- 2 Ağustos 2018
- 92
- 118
- 32
- Konu Sahibi incikartanesi
Cevaplarınız için teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha bekarım ama görünce yazmak istedim. Allah herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen şuan 6+3 daha kalp atışını duymadık haftya gidicez inşallah başka kimler ikiz annesi olacak
Benim ara sıra belim ağrıyor. Sanırım bünyeden bünyeye göre değişebiliyor.Rahim genişliyor sürekli. Ben çalışıyorum işte çok yorulmuyorum ama hafta sonu hafif ev işleri yapmak için eğilip kalktığımda özellikle belim ağrıyorBu adet sancısı gibi ağrıya ne yapacağım ben ya gece uyutmayacak durumda böyle olan var mı
iNŞALLAH CANIM sağolasın.Ölçümler iyi çıktı ama yine de korkuyorum gelse bi sonucumuz.Fetal DNA 'nın ismi ne senin yaptırdığın canım.NIPT testi mi?aynı doktorun hastası olduğumuz ikiz gebe arkadaşım benden önce yaptırdı ve cinsiyet çıktı sonucunda hoca söylemiş ikiz kızlarımız olacak diye zaten verifi testi detaylarında da yazıyo.Sağlıkla gelir inşallah test sonucunu. Bu testi ilk defa duyuyorum. Ben de fetal dna yaptırmıştım.lakin ikizlerde cinsiyet tahmini yapılamıyor fetal testte. Çünkü anneden alınan kan neticede. Siz cinsiyeti öğreneceğinizi doktorunuza mı duydunuz. Ben cinsiyetleri 16 haftalık iken kontrolde doktorundan öğrendim.
Amin canım çok teşekkür ederiz.Ben daha bekarım ama görünce yazmak istedim. Allah herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ölçümler iyiyse korkma. Aklına bile getirmemeye çalış. Evet nifty test diye de geçiyor fetal dna Testin adı.iNŞALLAH CANIM sağolasın.Ölçümler iyi çıktı ama yine de korkuyorum gelse bi sonucumuz.Fetal DNA 'nın ismi ne senin yaptırdığın canım.NIPT testi mi?aynı doktorun hastası olduğumuz ikiz gebe arkadaşım benden önce yaptırdı ve cinsiyet çıktı sonucunda hoca söylemiş ikiz kızlarımız olacak diye zaten verifi testi detaylarında da yazıyo.
Ben evdeyim canlı ders dışında dinlenerek geçiriyorum acaba bu progestan fitilin etkisi mi kullananlar da olan var mı acabaBenim ara sıra belim ağrıyor. Sanırım bünyeden bünyeye göre değişebiliyor.Rahim genişliyor sürekli. Ben çalışıyorum işte çok yorulmuyorum ama hafta sonu hafif ev işleri yapmak için eğilip kalktığımda özellikle belim ağrıyor
Ben nıfty testini sordum onu tepecik ssk bedava yapıyo ve iki hastamda hatalı çıktı çok üzüldük o sebeple onu önermiyorum dedi.Verifi kesin sonuç dedi parayı neyi gözümüz görmedi inanki.Yeterki sağlıklı temiz sonuçlar çıksın.Ölçümler iyiyse korkma. Aklına bile getirmemeye çalış. Evet nifty test diye de geçiyor fetal dna Testin adı.
