- 27 Kasım 2014
- 3.652
- 3.853
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.521
Aaaah kardeşim büyük danam 14yasinda vallahi ondan çektiğimi küçüklerden çekmiyorum , kanayan yaram bir iyiyiz bir kötü ergenlikte çığır açan bişi bu... Dokanma bana
Ama becerikli ikizleri bıraksam mesela bı yerden dönünce fiks kesinlikle banyo yaptırır kafasına göre bisiy hazırlar yesinler diye muhallebi ye bebe bisküvisi karıştırmak gibi...
Bu arada aynıyız bence korktuğumuz başımıza geliyor,biz artık risk almıyoruz nasıl salacaz sokağa mümkün değil
Valla mahvoluyorum mamayı da pek almıyorlar biri tamamen bıraktı baya kötülerMama yiyorlarsa öyle idare et canım emin ol istediklerinde güzel yemeye başlayacaklar . Kendini yıpratma bu konu ben oğlumda çok yiprattim . Ama şimdi yaşıtlarına göre cok çok iyi
İkiz bebek ciddi anlamda sıkıntı hastalık konusunda da. İkisi de huysuz ikisi de kucak istiyor ikisi de iştahsız ikiside uykuya direniyor sen mahvoluyorsun yetişmiyorsunSaol canim sizede geçmiş olsun. Ben zaten kendimi kış için hastalığa hazırlamıştım ama bu hastalık çok fena daha önce hiç yaşamamıştım .
Evet biri bir buçuk günde iyi oldu diğerinde de dün başladı umarım akşam geçmiş olurGeçmiş olsun kuzum ya, enfeksiyon kapmış olabilirler gibi. Önerim yok maalesef ama uzarsa tahlil yaptırmakta fayda olabilir.
O maşallahBakın size ne getirdim teyzeleri
Baya baya rüşvet operasyonu uzun zamandır gelmeyince ben... Diğer modellerimiz de ektedir
Ama bu boncuklar ne böyle yelizBakın size ne getirdim teyzeleri
Baya baya rüşvet operasyonu uzun zamandır gelmeyince ben... Diğer modellerimiz de ektedir
Alıntılarım hep silinmiş kizlar kusura bakmayın
Ufak şeyler gibi gözükebilir, belki aman derdi bu muymuş diye içinizden geçirdiniz
Belki şükretmem gerekiyor bi isim mesleğim olduğu için
Şu son olaylar, bakıcı sorunu, müdürle yaşadığım problem, olayın il milli egitimi geçip valiliğe taşınması hep bu mesleği zaten severek yapmadığımı fark ettirdi bana
İstifa etme düşüncem de zaten çalışarak kazanacağım paranın benim çalışma masraflarıma gidecek olmasıydı yol, yemek, bakıcı, kreş vs.
Şimdiki okulum evime çok uzak gunde 2 saatten fazla yolda vakit harcıyorum
Çocuk sahibi olduktan sonra bir saatin bile çok kıymetli olduğunu gördüm, hepimiz gördük
Aklımda başka birçok plan var ama şimdilik hedefim sermaye biriktirmek
Bugün olmasa da bir gün memurluktan istifa edeceğim kesinleşti sadece
Aaaah kardeşim büyük danam 14yasinda vallahi ondan çektiğimi küçüklerden çekmiyorum , kanayan yaram bir iyiyiz bir kötü ergenlikte çığır açan bişi bu... Dokanma bana
Ama becerikli ikizleri bıraksam mesela bı yerden dönünce fiks kesinlikle banyo yaptırır kafasına göre bisiy hazırlar yesinler diye muhallebi ye bebe bisküvisi karıştırmak gibi...
