- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.561
Sağ ol canım verdiğin bilgiler içinGecmış olsun sevindim atesı düştüğüne. Hırıltı öksürük olmayan ikizlerden birine fizyolojik serum uyguladık. Hırıltı ve öksürük olanıda hastaneye götürdük
Ne zaman bitcek bu tirmanma olaylarıBen şuan tırmanma-inme etabında olduğum için evin içi survivor parkurundan hallice
Diş muhabbetleri bitene kadar ben zor diycem haberiniz olsun
Gecmis olsun kilyacımDoktor altıncı hastalık dedi. Döküntü olmayınca ben endişe ettim ne diye. Fitil verdik biz ilacı reddetti kustu filan bir sürü şey kullanmış oldu
Ne zaman bitcek bu tirmanma olaylarıpeslerinden kosmaktan biz eridik bittik
Hem o var hem de birbirlerine kötü örnek oluyorlar kızımın bacağı bir karış o haliyle oglana bakıp koltuğa tırmanmaya çalısıyor cıkamayınca aglıyor falanSorma birde birbirlerini düşürme ile tüğ diktiler dün
Hem o var hem de birbirlerine kötü örnek oluyorlar kızımın bacağı bir karış o haliyle oglana bakıp koltuğa tırmanmaya çalısıyor cıkamayınca aglıyor falanbide koltuğa cıkıp oradan ışığı kapatmaya çalışıyorlar korku filmi gibi resmen
En tehlikelisi şimdilik bizde. Mutfak cekmecelerının kulpuna basıp ocaga ulaşmakYa evet o bir karış bacaklı kızları napıcaz biz tam bir b.klu premses olduDüşük kaliteli yine iyiymiş o zaman ağlamıyor hemen ayağının altına yastık bulup çıkıyor Masalım demişti yakında ikizine basıp çıkacak diye onuda yaptı Altta kalanın canı çıksın modu on bu hafta bizde
Hem ışığı kapatmaları size romantik ortam hazırlamak istemelerinden bence biraz anlarmısın çocuklarının dilini lütfen
Allah korumuş kuzum geçmiş olsunEn tehlikelisi şimdilik bizde. Mutfak cekmecelerının kulpuna basıp ocaga ulaşmak
Tam elını uzatıyorduki kızgın yağa yakaladım hemsehrimocagın en büyük gözü cayır cayır yanıyordu. Beynimden vurulmuşa döndüm
En tehlikelisi şimdilik bizde. Mutfak cekmecelerının kulpuna basıp ocaga ulaşmak
Tam elını uzatıyorduki kızgın yağa yakaladım hemsehrimocagın en büyük gözü cayır cayır yanıyordu. Beynimden vurulmuşa döndüm
Ayyy Allah korusun yaa bizim oglanında boyu yetisiyor ayaklarini kaldirincaEn tehlikelisi şimdilik bizde. Mutfak cekmecelerının kulpuna basıp ocaga ulaşmak
Dis kasimak icin yapiyolar dengeyi kuramayip bazen kusacak gibi oluyolar ama nadir olan birseydi bizde cok mu fazla oluyorKidemli annelerimiz şu elleri agza sokup kendini kustirma çabaları ne zaman son bulur. Nasıl vazgecirdiniz
Yaa dimi cocuklarım benim nasılda babalarıni düşünüyorlarYa evet o bir karış bacaklı kızları napıcaz biz tam bir b.klu premses olduDüşük kaliteli yine iyiymiş o zaman ağlamıyor hemen ayağının altına yastık bulup çıkıyor Masalım demişti yakında ikizine basıp çıkacak diye onuda yaptı Altta kalanın canı çıksın modu on bu hafta bizde
Hem ışığı kapatmaları size romantik ortam hazırlamak istemelerinden bence biraz anlarmısın çocuklarının dilini lütfen
Çok sık oluyor. Emzik kullanmıyoruz sadece yatmadan yatmaya veriyorum ondan mı acaba bilemedim.Dis kasimak icin yapiyolar dengeyi kuramayip bazen kusacak gibi oluyolar ama nadir olan birseydi bizde cok mu fazla oluyor
Emzikten de olabilir, dediğim gibi dis kasima sirasinda ayari kacirabiliyolar da bazen ondan da olabilir yavas yavas ogrenirler tam disin oldugu yeri kasimayi zamanla azalacaktirÇok sık oluyor. Emzik kullanmıyoruz sadece yatmadan yatmaya veriyorum ondan mı acaba bilemedim.
Insallah masalımEmzikten de olabilir, dediğim gibi dis kasima sirasinda ayari kacirabiliyolar da bazen ondan da olabilir yavas yavas ogrenirler tam disin oldugu yeri kasimayi zamanla azalacaktir
Koltuktan sehpaya tırmanış, kalorifer peteği ile davul çalmaca, lambader devirmece, kapanışHem o var hem de birbirlerine kötü örnek oluyorlar kızımın bacağı bir karış o haliyle oglana bakıp koltuğa tırmanmaya çalısıyor cıkamayınca aglıyor falanbide koltuğa cıkıp oradan ışığı kapatmaya çalışıyorlar korku filmi gibi resmen
Ben mecbur alıyorum aglaya aglaya brnım kız kusuyorMutfağa almıyorum uzun zamandır ben onları kapısı kapalıEn azından kapı açmayı öğrenene kadar Dışarda ciyak ciyak bağırsalarda mutfak yok Allah korumuş cidden nasıl başedilecek böyle bilmiyorum Geçen benimkide tezgahtaki bıçağa uzanıyordu yakaladım ondan sonra başladım yanıma almamaya
Ben mecbur alıyorum aglaya aglaya brnım kız kusuyor
Ee onu alınca digerinide almak zorunda kalıyorum. Bide zaten benım oğlan gidip gelıp oraya bakıyordu. Demekki plan yapıyormuş. Benımkıler anahtarı yerınden oynatıyor odaların sıra acmaya geldı. Stresten basım agrıyor valla düşünmekten. Bıran once büyüseler. Ben artık ne var ne yok tezgah dibine koyuyorum. Bıcak aldılar. Surahımı cektıler bardak kırdılar bıde üstüne bastı ayakları kanadı. 5 lt sıvı yag acıp halıya döktüler. Dolu sey yanı. Acayıp güçlüler. Kaynanam bebeklere yılan boğan der.