Kanama oluyor benim üç kere kanamam oldu ilki 7. Haftada üç dört gün sürdü pihtili kanaması ikincisi 12. Haftada rahim içindeydi üçüncüsü 16. Haftada açık pembe renkliydi. İğne ve hap kullandığım için doktor skntı olmaz dedi. Çok kendini yorma ağır iş yapma stres yapıp üzülmeHanımlar hepimize güzel bi süreç sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben 6+3 teyim, tüp bebek. Kanama olmayan var mı aranızda. Bunu bekliyorum ve endişeden yorgun düştüm. Biliyorum olsa da bebekleri etkilemeyebiliyor ama tüp bebek sürecinde öyle yıpranmışım ki.. korkum büyük.. daha yolun çok başı onu da biliyorum
Hiç yormuyorum yemek temizlik yapmıyorum. İşim bilg başında eşim götürüyor getiriyor. Eve gelince de yatıyorum. O zaman olursa sakin olmam lazım dünyalar başıma yıkılıyo gibi oluyo yaşadığım psikolojiyi anlatamam Çok uzun süren de oluyor galiba siiznkiler kısa mı sürmüştü. Benim 4. Haftanın başında oldu lekelenmeler damla halinde doktor prgestan iğne verdi her gün düne kdr vuruldum, bitti galiba ondan da paniğim geri başladı o zaman kendimi kaybettim yine olmadı düştü diye nasıl ağladım anlatamam ama sakin olucam İnşallah yani.Kanama oluyor benim üç kere kanamam oldu ilki 7. Haftada üç dört gün sürdü pihtili kanaması ikincisi 12. Haftada rahim içindeydi üçüncüsü 16. Haftada açık pembe renkliydi. İğne ve hap kullandığım için doktor skntı olmaz dedi. Çok kendini yorma ağır iş yapma stres yapıp üzülme
Sakin kalın unutmayın her şeye bir çözüm var kanamaya da ama strese yok ve siz yoğun bir stres yaşatırsaniz bünyenize rahim bebeği atabilir sakin kalmaya çalışın çok şükür ki her şeyin ilacı varHiç yormuyorum yemek temizlik yapmıyorum. İşim bilg başında eşim götürüyor getiriyor. Eve gelince de yatıyorum. O zaman olursa sakin olmam lazım dünyalar başıma yıkılıyo gibi oluyo yaşadığım psikolojiyi anlatamam Çok uzun süren de oluyor galiba siiznkiler kısa mı sürmüştü. Benim 4. Haftanın başında oldu lekelenmeler damla halinde doktor prgestan iğne verdi her gün düne kdr vuruldum, bitti galiba ondan da paniğim geri başladı o zaman kendimi kaybettim yine olmadı düştü diye nasıl ağladım anlatamam ama sakin olucam İnşallah yani.
Canım korkma daha hiç keselerini dahi görmeden 6+3 te adet gibi kanamam oldu yarım gün sürdü afedersin yattığım yere dahi ped den geçiyodu.Koşturduk doktora gittik ikisininde kalp atışı vardı kanama alanım olduğu söylendi o günden snra kesildi ve bebekler büyüdükçe kanama alanı yok olmuştu.Lütfen sakin kal ben o gün ağlamaktan bi tansiyon yükselttim ondan beri ilaç kullanıyorum tansiyon için.Hanımlar hepimize güzel bi süreç sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben 6+3 teyim, tüp bebek. Kanama olmayan var mı aranızda. Bunu bekliyorum ve endişeden yorgun düştüm. Biliyorum olsa da bebekleri etkilemeyebiliyor ama tüp bebek sürecinde öyle yıpranmışım ki.. korkum büyük.. daha yolun çok başı onu da biliyorum
Bebekler büyüdükçe kanama alanı yok oluyo.8+4 te hala vardı 12+4 de bebekler yok etmiştimerhaba kızlar bende ikizler annesi olacağım inşallah. 7+2 deyim 2 gün önce hafif kanamam oldu kanama alanı oluşmuş ikizlerde oluyormuş sıklıkla
umarım sağlıkla ve aksilik yaşamadan kucağımıza alırız.
Çok haklısınız başıma gelirse de çok olası diyip sakin kalıcam artık karar verdim kendimi paralasam da olacağı yere varacak her şey çok saolunSakin kalın unutmayın her şeye bir çözüm var kanamaya da ama strese yok ve siz yoğun bir stres yaşatırsaniz bünyenize rahim bebeği atabilir sakin kalmaya çalışın çok şükür ki her şeyin ilacı var
MaşallahBebekler büyüdükçe kanama alanı yok oluyo.8+4 te hala vardı 12+4 de bebekler yok etmişti
Cok gecmis olsun Insallah bi 12 haftayi gorebilsem biraz rahatlicam ama endiseleri dizginlemem lazim hicbi yarari yok Sizin bi daha kanama olmadi oyle mi?Canım korkma daha hiç keselerini dahi görmeden 6+3 te adet gibi kanamam oldu yarım gün sürdü afedersin yattığım yere dahi ped den geçiyodu.Koşturduk doktora gittik ikisininde kalp atışı vardı kanama alanım olduğu söylendi o günden snra kesildi ve bebekler büyüdükçe kanama alanı yok olmuştu.Lütfen sakin kal ben o gün ağlamaktan bi tansiyon yükselttim ondan beri ilaç kullanıyorum tansiyon için.
Yok canım olmadı.Kanama alanım vardı ama bebekler büyüdükçe yok etmişlerdi.Cok gecmis olsun Insallah bi 12 haftayi gorebilsem biraz rahatlicam ama endiseleri dizginlemem lazim hicbi yarari yok ♥ Sizin bi daha kanama olmadi oyle mi?
MasallahYok canım olmadı.Kanama alanım vardı ama bebekler büyüdükçe yok etmişlerdi.