2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canlari sagolsun
Ben de okul ev cocuklar cok sukur kosturuyorum canim cocuklar cok degisti artik cocuk oldular ilgileri istekleri degisti
Uyudular şükür büyüdüler cok değiştiler abilerinden iletisimleri cok farklı oldu 3ü oyun oynuyor hayalimi yasatiyorlar allahima cok şükür

Nerelerdesiniz kizlar
Ben uzun zamandır yokum buralarda girmeye fırsat bulsam da yazamıyorum. Grip salgını ile uğraşıyorum uzun zamandır birimizden çıkıp birimize giriyor . Kızlarımın burunları silmekten iki katına çıktı . Fındık burunlar ceviz olma yolunda inatla ilerliyor . Ev işlerine hiç yetişemiyorum saldım çayıra mevlam kayıra Aile içi dedikodular hat safada Ama ben halen ayaktayım hepsine yeterim . Kızlarım büyüdüler çok döküyorlar ama çok sevimliler bakın atıyorum son hallerini

Eklentiler

• A01C7E9C-1B7C-421A-9BDA-2AE2DDE6ED2C.jpeg
    151,7 KB · Görüntüleme: 47
  • B9BEA478-19B4-45B4-B2A4-D450DBC185F7.jpeg
    124,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 64B5F27D-3867-4EDE-885D-806ADC57B79E.jpeg
    172,6 KB · Görüntüleme: 46
Çok geçmiş olsun cnm maşallah ceviz burunluda olsalar güzelliklerini asla etkilemiyor prensesleri aile içi dedikodu neden cnm benimkilerde öyle çok döküyorlar ama dediğin gibi çok sevimliler mutfak dolap kapaklarını acamadinlar diye kilit aldım birisi nasil açıldığı çözmüş diğerine gösteriyordu ekipce yapılıyor her iş canlari sağ olsun

Benimkilerde dolap kilitlerini açıyorlar canım havluya bağlıyorum artık Bizim aile içi dedikodular hiç bitmez .Kaynıma eş dayandıramıyoruz . 5 ay önce 3. düğününü yaptık yine boşanma yolunda . Adam takıntılı olduğu için her şeyi sorun haline getiriyor . Geçen akşam bir gidelim dedi kardeşi o gün de etlimin doğum günüymüş . Ben de bir pasta aldım süprizi yapayım dedi . Sen misin alan . Olay olay olay . Eltim dedi ki kocasına bak utan sen bi kutlamadın doğum günümü . Şimdi ben suçlu oldum . Mahsus yapmışım huzursuz olsunlar diye kaynanam zaten vermiş gazı bana da dur demediler diye …. Of anam of bir sürü laf söz anlayacağın . Benim kocamın tarafın da akıl noksanı çok fazla . Mücadele ediyorum işte .İnsan bu yüzden kaos yaratır mu hiç ? Daha neler neler var . Yazsam sayfaya sığmaz . Bir film senaryosu çıkar ama bizden gende izlenme rekorları kırar Millet etlisi ile geçinemez biz de de tam tersi . Eltiler iyi geçiniriz diye sıkıntı oluyor . Konu özeti bu kadar

Amannn millet bahane aramış bosver sen üstüne bile alınma

Nerelerdesiniz kizlar
Buralardayız da vakit bulamıyoruz yazmaya. Biz de bir sürü grip salgınıyla uğraştık, hafta geçmeden hasta oluyoruz yeniden ya, ne biçim hastalıksa koronadan beter . Bitmek bilmiyor. Çocuklar büyüyorlar, Her yeri karıştırıyorlar. Salondaki tüm eşyalar masanın üzerinde, sanırım artık masayı kaldırmanın da zamanı geldi. Yoksa ev aldı başını gidiyor. Benim oğlan bi de laf da dinlemiyor. Yapma diyorum gidip yapıyor gözüme baka baka. Tüm çiçekler, elektronik eşyalar tehlike altında. Nasıl başa çıkıcam bilmiyorum.

Hepsini kaldırdım ben yoksa başa çıkılacak gibi değil çok meraklılar . Çok geçmiş olsn bizde de eşim ağır grip bizde gecmeseydi

Vallahi ben de hala inanamıyorum
Anlat bakalım 3 cocuklu kadın
3.cocuk hayatımdan neler götürecek
Götürmeyecek aksine dahada güzellikler katacak sağlıcakla al kucagina yavrunu nosum canim benim Simdi bizim 3lü güzel bir grup oldu çok güzel oynuyorlar seninkiler de öyle olur tek ya rahat bakarsın korkma ikiz gibi olmaz daha dingin sakın geçer zaman

Benim çalışıyor olmam en büyük problem canım
Ben işe gidince kim bakacak, bakıcı 3 çocuğa bakabilir mi bunları düşünüyorum
Yoksa ben evde olsam kendim bakarım hiç sorun değil

Benim çalışıyor olmam en büyük problem canım
Ben işe gidince kim bakacak, bakıcı 3 çocuğa bakabilir mi bunları düşünüyorum
Yoksa ben evde olsam kendim bakarım hiç sorun değil
Dogum izni falan derken Bi müddet yanlarında olursun bakıcı bakar kızlar zaten baya büyümüş olur tek bebek oylar bakıcıyi

Ne ara değiştiler bu kadar maşallah çok tatlı olmuşlar

Selam hanımlar. 15 gündür hastalıklarla ugrasıyoruz. Kızım nerdeyse RSV yüzünden yogun bakıma düşüyordu. Evlatlarınızda öksürük ve hırıltı varsa kesınlıkle doktora götürün. Hiç evden cıkmadıgım misafir kabul etmedıgım halde bulaşmış. Cigerlere inince ne pis bi hastalıkmış. Oğlum 6.hastalığı cok agır gecirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…