- 2 Ağustos 2018
- 92
- 118
- 32
- Konu Sahibi incikartanesi
Ben 16. Haftada öğrendim. Allah'ım bağışlasın bir kız bir oğlum olacakCinsiyet öğrenen var mı kızlar sağlıkla doğsunlar yeter tek isteğimiz bu sadece merak işte bizimkisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 16. Haftada öğrendim. Allah'ım bağışlasın bir kız bir oğlum olacakCinsiyet öğrenen var mı kızlar sağlıkla doğsunlar yeter tek isteğimiz bu sadece merak işte bizimkisi.
Maşallah kuzuklarina.Benim yavrularım 13.haftanin sonundayiz göstermediler saklandilar sabah sabah verifi testi verdik Amerika'ya giden ikizlere yapılan genetik test.Sonucu 10 güne kadar cikiyomus ve sonuçta yaziyomus cinsiyetleriBen 16. Haftada öğrendim. Allah'ım bağışlasın bir kız bir oğlum olacak☺☺
Evet ya dediğin gibi bir ev süpürüyorum sanki 10 gün çalışmışım gibi düşüyorum koltuğaKızlar sizde hemen yoruluyor musunuz bi mutfak topluyorum belim hemen ağrımaya başlıyor
Allah bağışlasın inşallah. Benim de çarşamba kontrolüm var ama bence belli olmaz daha erken gibiBen 16. Haftada öğrendim. Allah'ım bağışlasın bir kız bir oğlum olacak
Hamile kaldığımdan beri süpürge yapmadım zaten şu anda yapamam doğrusu ama ilerleyen zamanlarda nasıl olacak bu iş yaEvet ya dediğin gibi bir ev süpürüyorum sanki 10 gün çalışmışım gibi düşüyorum koltuğa
Ufak tefek ev işlerini yapıyorum yavaş yavaş ama yoruluyorum çokHamile kaldığımdan beri süpürge yapmadım zaten şu anda yapamam doğrusu ama ilerleyen zamanlarda nasıl olacak bu iş ya
Hayırlı olsun amin inşallah hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza Endişe etme Allah a emanetler:)kızlaaar selaaam bende ikiz annesiyimmm :) inşallah sağlıkla alırızzzz. hep bi endişee bol bol kelimei tevhid çekiyorum , rabbım inşallah sağlıklı nasip eder benımde kanamam oldu bazen kahve leke bzeen pembe bazende acık pembe son 1 haftadır da kahve lekeydı ıkı gundur hıc yok progeston kullanıyorum gunde 3 tane doktorum normal dedı olurmus. tüp bebek bu aradaa.. su rısklı zamanlar atlatsaydık
aminnn canımm innnşalllaah :) tam anlamıyla sevınemıyorumm , cuma kontrol var bıraz daha ıcım rahat edecek ınsallah :)Hayırlı olsun amin inşallah hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza Endişe etme Allah a emanetler:)
O endişe hep sürüyor ben her kontrolde diyorum içim rahat edecek bir dahaki kontrole yine endişe başlıyor:)aminnn canımm innnşalllaah :) tam anlamıyla sevınemıyorumm , cuma kontrol var bıraz daha ıcım rahat edecek ınsallah :)
İnşallah temiz çıkar benim de çarşamba detaylı bakılacak cinsiyet gösterir mi merak ediyorumSelam kızlar c.tesi kontrol vardı yarım saat detaylı incelendi.Şükür herşey yolunda görünüyo ama doktorum yine de verifi prednal testini tavsiye etti yaptırmak isterseniz dedi.İçimizdeki endişeler gitsin diye 600 dolara yaptırdıkAmerika'ya gidiyomuş.İnşallah temiz çıkar sonuçlar,rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi.
Cinsiyetlerini sakladı kuzucuklarım 10 gün sonra gelen sonuçta Dna'larından kesin tespit ediliyomuş.Sağlıkla doğsun yavrularımız.
Benim yavrularım uyuyolardı uykudan kaldırdık sanırım sinirlendi göstermediler :) inşallah canım sağolasın.İnşallah temiz çıkar benim de çarşamba detaylı bakılacak cinsiyet gösterir mi merak ediyorum
merhaba benimde var canm 9. haftaya girdik öğrendiğimden beri kırmızı kahverengi hep akıntım oluyor iğne fslan kullanıyorum 12. haftadan sonra bitiyor diyorlar içini ferah tut inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimizHamileliğim lekelerle geçtiği için içimde hep birşey olur mu yada ileride erken doğum olur mu korkusu var nasıl yeneceğim bu korkuları
Benim 15. Haftada bi kaç gündür yok ama adet sancısı gibi sancılarım oluyor bende ilaç iğne kullanıyorum ama tüp bebek olunca daha da korkulu geçiyormerhaba benimde var canm 9. haftaya girdik öğrendiğimden beri kırmızı kahverengi hep akıntım oluyor iğne fslan kullanıyorum 12. haftadan sonra bitiyor diyorlar içini ferah tut inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Ben lierac hindistancevizi yağı ve bebek yağı kullanıyorum ilk surdugumde düzenli sürdüm sabah akşam sonra karnıma masaj yapmak korkuttu bir haftadır falan yapmıyorum ama çok kasiniyorumSelam henüz kaşıntı yok karnımda ama cildim çok kurudu yüzüm özelikle kaşınıyor kuruluktan ben de arayış içindeyim
Benim de hala bulantı kusmalarim devam ediyor. Baş ağrılarım eklem ağrılarım oluyor. Bazen karnımın sol tarafından sol kasigima doğru bazense karnımın sağ tarafından sağ kasigima doğru çok şiddetli ağrılar giriyo artık bugün dayanamadım ağladım hüngür hüngür neden hergun illa bı rahatsizligim çıkıyor diyeKızlar herkese selam, gebelikleriniz hayırlı olsun, inşallah hepimiz sağ salim kıcağımıza alalım meleklerimizi ❤ Ben 8+3 teyim, tüp bebek tedavisi sonucu ikiz gebelik, inanılmaz mide bulantım var 2 haftadır, dışarı çıkamıyorum. Bir de ara ara alt karın bölgemde ağrı değil ama hassasiyet gibi bir his oluyor sizlerde de var mı?
Ben dördüncü aya kadar kullandım. Sonra doktorumu değiştirdim yeni doktorumda progestani kesip duphastona başlattı ne farkı var bilmiyorum bunu hap olarak aliyorumKızlar doktorum bana progestanı vajinal olarak doğuma kadar her gün alıcaksın en önemli şeyin o dedi başka kullanan var mı doğuma kadar?