2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Selam kizlar, haftaya 3 bebekle ucaga biniyorum ayni gun iki ucaga biri 4 saat . tavsiyeleri alayim kizlar 3 aylikken bindim sorun cikmadi ama simdi bebek 3 aylik ve kizlar 16 aylik ne yapicam

Hımmm o zaman her eve lazım bir betüş

Selam kizlar, haftaya 3 bebekle ucaga biniyorum ayni gun iki ucaga biri 4 saat . tavsiyeleri alayim kizlar 3 aylikken bindim sorun cikmadi ama simdi bebek 3 aylik ve kizlar 16 aylik ne yapicam
Bolca oyuncak, kitap, abur cubur tavsiye edebilirim oyuncaklar mümkünse uzun süredir oynamadıkları olsun. Şu vakum moleküller baya oyalıyıcı. Puzzle seviyorrlarsa o da oyalar. Bol şans

evet aplam gelicek bizi almaya sirf ucakta biri daha olsun diye

En usluydu eşine ver gerisini 2 kadın halledersiniz
Hep uyku zamanına denk getirin diyorlar katılmıyorum ben ona. Uyuyamadıkları için benimkiler eziyet etmişlerdi. Bence uyku ve yemek zamanı yerine oyun zamanına denk getirip oyuncaklar filan oyalamak daha kolay oluyor

ucak sabahin 7 sinde temekli gittigimiz icin yerimizde hic yok ama bulucam artik biseyler ya .
zor olucak vallah yerimiz hic yok ama baska carede yok mecbur oyuncak lazim . bide yan yanada oturamiyacsklar 2 yasindan kucuk olduklari icin

ucak sabahin 7 sinde temekli gittigimiz icin yerimizde hic yok ama bulucam artik biseyler ya .

zor olucak vallah yerimiz hic yok ama baska carede yok mecbur oyuncak lazim . bide yan yanada oturamiyacsklar 2 yasindan kucuk olduklari icin

Evet ya o yanyana oturamama sıkıntısı bizi mahvetmişti Havadan bebe değiştirmek zorunda kaldık eşimle

canım yaş kıyamam ..ben bu ara yazdan sadece zıbınla gezen civcivlerimi giydirme işkencesi yaşıyorum asla istemiyorlar

canım yaş kıyamam ..ben bu ara yazdan sadece zıbınla gezen civcivlerimi giydirme işkencesi yaşıyorum asla istemiyorlar
O işkenceyi ben de yaşıyorum
Sabah başlıyorlar coraptan aç aç aç
Çorabı çıkartıyoruz pijamayı tutuyorlar aç aç
Onu da cikartirsam üstlerini istemiyorlar
Allahtan burası hala sıcak çorapsız pijamasiz gezilebilecek saatler var

Pek sessiz buralar Napıyonuz bacılar dökülün

Ben bir halt yiyecem onun stresine girdim şimdiden. Aralık ayında 10 gün güzide bir İçanadolu şehrimize gideceğiz Sizce yollarda bebeleri hasta etmeme ihtimalim yüzde kaç Bu arada 1, 5 saat uçak ardından 1,5 saat araba yolculuğu ilen gidilecek

Merhaba benim de 3 aylık ikizlerim var . 32+4 haftalık doğdular . Oğlumun beslenmesinde sorun yok cok şükür . Ama daha düşük kilo doğan kızımı beslerken cok sıkıntı çekiyorum.Mamayı yedirmek tam bir saatimi alıyor . Ağla , dur , uyu derken bazen 1.5 saati de bulduğu oluyor hatta . Ağzının kenarından da sürekli akıtıyor.
Benzer sorunları yaşayan var mı ? Bir de hangi mamayı kullanıyor sunuz ? Teşekkürler

Beslenme problemi yaşayan olmadı sanırım bizde. Ha dönem dönem yemeyi reddetmeleri oldu normal olarak ama süreklilik arz etmiyordu. Doktora danışmanızı tavsiye ederim. Mama olarakta Sma kullandım ben. Biraz gaz ve kabızlık sorunu yaşatıyor malesef oda. Çoğu mama öyle zaten diyede değiştirmedi hiç. Erkek olanda gaz çok olduğu için aptamil comformille desteklemiştim o donem Gece karınları doysun uyusunlar diye Sma sabah uykuları zaten sıkıntılı olduğu için Aptamil Conformil. Nedeni Conformil fazla doyurmuyor ve aşırı enerji veriyor oluşuydu

Valla kuzu is güç ve bebelerle koşuşturmaca. Soruna gelecek olursak hava degisikligi bile etkilet gibi geliyor çocuklari. Bizimkilerin rutini bir bozulsa hemen hastalar insallah sorunsuzca geçer hastalanmazlar çok soğuk bir yerse baya kalın giysiler al yanına belki gideceginiz evde ısınma sorunu olabilir kendi evimiz gibi olmayabilir

Benimde kızımda hep bu sorunu yaşadım. Ek gıdaya geçene kadar böyle devam edebilir. Bizimki ek gıdayı mamalardan daha cok sevdi hatta şuan komple mamasını bıraktı oglum icmeye devam ediyor mesela. Biz ara ara mamasını degistirdik acaba sevmiyor mu diye belki ufak kutulardan baska mamalari deneyebilirsiniz

Allah kolaylık versin Regom Sağlığınız yerinde olsunda çalışın Özellikle kuzular sağlıklı olsun mümkünse her zaman
Yazın giderken soğuk algınlığı virüsü aldık uçakta zaten o Allahın emride. Bronşit, zatürre filan düşündükçe çıldırıyorum. Ama eşimin kardeşi evleniyor biraz mecburi oldu gitmemiz
Evde ısınma sorunu yok ama kalabalık olucaktır. Off düşünmekten içim şişti o yüzden. Yaşayıp görecez diyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…