2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hakkında hayırlısı olsun cnm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Amin kuzum Amin inşallah bende evde yapabileceğim iş arayasindayim ama hep instagram kullanmam gerektiğini duydum instagram da kullanmıyorum bakalım
Sosyal medya kullanmayana fosil gözüyle bakıyor yeni nesil artık ben de kullanmıyordum tiktoka kadar her yere hesap açtım
Evden yapılabilecek işler genelde öyle canım bireysel çalışmak istiyorsan

Selam kızlar
Migrosta sleepy bezde 2. ürüne %60 yazmışlar yani 80 ad aldığında 2.09 a geliyor bilginize. Ben 8 pk aldım yani 320 ad. En uygun şuan orada.

İlk aldığımızda 0,85'leri konuşuyorduk Hiç bir çocukta görülmemiştir herhalde doğumundan 1 yıl sonra bu kadar artış

Günaydın hayırlı sabahlar olsun kızlar nasılsıniz. Hala aranızda emzirmeye devam eden var mı acaba ?
Ben hala emziriyorum, ama genelde sabahları sadece güzel emiyorlar, bir de kızım 4 te falan uyanıyor o zaman emiyor. Diğer zamanlar sadece tadına bakıp gidiyorlar.

Bu arada iştahsız bebekler için balık yağı öneriliyor. 2 yas sonrası için deniyor genelde ama bizim doktorumuz bize önermişti 1 mama kaşığı veriyoruz.

İlk aldığımızda 0,85'leri konuşuyorduk Hiç bir çocukta görülmemiştir herhalde doğumundan 1 yıl sonra bu kadar artış
Ben diyorum bacım en güzeli kuma işetmek daha ucuza geliyor aylık bez ve ıslak mendil masrafı bin tl yani bin liraya bildiğiniz sıçıyorlar Toptancı bulmamız şart

Ben diyorum bacım en güzeli kuma işetmek daha ucuza geliyor aylık bez ve ıslak mendil masrafı bin tl yani bin liraya bildiğiniz sıçıyorlar Toptancı bulmamız şart

Kedi kumlarınada çok zam gelmiştir aslında düşünülebilirdi
Benim oğlan günde 4 defa sıçıyor Ula biriktir toptan sıç uşak kız kardeşin gibi diyorum nafile Kızın günlük bez tüketimi 3 iken oğlanın 6
Bu ara tüm firmalara mail atıp numune istemeyi düşünüyorum Bir kaç eş dostta yaparsa 2-3 ayı çıkartırız belki

Nosum olumlu mu olumsuz mu Zira bizim duaların hepsini bebe olması için harcamışsak sıkıntı olabilir
Olumlu gözüküyor şimdilik canım
Gorev yerim değişti nispeten yakın bir yerde çalışmaya başladım
2 günüm boş su an ders yüküm yüzde 30 azaldı
Kadrolu olduğum okulu fazla benimseyip öğrencilerle cocuğummuş gibi bağ kurmamış olsam çok çok daha mutlu olurdum
Niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum
O minnakların şapşik yüzleri gözümün önüne geldi bugün hep

Ah çok şükür
Kuzu şuanlık o minnakların yüzünden çok senin minnakların yüzü gözünün önüne gelsin Yenileride yerlerini boş bırakmaz zaten

Demek hala dua hakkımız var Dur o zaman bol para istiyorum hepimiz için Bakıcımız, temizlikçimiz, aşçımız, şoförümüz filan olsun Bezdum artık

Ay huzur olsun da gerisi hiç önemli değil
Evde ahtapot gibi her şeye elinin yetişmesini aynı işleri bi de ise giderken yapmaya kesinlikle tercih ederim
Bir anda hem evde oturup hem bu isleri yapacak birkaç kişiye maaş bağlayacak kadar zengin olabilir miyiz o da şüpheli

Bölme duamı belki mısırda zengin halamız vardır Hem para var huzur var sözünü duymadın herhal hiç
Evde herkese emir verip kuaför ve masözümüzün ayağımıza geldiği hayatı istemek suç mu Böyle hayatları yaşayanlar var bizde olsak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…