- 22 Temmuz 2019
- 108
- 156
- Konu Sahibi incikartanesi
- #5.061
gozun aydin, saglikla gelsinler insallahkalp atışlarinı duydum allaha şükür hanimlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gozun aydin, saglikla gelsinler insallahkalp atışlarinı duydum allaha şükür hanimlarr
Masallah gozun aydin canimkalp atışlarinı duydum allaha şükür hanimlarr
allah razi olsun cok saolungozun aydin, saglikla gelsinler insallah
Kalbim duracakti videoya da aldi esim doktor anlatyor diyorum doktoruma hocam bayilmak uzereyim rabbim olmayan ve bu yolda emek veren herkese nasip etsin insallah aminMasallah gozun aydin canim
O baştan belirti veriyor canım. Benim ilk kızımda mesela 10 gün gerilikle başlamıştı. 28.haftada 2 hafta geri kalmışti. 35+0 da doğum yapmıştım ve 3 haftadan fazla geri doğdu. Ama çok şükür gayet sağlıklı sadece zayıf doğmuştu.Başından beri aynı olursa gerilik sıkıntı değilmiş canım ama git gide ara açılırsa kan akışına bakmak gerekirmiş inşallah sıkıntı yoktur daha fazla ara açılmaz
Amin insallah canim cok sukurallah razi olsun cok saolun
Kalbim duracakti videoya da aldi esim doktor anlatyor diyorum doktoruma hocam bayilmak uzereyim rabbim olmayan ve bu yolda emek veren herkese nasip etsin insallah amin
Aman aman durun daha bebisler anneleri uzmeyinBiz burdayiz teyzesi çok şükür sakiniz
Ben daha doğurmadım geceleri hiç uyuyamıyorum eşim yatakta yayıla yayıla yüz üstü yattığını görünce sinir oluyom bende yatmayı özledimCok sessizlik hakim bugun korkutmayin beni doguran yok demi
StabilCok sessizlik hakim bugun korkutmayin beni doguran yok demi
Aman aman durun dogurmayin daha az kaldi canim sabret biz yayip popoyu yaticaz az kaldiBen daha doğurmadım geceleri hiç uyuyamıyorum eşim yatakta yayıla yayıla yüz üstü yattığını görünce sinir oluyom bende yatmayı özledim
Ohh sukurStabil
Canım selam hayırlı oldu Öncelikletesekkür ederim saolun ben tüp bebek tedavisi sonucu cift yumurta ikizlerine hamileyim şuan ilk defa böyle birsey oldugu icin merak ediyorum ikiz gebelik nasil rahat mi skntilimi migde bulntiniz oldumu kalp atisini kacinci haftada duydunuz normal tek gebeliklere gore sıkntili mi geciyor bunlar vb. sorulari merak ediyrum acikcasi
5 6 7 bu haftalar arasi koku hassasiyeti migde bulantisi ve istihfar ediyrdum cnmama şan iyiyim yiyebiliyorum masalalh ama kuru kayisi ve tavuktan acayip tiksindim kokusuna görüntüsüne tahammülüm yok suan 8. haftam bitmek üzere hala koku hassasiyeti devam ediyor insallah skntisiz atlatrz hamilelik sürecini rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin sen yolu baya yarilamissin cnm yaCanım selam hayırlı oldu Öncelikle
Benim de tüp bebek ile oldu İki gebelik, cok sükür ben suana kadar Bi sıkıntı yaşamadım. İlk 3 aylıkken kanamam oldu o da paşalaedan biri rahim kanalına yakındı ondan olmuş sonrasında gecti. Suanda 6 aylık olduk şükür allahıma herseyi yiyorum midem bulanmıyor kendi işini kendim yapıyorum. Bu zamana kadar Bi zorluk olmadı ama son 3 aya girdim artık bundan sonra ne olur bimmiuprım insallah seninde suanda öyle olur
Doğrudur canım.senin kontrol yarın miydi?
Kızlar doğum sonrası korse için ne düşünüyorsunuz owli ye iyi diyolar ama kararsız kaldım almakta.
