2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Koltuktan sehpaya tırmanış, kalorifer peteği ile davul çalmaca, lambader devirmece, kapanış Eki Görüntüle 3145831

Hıh işte bu görüntüde sen dokunma ben dokunacam şeklinde çekiştirip, berabercene yuvarlanıp düşme ile kapanışı yapıyoruz
Bende petek manyağı doğalgazcılar benim bebeler sanıyordum demek yalnız değillermiş

Zinco çinko takviyesi olan mı başka mı canım
Evet canim cinko olan ishal icin veriyoruz ama istah acma ozelligi de var dedi dedigim gibi henuz deneyimleyemedim benimkiler 20 aylik ne yediler bugun soyleyim bir dilim domates 4 tane patates kizartmasi yarim su bardagi süt

Evet canim cinko olan ishal icin veriyoruz ama istah acma ozelligi de var dedi dedigim gibi henuz deneyimleyemedim benimkiler 20 aylik ne yediler bugun soyleyim bir dilim domates 4 tane patates kizartmasi yarim su bardagi süt
Ah yaa benimki de tek öğün yiyor şu aralar kilo kaybediyor zaten üzülüyor insan niye böyleler

Bilmediğim için soruyorum arkadaslar. Bız mi mamayı bıraktırcaz kendileri mı bırakacak? Okuduğum kadarıyla bebek istemiyor. Ama cevremde sen buraktıracaskın mamadan sogut diyen bile var
En dogru zamanin ilk 2 yil olduğunu savunanlar çoğunlukta canim ama biraz da bebegine bagli diye dusunuyorum istahi iyi herseyi yiyen bir bebek icin 1 yastan sonra bile birakilabilir ama istahsiz bebeklerde en az 2 yasa kadar diye dusunuyorum ama mama birakma gibi bir olay mama seven bebeklerde sanmiyorum olmaz anne zamanina bebegin gelisimini goz onune alarak biraktirir diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…