2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Vallaha ne denir ki gerçekten hasbelkader yaşıyoruz şu ülkede Cidden sabrımın son sınırına geldim eminim herkes öyledir. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Geçmiş olsun bacım çocuklara da Rabbim beterinden sakınsın

Başkaca sorunum var iki gün önce iki gün süren 38 geçmeyen tabii ilaçla. Mide bulantısı olan bir durum yaşadık ikizlerinden birinde şimdi diğerinde. Üç gün geçerse tahlil demişti doktor o öyle kapandı ama diğerinde biraz daha şiddetli seyrediyor gibi baya mide bulantısı var. Ateş aynı onun gibi. 37-38 arası oynuyor. Dişleri fena ikisinin de ama kusma dişte olmaz doktor şimdilik ekstra bir şey önermedi. İnşallah bu da atlatır hemen Ne önerirsiniz sizler bir şey yemiyordu zaten şimdi yiyemiyor

Nosk canım tayinim çıkmadı derken memleketinde mi hala neler kaçırdım bilmiyorum ama en son Hatay a gitmiştin oradan başka yere mi gittiniz

Öncelikle geçmiş olsun canım şu günlerde bizde hastalıkla uğraşıyoruz Allah beterinden korusun. Maalesef her şey çooook uçuk çok fena. Allah yardımcımız olsun

Oyy maşallah Doğan büyüyor yaa. Böyle küçük bebek görünce bir tuhaf oluyor için her halleri ozleniyor gerçekten
Teşekkürler teyzesi.. Aynen şimdi ben eve geldim bı baktım evdekiler sanki 5yaşında gibi ama onlara 5kişi bakıyordu o kesin
Sanki hacdan gelmişim gibi karşılandım miniğim 3400dogmustu e haliyle bana bir zayıf geldi 2200luk ikizlerin o hallerini ne ara unuttum... Sürpriz hediye paketi kızım o teyzesi...

Ya rabbim şifa versin inşallah gerçekten hasta olmasalar hallediyoruz herşeyi ama bu durum gerçekten aşırı zor bizdede ishal ve kusma olmuştu çok şükür ateş yoktu..bende şu soğuklar başladı üşütecekler korkusu var biri hastalanınca diğerine hemen geçiyor zaten..

Rabbim işlerinde kolaylıklar versin inşallah.. bence istifa falan etme canım olmuyor geçim sıkıntısı olur bide bu çıkar başına maalesef , sağlık olsun vardır bir hayır diyelim

Saol kuzum.
Aynen bende de artık sabır falan kalmadı . Sadece kendim için değil bizden kötü durumda olan milyonlarca insanlar var yazık yani

Bakıldı canım iki ay oldu ama o zamanda yaşıyorduk Ferittin düşüktü ona da Demir arttırdı bir iki damla öyle

Mama yiyorlarsa öyle idare et canım emin ol istediklerinde güzel yemeye başlayacaklar . Kendini yıpratma bu konu ben oğlumda çok yiprattim . Ama şimdi yaşıtlarına göre cok çok iyi

Öncelikle geçmiş olsun canım şu günlerde bizde hastalıkla uğraşıyoruz Allah beterinden korusun. Maalesef her şey çooook uçuk çok fena. Allah yardımcımız olsun

Saol canim sizede geçmiş olsun. Ben zaten kendimi kış için hastalığa hazırlamıştım ama bu hastalık çok fena daha önce hiç yaşamamıştım .

Bana da öyle geliyor bebek görünce bizimkiler kocaman gibi . Sonra bebek gidince kuculuyorlar tekrar
Mucize bebek gerçekten senin prenses
Kıskanma varmı abilerde. Nerden çıktı bu şimdi diyorlardir

Saol canim . Allah'ım seninde eşinin de yardımcısı olsun 3 Ken 4 düşünemiyorum yazın daha kolay oluyor bu hastalık yönünden . En çok da neye kızıyorum biliyor musun. Çevreme bakıyorum örneğin kendi ablamlar . Çocuklarıyla benim kadar ilgilenmezler o kadar dikkat etmezler ama çocuklar senede bir kere ya hasta olur ya olmaz . Ben çok sakiniyorum ondan mı oluyor acaba diyorum . Ama bu seferde napayım çocuğu soğuğa mi bırakayım anlamadım gitti .
Bu arada senin büyük prenses kaç yaşında . Ben oğlum 7 yi gecti bu sene ikinci sınıf . Ama bir görsen bildiğin ergen triplerinde onlada ayrı uğraşıyorum

Geçmiş olsun kuzum ya, enfeksiyon kapmış olabilirler gibi. Önerim yok maalesef ama uzarsa tahlil yaptırmakta fayda olabilir.

Bana da öyle geliyor bebek görünce bizimkiler kocaman gibi . Sonra bebek gidince kuculuyorlar tekrar
Mucize bebek gerçekten senin prenses
Kıskanma varmı abilerde. Nerden çıktı bu şimdi diyorlardir
Var var olmaz mı ... Durup dururken bir anda kucak koklaşma dokunma etkinliklerimiz var.. şimdi ben emzirmenin yanında hazırda kendimi sagarak biberona koyuyorum hemencecik doysun olur ya büyükler durmuyor coşkuyla ağlama krizleri geçirirken hazırda bulunsun..biri yakalarsa o biberonu içiyor

Aaaah kardeşim büyük danam 14yasinda vallahi ondan çektiğimi küçüklerden çekmiyorum , kanayan yaram bir iyiyiz bir kötü ergenlikte çığır açan bişi bu... Dokanma bana
Ama becerikli ikizleri bıraksam mesela bı yerden dönünce fiks kesinlikle banyo yaptırır kafasına göre bisiy hazırlar yesinler diye muhallebi ye bebe bisküvisi karıştırmak gibi...
Bu arada aynıyız bence korktuğumuz başımıza geliyor,biz artık risk almıyoruz nasıl salacaz sokağa mümkün değil

Bak şu yaramazlar yaa şimdi anlattıklarını düşününce çok komik oldu ama bir o kadar da tatlı . Söyle 3 yaşına falan gelsinler çok iyi anlasirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…