Bu arada aynıyız bence korktuğumuz başımıza geliyor,biz artık risk almıyoruz nasıl salacaz sokağa mümkün değil
Biz yaşadık canımKızlar altıncı hastalık durumunu yaşayan var mı
Kusma oluyor muydu. Doktor altıncı hastalık bekleyelim dedi ama aniden ateşi artınca kusuyor fışkırtarak. Midesinde bir şey tutmuyor zaten sadece mama veriyorum dün öğlenden bu yana. Kaşık kabul etmiyor ilaçlara da çok yüklendik içim sızlıyor. Başta banyoya ses etmiyordu şimdi kıyameti koparıp ağlıyor sokamıyorum suya. Nasıl geçti sizin süreç. Doktora tekrar yazdım tahlil verip serum taktıralım acilde demiş ama ateşini bile ölçtürtmüyor çocuğumu çok hırpalayacaklar korkuyorum. İkizlerden diğeri önce oldu benzer şekilde ama iki günde normale döndü döküntü de olmadı henüz. Bunda çok ağırlaştı ve ilaçlar hiç işe yaramamaya başladı sürekli ateş düşürücü fitil şurup şaştım kaldımBiz yaşadık canım
Tam emin değiliz de tahlil vermedik doktor öyle öngörüyor ikizlerden biri hemen atlattı şükür bu sonradan oldu yeme içme yok kusmaları çok. Uyumuyor. Şaştım kaldım. İlaç ilaç ilaç
Tam emin değiliz de tahlil vermedik doktor öyle öngörüyor ikizlerden biri hemen atlattı şükür bu sonradan oldu yeme içme yok kusmaları çok. Uyumuyor. Şaştım kaldım. İlaç ilaç ilaç
Bende olmustu dedigin gibi iki gun ates sonra döküntüKusma oluyor muydu. Doktor altıncı hastalık bekleyelim dedi ama aniden ateşi artınca kusuyor fışkırtarak. Midesinde bir şey tutmuyor zaten sadece mama veriyorum dün öğlenden bu yana. Kaşık kabul etmiyor ilaçlara da çok yüklendik içim sızlıyor. Başta banyoya ses etmiyordu şimdi kıyameti koparıp ağlıyor sokamıyorum suya. Nasıl geçti sizin süreç. Doktora tekrar yazdım tahlil verip serum taktıralım acilde demiş ama ateşini bile ölçtürtmüyor çocuğumu çok hırpalayacaklar korkuyorum. İkizlerden diğeri önce oldu benzer şekilde ama iki günde normale döndü döküntü de olmadı henüz. Bunda çok ağırlaştı ve ilaçlar hiç işe yaramamaya başladı sürekli ateş düşürücü fitil şurup şaştım kaldım
Gelen giden yok biz de gitmiyoruz. Eşim getirmiş olabilir sanırım ya da ben bakamadım. Çok üzgünüm karşımda öyle yardım ister gözlerle bakıyorlar sürekli ilaç veriyorum çözüm yok bekle bekle gerçekten ben de bittimKuzu nerden geliyor bunlar size dışarıda vakit mi geçiriyorsunuz, eve gelen giden mi getiriyor, yoksa eşin iş yerinden mi getiriyor?
Bunları bi araştır ona göre önlemini alHasta oldular mı ve ilaç içtiler mi ben bitiyorum
Kusma oldu mu canım. Üçüncü güne dönüyoruz bizde yok geçmedi.Bende olmustu dedigin gibi iki gun ates sonra döküntü
Gelen giden yok biz de gitmiyoruz. Eşim getirmiş olabilir sanırım ya da ben bakamadım. Çok üzgünüm karşımda öyle yardım ister gözlerle bakıyorlar sürekli ilaç veriyorum çözüm yok bekle bekle gerçekten ben de bittim
Ay artık her yerde dolanıp ne bulsalar ağıza atıyorlar yetişmiyorum hiç bir şekilde. Kendimi sorumlu hissettim üzüldüm çok. Eşimde kalabalık ortamda çalışıyor valla el hijyenine dikkate eder de üst baş konusu sıkıntıKuzu hastalık babakamakla ilgili birşey değil. Virüs bunlar tamamen. Taşıyıcı getirmesi lazım, durduk yerde çıkmazlarMesela eve giren çıkanlar ellerini, yüzlerini mutlaka yıkamalı Dışardan gelen kıyafetler üstündeyken çocukla temas kurulmamalı gibi Bunlara dikkat etmen gerekiyor sadece