- 19 Ocak 2017
- 6.958
- 20.180
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.541
Ay artık her yerde dolanıp ne bulsalar ağıza atıyorlar yetişmiyorum hiç bir şekilde. Kendimi sorumlu hissettim üzüldüm çok. Eşimde kalabalık ortamda çalışıyor valla el hijyenine dikkate eder de üst baş konusu sıkıntı
Halsizlik, iştahsızlık, kusma 40-41 dereceyi bulan ateş, döküntü oldu. Bu hastalık 6 gün sürdü. Döküntüden sonra hafifliyor ve bitiyor. Bizim doktor tahlil yapmadı. Görünce bildi. Sadece calpol ve dolven kullandık. Bence sen başka bi doktora götürKusma oluyor muydu. Doktor altıncı hastalık bekleyelim dedi ama aniden ateşi artınca kusuyor fışkırtarak. Midesinde bir şey tutmuyor zaten sadece mama veriyorum dün öğlenden bu yana. Kaşık kabul etmiyor ilaçlara da çok yüklendik içim sızlıyor. Başta banyoya ses etmiyordu şimdi kıyameti koparıp ağlıyor sokamıyorum suya. Nasıl geçti sizin süreç. Doktora tekrar yazdım tahlil verip serum taktıralım acilde demiş ama ateşini bile ölçtürtmüyor çocuğumu çok hırpalayacaklar korkuyorum. İkizlerden diğeri önce oldu benzer şekilde ama iki günde normale döndü döküntü de olmadı henüz. Bunda çok ağırlaştı ve ilaçlar hiç işe yaramamaya başladı sürekli ateş düşürücü fitil şurup şaştım kaldım
Hatta bu hastalık 6 gun sürüyormuş ama öncesinde cocugum halsızdi kusardı ben bekledım ates cıkınca gittim doktora. Ölçtüm diş atesine benzemiyordu. Bizde yüksek cıkınca ates hep birseyler cıkar. Halsizlik olayını falan sayarsak 10 gunu buluyor bitmesi. Ateşten sonra döktü vucudu. Bi tek vucudunda vardı bide.Kusma oluyor muydu. Doktor altıncı hastalık bekleyelim dedi ama aniden ateşi artınca kusuyor fışkırtarak. Midesinde bir şey tutmuyor zaten sadece mama veriyorum dün öğlenden bu yana. Kaşık kabul etmiyor ilaçlara da çok yüklendik içim sızlıyor. Başta banyoya ses etmiyordu şimdi kıyameti koparıp ağlıyor sokamıyorum suya. Nasıl geçti sizin süreç. Doktora tekrar yazdım tahlil verip serum taktıralım acilde demiş ama ateşini bile ölçtürtmüyor çocuğumu çok hırpalayacaklar korkuyorum. İkizlerden diğeri önce oldu benzer şekilde ama iki günde normale döndü döküntü de olmadı henüz. Bunda çok ağırlaştı ve ilaçlar hiç işe yaramamaya başladı sürekli ateş düşürücü fitil şurup şaştım kaldım
Banyo falan yaptırmadım ben. Yemek yemesi icin hiç zorlamadım. Kusarsa biraz sonra teklif ederdim yerse yerdi. Yemezse yok. Bilinmeyen bi sey için neden bu kadar ilaç kullanıyorsunuz ki ya da doktor yazıyor.Kusma oluyor muydu. Doktor altıncı hastalık bekleyelim dedi ama aniden ateşi artınca kusuyor fışkırtarak. Midesinde bir şey tutmuyor zaten sadece mama veriyorum dün öğlenden bu yana. Kaşık kabul etmiyor ilaçlara da çok yüklendik içim sızlıyor. Başta banyoya ses etmiyordu şimdi kıyameti koparıp ağlıyor sokamıyorum suya. Nasıl geçti sizin süreç. Doktora tekrar yazdım tahlil verip serum taktıralım acilde demiş ama ateşini bile ölçtürtmüyor çocuğumu çok hırpalayacaklar korkuyorum. İkizlerden diğeri önce oldu benzer şekilde ama iki günde normale döndü döküntü de olmadı henüz. Bunda çok ağırlaştı ve ilaçlar hiç işe yaramamaya başladı sürekli ateş düşürücü fitil şurup şaştım kaldım
Yok kusma olmadı hatta biz domates yedirmistik alerji mi odu sandım sonra forumda biri bu hastalkktan bahsetti.Kusma oldu mu canım. Üçüncü güne dönüyoruz bizde yok geçmedi.
