2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşaAllah kendılıgınden bırakır. Benımkıler mama seven galıba. Gecen 5 saat aç bıraktım. Genede ek gıda yemediler. Mama istediler.

Mamayi biraksinlar diye bi kaygim yok açıkçası cunku asiri istahsiz yemek secen cocuklar benimkiler besin desteğini bi sekilde saglamam gerek ama kabaca en az 2 yaşa kadar devam ederim
Allah kolaylık versin
2 yaşa kadar benımde pek yok ama ya dahada devam ederse dıye kaygım.

Bilmediğim için soruyorum arkadaslar. Bız mi mamayı bıraktırcaz kendileri mı bırakacak? Okuduğum kadarıyla bebek istemiyor. Ama cevremde sen buraktıracaskın mamadan sogut diyen bile var

Bana da diyen çok ama ben bırakmayı düşünmüyorum. Hastalık sürecinde mama yiyorlar en azından . Zamanı gelince kendileri bırakır bence

Gunduz zaten icmiyolar artik benimkiler cok uzun zamandir senin de oyle olur yakinda, gece halen uyandiklari icin mamaya birakmama sebebim de bu benim gunduz zaten yemiyolar gece beslensinler 3n azindan
Masalcım biliyorsundur belkı gece mama yiyen bebek gündüz ek gıda yemezmiş. Doktordan duymuştum

Masalcım biliyorsundur belkı gece mama yiyen bebek gündüz ek gıda yemezmiş. Doktordan duymuştum
İlk defa duyuyorum ama ben geceleri ve sabaha karşı veriyorum halen ,uyumaya devam ediyorlar ertesi gün kahvaltı çorba pilav aklına ne gelirse yiyorlar bir sorun yok

İlk defa duyuyorum ama ben geceleri ve sabaha karşı veriyorum halen ,uyumaya devam ediyorlar ertesi gün kahvaltı çorba pilav aklına ne gelirse yiyorlar bir sorun yok
Bende pılav makarna ekmek dogranmış çorba verıyorum. En az ıkı yemegım oluyor tabakta. 3 öğün verıyorum. Aralarda bisküvi pasta işi falan. Çok yemiyorlar. 5- 10 kasık falan. Ardından mama istiyorlar aglıyorlar. Olmuyor MamasıZ. Mesela senın bebişler ne kadar yiyorda doyuyor. Hiç mi mama içmiyorlar. Gün içinde.

Canım mamayı kestik ben süt pirinç unu ile mama kıvamında veriyorum yatmadan önce gece ,sabaha karşı kolay oluyor biberon a dök ver
Sabah kahvaltısı yapıyoruz yumurta peynir bal Ekmek yani doyuyorlar bizim gibi ..öğlen çorba meyve suyu taze sıkılmış havuç veya elma arada meyve saati muz olur genelde ..evde ne pisiyorsa yemeklerin tamamına yakını yiyorlar kilolu değiller ama zayıfta değil ... Ben bisküviyi ellerine falanda vermeyi sevmiyorum kendim kek bisküvili pasta yaparım sık sık veriyorum kızlar.. çok seçmiyorlar ben ek gıdaya 4. Ay başlamıştım mesela belkide onun etkisi

Benımkıler sütü, pirinç ununu sevmedi. Biberon da denedım tükürdüler. Taze meyve suyunu 1,2 yudum cekerler sonra atarlar. Demekki ciddi ciddi yiyorlar seninkiler. MaşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…