo İzmir'e gelirkenyesim35_88 yarin icin heyecan var mi
Bende 2 aydir doktora gitmemis gibiyim iyi haberle geliriz insallagHemde nasıl anlatamam ❤kizlarimi görmeyi çok özledim.Yol bitmiyo İzmir'e gelirken ☺
Aynen bende öyleyim inşallah canımBende 2 aydir doktora gitmemis gibiyim iyi haberle geliriz insallag
Gunaydinn, bizim randevu iyi gecti, iyilermis allaha sukur. Ama cok inatcilar, yuzlerini gostermediler. Birini zorla yandan yakaladi. Kader dedik boyleymisAynen bende öyleyim ☺ inşallah canım
Bakalım büyümüş mu kuzucuklarimiz.