2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Biri kotu bir sey yazdiysa diye girio bakasim gelmiyor, etkilenececim diye 😂 hicbir sey okumadan gecirmeye calisiyorum. Sadece hafta hafta gelismeleri takip ediyorum. Olcumleri yarin yapar diye dusunuyorum. Ona gore karar verecegim sanirim yaptirip, yaptirmamaya. Diyorum randevuyu cumartesiye alacagima cumaya alsaymisim keske 😂😂 bugun gormus olacaktim, simdi yarin taaaa 2’ de
Anladım canım hayırlı haberle inşallah.

Arkadaşlar bende yeni gebe olduğumu öğrendim normalde 6+2 günlük hamileyim ama dün doktora gittiğimizde kese 5 haftalık göründü içinde bebek de vardı işin tuhafı 15 eylül hcg 58, 18 eylülde 260, 22 eylülde 1440 çıkmıştı. Yani doktorun demesine göre 4. haftada 1000 küsur çıkmış oluyor hcg kafam karıştı ikiz olma ihtimali oluyor mu bu durumda

Kalp atışını ne zaman duydunuz siz? Bende 6+2 de duymadım yolk sac kesesi vardı fetüste belli belirsiz vardı. Yarın tekrar gideceğim inanılmaz heyecanlıyım. Benimde tüpbebek. Çift konuldu ama tek kese gördük.
Beşinci haftada keseyi gördüm yedinci haftada kalp atışını duydum

Bende benzer durum yaşıyorum ama emin değilim 6+1 de doktor 5 haftalık dedi tek kese gördük ama hcg değerlim ona göre yüksek sanki ikiz olabilir mi ki
Kızlar bende araniza yeni katıldım daha çok küçükmüş minikleri 5+3le 5+1 dedi çarşamba kontrole gittiğimde doktor adetten saydigimda 1 hafta geri oluyo bunun sıkıntısı olmaz demi. Kalplerini hissediyorum ama haftaya gel dinleyelim dedi . Hem endişe hem sevinç çok değişik duygularmış bunlar.😊
m yaşıyorum

Tüp bebek mi sizinki?8+4 te gittiğimde estrofem ve prednolu kesti.10.hafta bitiminde progestan kesildi fitil. prolutulex günlük iğnem haftalık prulotona döndü.Oksapar ve ecoprin devam
Kanama alanınız geçti mi. Ya 2 hafta önce küçük bir alan vardı haftalık pruloton verdi bugün kontrol vardı kanama alanı büyümüş dedi 3 günde 1 yapmaya başla dddi. Yalnız salı yapmıştım birde bugün yaptım sorun olmaz inş. kanamam yok ama korkuyorum bebek gelişiminde sıkıntı yok şükür 04 Oksopar +coraspin alıyorum. Sat göre 9+2 ultrason göre 10 +2 geçti mi sizin kaçıncı haftada geçti

Kanama alanınız geçti mi. Ya 2 hafta önce küçük bir alan vardı haftalık pruloton verdi bugün kontrol vardı kanama alanı büyümüş dedi 3 günde 1 yapmaya başla dddi. Yalnız salı yapmıştım birde bugün yaptım sorun olmaz inş. kanamam yok ama korkuyorum bebek gelişiminde sıkıntı yok şükür 04 Oksopar +coraspin alıyorum. Sat göre 9+2 ultrason göre 10 +2 geçti mi sizin kaçıncı haftada geçti
Ben 12+4 te gittim o zmaan geçmişti kanama alanı.Ama pruloton a bağlamayın bebekler büyüdükçe yok ediyo vucud emiyor demişti doktorum.İnsallah sizinde geçer.

Ben 12+4 te gittim o zmaan geçmişti kanama alanı.Ama pruloton a bağlamayın bebekler büyüdükçe yok ediyo vucud emiyor demişti doktorum.İnsallah sizinde geçer.
Ya 7 haftalık iken alan küçüktü şmdi gittim alan büyümüş dedi doktor yüzde 40 risk dedi. 😑

Kızlar acil yardım ben tam 5 haftalık ikiz hamileyim kese ve yolk sac gördük sabah uyandığımda koyu kırmızı kanamam olmuş çok faxla değil ama şimdide yok gibi ama adet ağrısı gibi hafif ağrım var olağan bir durummu yoksa düşükmü yapıyorum...

Kızlar acil yardım ben tam 5 haftalık ikiz hamileyim kese ve yolk sac gördük sabah uyandığımda koyu kırmızı kanamam olmuş çok faxla değil ama şimdide yok gibi ama adet ağrısı gibi hafif ağrım var olağan bir durummu yoksa düşükmü yapıyorum...
Normal merak etme ara ara olucak kanamaların benim beşinci haftada üç dört gün süren kanamam olmuştu. Geçmiş yazılanları okursan çoğu kişinin kanaması olmuştur.doktoruna şöyle düşük önleyici iğne ilaç verir

Normal merak etme ara ara olucak kanamaların benim beşinci haftada üç dört gün süren kanamam olmuştu. Geçmiş yazılanları okursan çoğu kişinin kanaması olmuştur.doktoruna şöyle düşük önleyici iğne ilaç verir
Tamam çok teşekkür ederim bakıyordum bende yazılara içime su serptiniz Allah razı olsun sonra oldumu kanamanız? Vajinal muayane etse şimdi gitseö sıkıntı olur mu benim için?

Kanamanız olduktan sonra ağrımız oluyormuydu? Kuyruk sokumum ağrıyo karnımdada büyük baskı var sanki😢doktorum kanama durduysa evde dinlen dedi ilaçlarada devam

Benim de kanama alanim var 9.haftada basladi. Ama kanamam yok şükür . 2 doktora gidiyorum. Ben de pruluton yaptiriyorum 3 güne bir. Ama her iki doktorum da oksapar ya sa coraspin kullanma dedi biraktirdi ara verdik

Benim de kanama alanim var 9.haftada basladi. Ama kanamam yok şükür . 2 doktora gidiyorum. Ben de pruluton yaptiriyorum 3 güne bir. Ama her iki doktorum da oksapar ya sa coraspin kullanma dedi biraktirdi ara verdik
Ya 2 kaybım var şmdi kalp atımı olunca dr bna dün iyiki başladık ilac lara dedi yani kesmeyi akıl ederdi acaba riskli mi buldu kesmeyi. Çok korkuyorum ilk defa kalp sesi duyunca Oksopar kan sulandırıcı lara bağladım olayı. Tabi dr bırak dese bırakırım da bilemedim

MERHaba arkadaslar rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bende ikiz annesiyim prego 2072 baston bebek arabasi arac kullandigim icin cok az kullandım istanbul pendikteyim almayi dusunen ozelden yazsbilir

X