Canım hamile yastıgı öneririm ben cok rahat ettim anlatamam bende sorun yok ama bel agrım var ve yastık müthis rahatlatıyor.Anne adaylarım merhaba bugün yeni bir soru ile karşınızdayım:)Bu arada gerçekten çok güzel şeyler yazıyorsunuz bir de hep olumlu konuşmalar olunca sizleri okurken çok mutlu oluyorum iyiki varsınız.Sorun şu; 15+1 haftalık oldum şükür, benim bayadır rahimim ağrıyor sanki orda bi çekiştirme varmış gibi özellikle sırt üstü yada yan yatınca ağrım oluyor.Bazı geceler yan yatınca uygun bir pozisyon bulursam ağrım olmuyor ama o geceler de çok nadir.Bu normal bir durumdur değil mi resmen içimde bir top var sanki ve ağrı yapıyor.
Deneyeyim teşekkür ederim ama ben sadece merak ediyorum normal bir durum mu diye tabi bana deniyor ki ikiz gebelik rahim hızlı büyüyor bu ağrılar ondan e ama herkes ikiz burda kimse bana evet bende de o haftalarda oluyordu demedi.Canım hamile yastıgı öneririm ben cok rahat ettim anlatamam bende sorun yok ama bel agrım var ve yastık müthis rahatlatıyor.
Teşekkür ederim canım bakayım bıEki Görüntüle 2767693 canım ben arkadasım dogum yapar yapmaz hemen bundan takmiş bu markadan ve inanılmaz memnun kalmış hic göbegi yok, bende almayı dusunuyorum ama sadece yurtdısında var
Canim sana yazmisim ben elimden geldigince yardimci olurumDeneyeyim teşekkür ederim ama ben sadece merak ediyorum normal bir durum mu diye tabi bana deniyor ki ikiz gebelik rahim hızlı büyüyor bu ağrılar ondan e ama herkes ikiz burda kimse bana evet bende de o haftalarda oluyordu demedi.
Bu mesaji sana yazmistim normal deyip yanlis yonlendirmek de cok dogru olmuyor en iyisi doktoruna danismak diye bitiriyoruz her yazimizi tedbir almakta fayda var diye senin ve bebislerin iyiligi icin oyle yazdim benCanim normal de olabilir rahim buyudugu icin o haftalarda kaslarin gerilmesinden kaynakli olabilir ama magnezyum ve progesteron destegine ihtiyac da olabilir sonuc olarak ciddi bir durumdan kaynaklandigini hic dusunmuyorum doktoruna danismanda fayda var
Yok gerçekten herkes tabi özellikle de sen çok yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ederim.Ama hani kimse ben de aynı sorunu yaşadım demeyince ozaman sorun var bu normal olamaz diyip korkuyorum.Doktora defalarca söyledim ama normal ikiz gebelik diyor.Ama benim bu ağrı yüzünden sosyal hayatım kalmadı yürümekte zorlanıyorum birazcık yemek yesem ağrıdan ölüyorum popo üstü oturamıyorum yani bunlar 16 haftalık bir gebelik için fazla gibi geliyor bana.Bıktım korkmaktanCanim sana yazmisim ben elimden geldigince yardimci olurum
Bu mesaji sana yazmistim normal deyip yanlis yonlendirmek de cok dogru olmuyor en iyisi doktoruna danismak diye bitiriyoruz her yazimizi tedbir almakta fayda var diye senin ve bebislerin iyiligi icin oyle yazdim ben
Benim de oluyodu agri canim bazen bicak batar gibi oluyodu bazen elektrik carpar gibi halen de oluyor rahim buyudugu icin ama senin kadar degildi agrim soyle bise var her bunye farkli demekki senin rahim kaslari daha sıkı ve bebislerin buyumesi daha cok agriya sebep oluyor. Emin ol azalacak bu kadar kalmayacak kontrollerinde doktor hersey yolunda diyosa bebisler buyudugundendir agri diyebilirsin inan agriyi normal ya bu diye kabullenince hafifliyorYok gerçekten herkes tabi özellikle de sen çok yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ederim.Ama hani kimse ben de aynı sorunu yaşadım demeyince ozaman sorun var bu normal olamaz diyip korkuyorum.Doktora defalarca söyledim ama normal ikiz gebelik diyor.Ama benim bu ağrı yüzünden sosyal hayatım kalmadı yürümekte zorlanıyorum birazcık yemek yesem ağrıdan ölüyorum popo üstü oturamıyorum yani bunlar 16 haftalık bir gebelik için fazla gibi geliyor bana.Bıktım korkmaktan