- 1 Aralık 2019
- 5.634
- 22.689
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.641
Hakkında hayırlısı olsun cnm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallahAlıntılarım hep silinmiş kizlar kusura bakmayın
Ufak şeyler gibi gözükebilir, belki aman derdi bu muymuş diye içinizden geçirdiniz
Belki şükretmem gerekiyor bi isim mesleğim olduğu için
Şu son olaylar, bakıcı sorunu, müdürle yaşadığım problem, olayın il milli egitimi geçip valiliğe taşınması hep bu mesleği zaten severek yapmadığımı fark ettirdi bana
İstifa etme düşüncem de zaten çalışarak kazanacağım paranın benim çalışma masraflarıma gidecek olmasıydı yol, yemek, bakıcı, kreş vs.
Şimdiki okulum evime çok uzak gunde 2 saatten fazla yolda vakit harcıyorum
Çocuk sahibi olduktan sonra bir saatin bile çok kıymetli olduğunu gördüm, hepimiz gördük
Aklımda başka birçok plan var ama şimdilik hedefim sermaye biriktirmek
Bugün olmasa da bir gün memurluktan istifa edeceğim kesinleşti sadece
Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canımHakkında hayırlısı olsun cnm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Amin kuzum Amin inşallahRabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım
Günaydın canım. Ben ediyorum, emdikleri sürece de etmek istiyorum. En azından 2 yaşına kadarGünaydın hayırlı sabahlar olsun kızlar nasılsıniz. Hala aranızda emzirmeye devam eden var mı acaba ?
Sosyal medya kullanmayana fosil gözüyle bakıyor yeni nesil artık ben de kullanmıyordum tiktoka kadar her yere hesap açtımAmin kuzum Amin inşallahbende evde yapabileceğim iş arayasindayim ama hep instagram kullanmam gerektiğini duydum instagram da kullanmıyorum bakalım
Bende hala emziriyorum cnm geceleri emmek istiyor sırasıyla uyanip ikisi buna bo çözüm buldn mu seninkiler nasilGünaydın canım. Ben ediyorum, emdikleri sürece de etmek istiyorum. En azından 2 yaşına kadar
Ben bir fosilim hâlâSosyal medya kullanmayana fosil gözüyle bakıyor yeni nesil artık ben de kullanmıyordum tiktoka kadar her yere hesap açtım
Evden yapılabilecek işler genelde öyle canım bireysel çalışmak istiyorsan
bizde yurt disina tasiniyoruzz sonunda esimin vizesi cikti , ikizker zaten ingilterede dogurdum oglumda benim sayemde ingiltere vatandasi oluyor.Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım
Yok canım bizde de aynısı. Ama emzirmeyi kesmek gece uyanmayacaklarının garantisi değil maalesefBende hala emziriyorum cnm geceleri emmek istiyor sırasıyla uyanip ikisi buna bo çözüm buldn mu seninkiler nasil
Selam kızlar
Migrosta sleepy bezde 2. ürüne %60 yazmışlar yani 80 ad aldığında 2.09 a geliyor bilginize. Ben 8 pk aldım yani 320 ad. En uygun şuan orada.
Ben hala emziriyorum, ama genelde sabahları sadece güzel emiyorlar, bir de kızım 4 te falan uyanıyor o zaman emiyor. Diğer zamanlar sadece tadına bakıp gidiyorlar.Günaydın hayırlı sabahlar olsun kızlar nasılsıniz. Hala aranızda emzirmeye devam eden var mı acaba ?
Ben diyorum bacım en güzeli kuma işetmek daha ucuza geliyor aylık bez ve ıslak mendil masrafı bin tl yani bin liraya bildiğiniz sıçıyorlarİlk aldığımızda 0,85'leri konuşuyorduk Hiç bir çocukta görülmemiştir herhalde doğumundan 1 yıl sonra bu kadar artış
Ben diyorum bacım en güzeli kuma işetmek daha ucuza geliyor aylık bez ve ıslak mendil masrafı bin tl yani bin liraya bildiğiniz sıçıyorlarToptancı bulmamız şart
Kizlar dualarınızı eksik etmediniz Allah razı olsun iki günde hayatım 180 derece değişti resmen
Olumlu gözüküyor şimdilik canımNosum olumlu mu olumsuz muZira bizim duaların hepsini bebe olması için harcamışsak sıkıntı olabilir
Olumlu gözüküyor şimdilik canım
Gorev yerim değişti nispeten yakın bir yerde çalışmaya başladım
2 günüm boş su an ders yüküm yüzde 30 azaldı
Kadrolu olduğum okulu fazla benimseyip öğrencilerle cocuğummuş gibi bağ kurmamış olsam çok çok daha mutlu olurdum
Niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum
O minnakların şapşik yüzleri gözümün önüne geldi bugün hep
Ay huzur olsun da gerisi hiç önemli değilAh çok şükür
Kuzu şuanlık o minnakların yüzünden çok senin minnakların yüzü gözünün önüne gelsinYenileride yerlerini boş bırakmaz zaten
Demek hala dua hakkımız varDur o zaman bol para istiyorum hepimiz için Bakıcımız, temizlikçimiz, aşçımız, şoförümüz filan olsun Bezdum artık
Ay huzur olsun da gerisi hiç önemli değil
Evde ahtapot gibi her şeye elinin yetişmesini aynı işleri bi de ise giderken yapmaya kesinlikle tercih ederim
Bir anda hem evde oturup hem bu isleri yapacak birkaç kişiye maaş bağlayacak kadar zengin olabilir miyiz o da şüpheli