2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben de progestan tablet fitil olarak kullanıyorum. Tüp bebek oldugu icin 3aydir kullaniyorum boyle devam edecek gibi bakalim. Kanamam oldugu icin de progestan igneye tekrar basladim. Doktorum 2 tane. Peritonolog olan progestan igne yerine pruloton depot verdi simdi onu kullaniyorum. Ama bu ilaçlar mahvetti gercekten zor.

aynen canım yaaa her seferinde kalbım hop oturup kalkıyor
bırde karnınız cıktı mı sızın ya da cıkan var mı ?
benım karnım bıraz cıktı pantolon gıyemıyorum çok sıkıyorrr
Bi de hastane 1 saatlik uzaklıkta istediğim an gidemiyorum. Bende aynıyım her an birşey olacak korkusu oluştu karnım çıktı hamile pantolonu aldım eski kıyafetlerim olmuyor

Doktorunla paylaşıyor musun bunları canım? 18. Haftandasın maaşallah aslında genelde bulantı geçiyor diyorlar 12-14. Hafta arası ... Ben 7. Haftadan beri çok bulantılıyım, 9. Haftam full yatarak ve kusarak geçti ... Bende ağrı değil ama rahim kısmımda hassasiyet var yani yürürken falan çok rahat değilim .

Bulantılarım benim 13 demi ne başladı çok geç başladı yani basda çok önemsemedim gittikçe sıklasinca söyledim prilam verdi cokda ilaç içmeyi sevmiyorum düzenli kullansam iyi geliyorda iste. Bebisler büyüdükçe işte rahim bağları geriliyor .

Sağlıkla gelir inşallah test sonucunu. Bu testi ilk defa duyuyorum. Ben de fetal dna yaptırmıştım.lakin ikizlerde cinsiyet tahmini yapılamıyor fetal testte. Çünkü anneden alınan kan neticede. Siz cinsiyeti öğreneceğinizi doktorunuza mı duydunuz. Ben cinsiyetleri 16 haftalık iken kontrolde doktorundan öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…