-
- Konu Sahibi incikartanesi
Merhaba gözünüz aydın. Siz de sağlıcakla alın yavrularımızı kucağınıza inşallah. Ankarada pek çok periantolog var iki Dr a görünmektense bir tane riskli gebelik uzmanına görünmenin çok mantıklı olur.Herkese merhabalar saglikla kucaginiza alin insallah bebislerinizi,ben de ikizlere hamileyim cok sukur tüp bebekle.ankarada olanlar hangi doktora gidiyorsunuz acaba riskli gebelik uzmanına mi gidiyorsunuz?
Merhaba evet ilk tüp bebek denememdi ancak 35 yaş üstü olduğum için iki embriyo konuldu.Bir şey sormak istiyorum bende tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ay ilk defa. İkiz hayalim var tabi Allah nasip ederse olur. İlk denemenizde mi iki embriyo koydular yoksa bu anne babayanı bırakılıyor
Benim pıhtılaşma sorunum var daha önce yaşadığım bir düşük neticesinde yaptırdığım test sonucunda çıkmıştı. Oksapar kullanıyorum. Muhtemelen doğuma kadar kullanacağım. Açıkçası Dr şu zamana kadar kullanacağız demedi. Takip ettiğim gebelerin bir kısmı doğuma kısa bir süre kalana kadar kullanırken bir kısmı da doğumdan bir 10 gün sonraya kadar da kullanıyorlar.Sevgili ikiz bebek anne adayı hanımlar, sizler kan pıhtılaşması sorunu olsun olmasın kan sulandırıcı iğne veya coraspirin kullanıyor musunuz? Kullanıyor iseniz ne zamana kadar kullanacaksınız acaba?
Benim sevgili doktorum kan pihtilasmasina yönelik bir ilaç vermedi bana ve bu beni endişelendiriyor
Teşekkür ederim ilk gebeliğiniz normal miydi yoksa tüp bebek mi pekiBenim pıhtılaşma sorunum var daha önce yaşadığım bir düşük neticesinde yaptırdığım test sonucunda çıkmıştı. Oksapar kullanıyorum. Muhtemelen doğuma kadar kullanacağım. Açıkçası Dr şu zamana kadar kullanacağız demedi. Takip ettiğim gebelerin bir kısmı doğuma kısa bir süre kalana kadar kullanırken bir kısmı da doğumdan bir 10 gün sonraya kadar da kullanıyorlar.
Normal yoldan gebe kaldım. Eşimle geç evlendik. Benim rahimde şekil bozukluğu ve yaş durumundan dolayı daha fazla vakit kaybetmemek adına tüp bebeğe başladık canım.Teşekkür ederim ilk gebeliğiniz normal miydi yoksa tüp bebek mi peki
Cok teşekkürler siz ankarada misiniz acabaMerhaba gözünüz aydın. Siz de sağlıcakla alın yavrularımızı kucağınıza inşallah. Ankarada pek çok periantolog var iki Dr a görünmektense bir tane riskli gebelik uzmanına görünmenin çok mantıklı olur.
İğneyi 10. Haftada bıraktım Coraspin hala devam bırakmakla ilgili de birşey demedi halaSevgili ikiz bebek anne adayı hanımlar, sizler kan pıhtılaşması sorunu olsun olmasın kan sulandırıcı iğne veya coraspirin kullanıyor musunuz? Kullanıyor iseniz ne zamana kadar kullanacaksınız acaba?
Benim sevgili doktorum kan pihtilasmasina yönelik bir ilaç vermedi bana ve bu beni endişelendiriyor
Teşekkür ederim cevap verdiğin için canımİğneyi 10. Haftada bıraktım Coraspin hala devam bırakmakla ilgili de birşey demedi hala
Selam henüz kaşıntı yok karnımda ama cildim çok kurudu yüzüm özelikle kaşınıyor kuruluktan ben de arayış içindeyimKızlar selam nasılsınız?Karnınız kaşınmaya başladı mı ne kullanıyosun veya ne kullanmayı düşünüyosunuz?
Yüzüm benimde 10.haftadan itibaren aksine yağlandı minik sivilcelerim çıkıyor sürekli :)Selam henüz kaşıntı yok karnımda ama cildim çok kurudu yüzüm özelikle kaşınıyor kuruluktan ben de arayış içindeyim
Ben oksapar kullaniyordum. Kanamam olunca ara verdim. Ancak doktorum 12.haftaya kadar oksapar igne. 12.haftadan sonra coraspine gececegi dedi. Yani her ikisini de devam etmeyecek.Sevgili ikiz bebek anne adayı hanımlar, sizler kan pıhtılaşması sorunu olsun olmasın kan sulandırıcı iğne veya coraspirin kullanıyor musunuz? Kullanıyor iseniz ne zamana kadar kullanacaksınız acaba?
Garip bir tezattır sabah kalkınca minik sivilceler bende de çıkıyor ama gün içerisinde kaşınma oluyor sanırım bölgesel yağlanma varYüzüm benimde 10.haftadan itibaren aksine yağlandı minik sivilcelerim çıkıyor sürekli :)
Benim henüz başlamadı ama bil oil aldım hazır da duruyorKızlar selam nasılsınız?Karnınız kaşınmaya başladı mı ne kullanıyosun veya ne kullanmayı düşünüyosunuz?
Merhaba.Senin de hayırlı olsun. Bulantilarim benim de çok oluyordu. Baslarda kilo bile verdim. Ikiz gebeliklerde daha cok oluyor sanirim. Ilk hamileligimde hic yoktu. Bunda oldu. Benim karnimda degil de kasiklarimda ağrı oldu hep hayla da oluyor o da normal zaten.Kızlar herkese selam, gebelikleriniz hayırlı olsun, inşallah hepimiz sağ salim kıcağımıza alalım meleklerimizi❤ Ben 8+3 teyim, tüp bebek tedavisi sonucu ikiz gebelik, inanılmaz mide bulantım var 2 haftadır, dışarı çıkamıyorum. Bir de ara ara alt karın bölgemde ağrı değil ama hassasiyet gibi bir his oluyor sizlerde de var mı?
Cabım sağol senin de hayırlı olsun. Benim bulantım çok fazlaMerhaba.Senin de hayırlı olsun. Bulantilarim benim de çok oluyordu. Baslarda kilo bile verdim. Ikiz gebeliklerde daha cok oluyor sanirim. Ilk hamileligimde hic yoktu. Bunda oldu. Benim karnimda degil de kasiklarimda ağrı oldu hep hayla da oluyor o da normal zaten.
Eskiye göre daha iyiyim. Bulantim azaldı.Ama hic istahim yok.Cabım sağol senin de hayırlı olsun. Benim bulantım çok fazlasenin geçti mi bulantıların?