Okuldan bir gelişi var evdekiler dört gözle bekliyor onu .. e tabi evde koşturan biri Yok onları bir coşku ses , bugün Allah aşkına Başka oyun yok mu dedimSen buyuk danamıza dokunma asıl 12 sene yalnızdı ve evin prensesiydi sen bir anda 3 tane bomba attın sonrada bir iyiyiz bir kötü diyorsunBence suuus yaptıkları için çok çok teşekkür et Eline sağlık evin küçük annesinin Teyzesi onu burdan kocaman öper
Ev vallahi kreş gibiAma bu boncuklar ne böyle yeliz
Okuldan bir gelişi var evdekiler dört gözle bekliyor onu .. e tabi evde koşturan biri Yok onları bir coşku ses , bugün Allah aşkına Başka oyun yok mu dedim
Emzik ve biberon hariç şimdilik durum stabil... Daha minik ya sahneye çıkamıyor onlar gibiO maşallahminik kuş bu demek abilere benzemiyor hiç gözler çekik sanki . Nasıl oğlanlar kızı kabullendiler mi
Aynen dediğin gibi bazen olumsuz şeyler oluyor.. kendi adıma çok yoğunum bı kanal var Youtube ta lizigi tavsiye ederim kadının çoluğu çocuğu kocası yok bı yaşlı nine .. herşeyi yetiştiriyor bitki olarak bisürü işi var ama stres atarak yaşıyor hayatı ...Cıvıl cıvıl maşallah Allahım daim etsinCidden öyle seviniyorum ki hepimize Evlerimiz sessiz, ıssızken bir anda sirke döndü
Aynen dediğin gibi bazen olumsuz şeyler oluyor.. kendi adıma çok yoğunum bı kanal var Youtube ta lizigi tavsiye ederim kadının çoluğu çocuğu kocası yok bı yaşlı nine .. herşeyi yetiştiriyor bitki olarak bisürü işi var ama stres atarak yaşıyor hayatı ...Kızım tavsiye etti bende diyorum Hazal bir bardak su getir içine gül atıyor ne bileyim kadından esinlenmiş
Bugün dedim sıkıysa gel 3bebek bak hıh.. ay bu arada çok güzel yanı 20 lik taş gibi duruyor.. bende almışım kiloyu eksiğim yok fazlam var
Ewt ya arada acaip fazlalık görüyorum bende onu eskiden iş için şehir dışına çıkardı ayyy nasıl hasretle Yeşilçam misali gibi ahulu gözlerle karşılardım onu... gerizekalı ben...İnternettekilere bakıpta kendini aşağı çekmeSenin benim yerime geçsinlerde çekebiliyorlar mı yetiştirebiliyorlar mı bişey görelim
Zaten kocası yoksa daha ne olsunÜstünde koca bebekleri olmayan kadınlar yaşlanmıyorlar Kocayı kapıya koyasım geldi şimdi diyince
Valla mahvoluyorum mamayı da pek almıyorlar biri tamamen bıraktı baya kötüler
Ewt ya arada acaip fazlalık görüyorum bende onu eskiden iş için şehir dışına çıkardı ayyy nasıl hasretle Yeşilçam misali gibi ahulu gözlerle karşılardım onu... gerizekalı ben...şimdi çabucak kapıyı açıp hoşgeldin, anahtarını yanına neden almıyorsun diyorum...
Yok bize de Calpol ile pedifen verdi dönüşümlü kullanın tedavisi yok dedi de. Çok kustu diye serumu söyledi. Yaptırmadık bugün hafifledi ama burun tıkanıklığı başladı çok fena uyumuyor mama içmiyor zaten iştahsız. Açılmıyor da öyle sıvı. Döküntü olmadı henüz biz de. Çok kusma vardı da korktum ben hiç bir şey yemedilerHalsizlik, iştahsızlık, kusma 40-41 dereceyi bulan ateş, döküntü oldu. Bu hastalık 6 gün sürdü. Döküntüden sonra hafifliyor ve bitiyor. Bizim doktor tahlil yapmadı. Görünce bildi. Sadece calpol ve dolven kullandık. Bence sen başka bi doktora götür
Multivitamin verdi ama bir işe yaramıyor sanırımHadi ya doktor ne diyor peki . İştah açıcı şuruplar falan var onlardan kullansan
Doktor altıncı hastalık dedi. Döküntü olmayınca ben endişe ettim ne diye. Fitil verdik biz ilacı reddetti kustu filan bir sürü şey kullanmış olduBanyo falan yaptırmadım ben. Yemek yemesi icin hiç zorlamadım. Kusarsa biraz sonra teklif ederdim yerse yerdi. Yemezse yok. Bilinmeyen bi sey için neden bu kadar ilaç kullanıyorsunuz ki ya da doktor yazıyor.
Daha az ilaç veririm belki diye banyo ile hafifletmeye çalıştım ama nafile şükür ateş bitti de burun tıkanıklığı var fena banyo ile hasta mi ettik ne oldu kiBanyo falan yaptırmadım ben. Yemek yemesi icin hiç zorlamadım. Kusarsa biraz sonra teklif ederdim yerse yerdi. Yemezse yok. Bilinmeyen bi sey için neden bu kadar ilaç kullanıyorsunuz ki ya da doktor yazıyor.
Benımkılerde burun tıkanıklığı oldu uyuyamıyorlardı. Fizyolojik serum yaptık hergun 1 kere düzeldiYok bize de Calpol ile pedifen verdi dönüşümlü kullanın tedavisi yok dedi de. Çok kustu diye serumu söyledi. Yaptırmadık bugün hafifledi ama burun tıkanıklığı başladı çok fena uyumuyor mama içmiyor zaten iştahsız. Açılmıyor da öyle sıvı. Döküntü olmadı henüz biz de. Çok kusma vardı da korktum ben hiç bir şey yemediler
Gecmış olsun sevindim atesı düştüğüne. Hırıltı öksürük olmayan ikizlerden birine fizyolojik serum uyguladık. Hırıltı ve öksürük olanıda hastaneye götürdükDaha az ilaç veririm belki diye banyo ile hafifletmeye çalıştım ama nafile şükür ateş bitti de burun tıkanıklığı var fena banyo ile hasta mi ettik ne oldu ki