- 19 Ocak 2017
- 6.958
- 20.180
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.581
Koltuktan sehpaya tırmanış, kalorifer peteği ile davul çalmaca, lambader devirmece, kapanışEki Görüntüle 3145831
Harnup pekmezi oluyor canım ondan bir denesene çok güzel iştah aciyorMultivitamin verdi ama bir işe yaramıyor sanırım
En tehlikelisi şimdilik bizde. Mutfak cekmecelerının kulpuna basıp ocaga ulaşmak
Tam elını uzatıyorduki kızgın yağa yakaladım hemsehrimocagın en büyük gözü cayır cayır yanıyordu. Beynimden vurulmuşa döndüm
Kopekleri zor cikariyolar biraz zorluyor evet kuzulariInsallah masalımgecen gün kızım abarttığı icin baya bir kustu . Bu ara köpek disleri geliyor ondan da olabilir
Deneyeyim kuzum denemedim hiç sağ olHarnup pekmezi oluyor canım ondan bir denesene çok güzel iştah aciyor
Doktorunuza bi danis canim istah icin zinco şurup verdi bizim doktor uzun bir hastalik surecindeydik deneyimleyemedim henuz amaDeneyeyim kuzum denemedim hiç sağ ol
Zinco çinko takviyesi olan mı başka mı canımDoktorunuza bi danis canim istah icin zinco şurup verdi bizim doktor uzun bir hastalik surecindeydik deneyimleyemedim henuz ama
Aslında bize de multivitamin verdi ama henüz çare olmadıDoktorunuza bi danis canim istah icin zinco şurup verdi bizim doktor uzun bir hastalik surecindeydik deneyimleyemedim henuz ama
Evet canim cinko olan ishal icin veriyoruz ama istah acma ozelligi de var dedi dedigim gibi henuz deneyimleyemedim benimkiler 20 aylik ne yediler bugun soyleyim bir dilim domates 4 tane patates kizartmasi yarim su bardagi sütZinco çinko takviyesi olan mı başka mı canım
Ah yaa benimki de tek öğün yiyor şu aralar kilo kaybediyor zaten üzülüyor insan niye böylelerEvet canim cinko olan ishal icin veriyoruz ama istah acma ozelligi de var dedi dedigim gibi henuz deneyimleyemedim benimkiler 20 aylik ne yediler bugun soyleyim bir dilim domates 4 tane patates kizartmasi yarim su bardagi süt
Seninkilerin tek öğün cok da normal disi degil canim yavws yavas artıyor ogun istahsiz bebeklerde durum daha yavas ilerliyor endise etme biseycik olmazAh yaa benimki de tek öğün yiyor şu aralar kilo kaybediyor zaten üzülüyor insan niye böyleler
Nicee ben asırı panik oluyorum bu durumlarda sen napıyosunKoltuktan sehpaya tırmanış, kalorifer peteği ile davul çalmaca, lambader devirmece, kapanışEki Görüntüle 3145831
Mama yemıyor muAh yaa benimki de tek öğün yiyor şu aralar kilo kaybediyor zaten üzülüyor insan niye böyleler
Sağ ol kuzum ya inşallah sağlıkla gelişsinlerSeninkilerin tek öğün cok da normal disi degil canim yavws yavas artıyor ogun istahsiz bebeklerde durum daha yavas ilerliyor endise etme biseycik olmaz
Ay yok mamayı baya erken bıraktı biri sadece gece alıyor diğeri de gece ve sabah alıyor o yani çok aç hissederse sanırım akşamda alıyor Nadiren mamayı tek öğün alan ek gıdayı daha iyi yiyor amaMama yemıyor mu
Rahatım ben ya, usulca alıp yere bırakıyorum.Nicee ben asırı panik oluyorum bu durumlarda sen napıyosun
Gelisiyolar canim allahin izniyle hic kafana takmaSağ ol kuzum ya inşallah sağlıkla gelişsinler
En dogru zamanin ilk 2 yil olduğunu savunanlar çoğunlukta canim ama biraz da bebegine bagli diye dusunuyorum istahi iyi herseyi yiyen bir bebek icin 1 yastan sonra bile birakilabilir ama istahsiz bebeklerde en az 2 yasa kadar diye dusunuyorum ama mama birakma gibi bir olay mama seven bebeklerde sanmiyorum olmaz anne zamanina bebegin gelisimini goz onune alarak biraktirir diye dusunuyorumBilmediğim için soruyorum arkadaslar. Bız mi mamayı bıraktırcaz kendileri mı bırakacak? Okuduğum kadarıyla bebek istemiyor. Ama cevremde sen buraktıracaskın mamadan sogut diyen bile var
Bana bilerek yapıyorlar o zaman ay ay ay diye diye panikliyorum sıpalar yüzüme baka baka devam ediyorlarRahatım ben ya, usulca alıp yere bırakıyorum.Genelde yapmasına izin verince bi daha yapmıyorlar. Sürekli yasaklayınca daha çok yapmaya çalışıyorlar.