-
- Konu Sahibi incikartanesi
MERHABA CANIM BEN KULLANIYORUM GUNDE 3 SEFER , VAJINALKızlar doktorum bana progestanı vajinal olarak doğuma kadar her gün alıcaksın en önemli şeyin o dedi başka kullanan var mı doğuma kadar?
Ben de kullanıyorum önce düşüğü sonra da erken doğumu engelliyor uç her ne kadar rahatsız edici olsa daMERHABA CANIM BEN KULLANIYORUM GUNDE 3 SEFER , VAJINAL
evet canım yaa valla alarm sesi duymaktan gına geldi saatli kullanıyoruz ya. ama tabı faydası olacagı ıcın :) lekelenmelerden de tamamen gecseydıBen de kullanıyorum önce düşüğü sonra da erken doğumu engelliyor uç her ne kadar rahatsız edici olsa da
Ayy lekeleri deme artık görmek istemiyorumevet canım yaa valla alarm sesi duymaktan gına geldi saatli kullanıyoruz ya. ama tabı faydası olacagı ıcın :) lekelenmelerden de tamamen gecseydı
aynen canım yaaaAyy lekeleri deme artık görmek istemiyorum
Bi de hastane 1 saatlik uzaklıkta istediğim an gidemiyorum. Bende aynıyım her an birşey olacak korkusu oluştuaynen canım yaaaher seferinde kalbım hop oturup kalkıyor
bırde karnınız cıktı mı sızın ya da cıkan var mı ?
benım karnım bıraz cıktı pantolon gıyemıyorum çok sıkıyorrr
gercı senın buyumus canım 16 hafta ama benım daha 9 :)Bi de hastane 1 saatlik uzaklıkta istediğim an gidemiyorum. Bende aynıyım her an birşey olacak korkusu oluştukarnım çıktı hamile pantolonu aldım eski kıyafetlerim olmuyor
Doktorunla paylaşıyor musun bunları canım? 18. Haftandasın maaşallah aslında genelde bulantı geçiyor diyorlar 12-14. Hafta arası ... Ben 7. Haftadan beri çok bulantılıyım, 9. Haftam full yatarak ve kusarak geçti ... Bende ağrı değil ama rahim kısmımda hassasiyet var yani yürürken falan çok rahat değilim .Ben lierac hindistancevizi yağı ve bebek yağı kullanıyorum ilk surdugumde düzenli sürdüm sabah akşam sonra karnıma masaj yapmak korkuttu bir haftadır falan yapmıyorum ama çok kasiniyorum
Benim de hala bulantı kusmalarim devam ediyor. Baş ağrılarım eklem ağrılarım oluyor. Bazen karnımın sol tarafından sol kasigima doğru bazense karnımın sağ tarafından sağ kasigima doğru çok şiddetli ağrılar giriyo artık bugün dayanamadım ağladım hüngür hüngür neden hergun illa bı rahatsizligim çıkıyor diye
Zayıf olunca hemen farkediyor ama. Zaten normal pantolonlar hemen rahatsız etmeye başlıyor baskı yapıyorgercı senın buyumus canım 16 hafta ama benım daha 9 :)
Bulantılarım benim 13 demi ne başladı çok geç başladı yani basda çok önemsemedim gittikçe sıklasinca söyledim prilam verdi cokda ilaç içmeyi sevmiyorum düzenli kullansam iyi geliyorda iste. Bebisler büyüdükçe işte rahim bağları geriliyor .Doktorunla paylaşıyor musun bunları canım? 18. Haftandasın maaşallah aslında genelde bulantı geçiyor diyorlar 12-14. Hafta arası ... Ben 7. Haftadan beri çok bulantılıyım, 9. Haftam full yatarak ve kusarak geçti ... Bende ağrı değil ama rahim kısmımda hassasiyet var yani yürürken falan çok rahat değilim .
Aklımda benimde.İşyerinin yakınında var giderim sabahtanKızlar 8 Ekim'de bime bebeklerle ilgili çok güzel şeyler geliyor bir bakın bence
Bana hemşirem uzanmana gerek yok demişti hatta ikisini öğlen iş yerinde koyuyorum normal rutinime geri dönüyorumProgestanı vajinal yolla alınca kaç dakika uzanıyorsunuz? Sonrasında yürüyüş yapıyor musunuz?
Ben birini gece yatarken yapıyorum diğerini sabah yapıyorum ama hemen hareket edince geri geliyor bi yarım saat yatıyorumProgestanı vajinal yolla alınca kaç dakika uzanıyorsunuz? Sonrasında yürüyüş yapıyor musunuz?
İlk kullandigimda çok dikkat ediyodum on dk uzanıp beş on dk yuruyodum azda olsa akıyordu sonraları ayakta koyup bı tık daha ileriye ittirmeye başladım hiç dışarı akmadiProgestanı vajinal yolla alınca kaç dakika uzanıyorsunuz? Sonrasında yürüyüş yapıyor musunuz?
Sağlıkla gelir inşallah test sonucunu. Bu testi ilk defa duyuyorum. Ben de fetal dna yaptırmıştım.lakin ikizlerde cinsiyet tahmini yapılamıyor fetal testte. Çünkü anneden alınan kan neticede. Siz cinsiyeti öğreneceğinizi doktorunuza mı duydunuz. Ben cinsiyetleri 16 haftalık iken kontrolde doktorundan öğrendim.Selam kızlarc.tesi kontrol vardı yarım saat detaylı incelendi.Şükür herşey yolunda görünüyo ama doktorum yine de verifi prednal testini tavsiye etti yaptırmak isterseniz dedi.İçimizdeki endişeler gitsin diye 600 dolara yaptırdıkAmerika'ya gidiyomuş.İnşallah temiz çıkar sonuçlar,rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi.
Cinsiyetlerini sakladı kuzucuklarım 10 gün sonra gelen sonuçta Dna'larından kesin tespit ediliyomuş.Sağlıkla doğsun yavrularımız.