- 19 Ocak 2017
- 6.958
- 20.180
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.501
İyi aksamlar kizlar . Bende sürekli girip okuyorum burayı . Hepimiz hemen hemen aynıyız . Bizde durumlar da pek iç açıcı değil .
Biz okulların kapanmasıyla köye tasinmistik. Hayvanlara bakan kişiye en azindan Para vermeyiz kendimiz bakarız diye . Öylede oldu hem evide kiraya verdik . Hayvanlara ben bakıyorum eşim ise gidiyor. Ama oyleyken yetiremiyoruz her ay açık veriyoruz . Ülkenin durumu vahim böyle giderse sonumuz hiç iyi değil gibi . Ben inekler çocuklar derken iyice yoruldum . Birde okullar açılınca sorumluluğum iyice arttı . Eşimde 12 saat çalışıyor onunda çok gördüğümüz söylenemez .
Bebeler sürekli hasta oluyor . Abi okuldan hastalık taşıyor . Geçen bronşit olmuştu 3 u de . Muane ücretleri deseniz almış başını gidiyor . Kızım dün atesledni hadi dedim hafta sonu girmeden götüreyim devlete . Daha özele gideli iki hafta olmadı e birde üç çocuğun muane ücreti . Ayni ayda ikinci kez olunca böyle düşündüm işte ama gitmez olaydım. Sizlerinde haberiniz olsun bir hastalık varmış su ara el ayak hastaligi deniyor. Bildiğin bebelerin ağız içleri boğazları yara oluyor vücutta da su dolu kabarciklar oluşuyor . Devletteki doktor teşhisi koydu ilacalri verdi iyi . Ama çok fayda etmedi birde oglanada geçti . Ama oğlan daha vahim vücut mahvoldu yemek desen bir lokma yemiyorlar . Ateside düşürüyoruz yarım saatte hop tekrar çıkıyor . İki saat önce ozeldeki doktoru aradık mecbur adam bizim için açtı muhaneyi. Baktı birer iğne yaptı ve devlette ki doktor antibiyotik vermişti . Onu kullanma dedi başka birşey verdi . Böyle hastalıklarda antibiyotik ise yaramazmis . Hakilida çıktı şimdi çocuklar biraz rahatladı . Bende iki günde mahvoldum gerçekten . İşte para in guvu gibi birşey oldu . Bu halimize şükür
Diş bizi de mahvediyor şu sıralarBen şuan tırmanma-inme etabında olduğum için evin içi survivor parkurundan hallice
Diş muhabbetleri bitene kadar ben zor diycem haberiniz olsun
Bu mesajlara ihtiyacım varZorluklar sekil degistirse de daha iyi olacak merak etme2 yas sendromuna ragmen asla 1 yas altini tercih etmem
Bizimkiler birbirini yoluyor ama bilerek değil nasıl yaklaşılır çözmediler bir araya koymadığımız içinOluyor oluyor. Beraber oynuyorlar, yürüyorlar, yaramazlık yapıyorlar
Bakıldı canım iki ay oldu ama o zamanda yaşıyorduk Ferittin düşüktü ona da Demir arttırdı bir iki damla öyleCanım kan değerlerine baktirdin mi hiç . Ben oğlumda çok yaşadım bu istahsizligi. Ne zaman kan değeri düzeldi o zaman istahda duzeldi
Nosk canım tayinim çıkmadı derken memleketinde mi hala neler kaçırdım bilmiyorum ama en son Hatay a gitmiştin oradan başka yere mi gittinizSelam kızlar
Bir süredir depresyondayım yeni yeni kendime geliyorum
Bi girip bakayım dedim nasılsıniz diye
Bizde durum stabil çok şükür her şey yolunda
Bi ara epey sorun yaşadık şu an sorunlu bi hayata da alıştım sayılır
En son bakıcı arıyorduk bulamadık
Benim tayinim çıkmadı kadromun olduğu okulun müdürüne tartıştık zaten dersimin full olduğunu hiçbir şekilde idare etmeyeceğini falan söyledi
İstifa etmeye karar verdim bi taraftan ufak tefek girişimlere kalkıştım
İstifa edemedim ama hem okul hem ev hem satış işleriyle uğraşıyorum bu aralar
Öncelikle geçmiş olsun canım şu günlerde bizde hastalıkla uğraşıyoruz Allah beterinden korusun. Maalesef her şey çooook uçuk çok fena. Allah yardımcımız olsunİyi aksamlar kizlar . Bende sürekli girip okuyorum burayı . Hepimiz hemen hemen aynıyız . Bizde durumlar da pek iç açıcı değil .
Biz okulların kapanmasıyla köye tasinmistik. Hayvanlara bakan kişiye en azindan Para vermeyiz kendimiz bakarız diye . Öylede oldu hem evide kiraya verdik . Hayvanlara ben bakıyorum eşim ise gidiyor. Ama oyleyken yetiremiyoruz her ay açık veriyoruz . Ülkenin durumu vahim böyle giderse sonumuz hiç iyi değil gibi . Ben inekler çocuklar derken iyice yoruldum . Birde okullar açılınca sorumluluğum iyice arttı . Eşimde 12 saat çalışıyor onunda çok gördüğümüz söylenemez .
Bebeler sürekli hasta oluyor . Abi okuldan hastalık taşıyor . Geçen bronşit olmuştu 3 u de . Muane ücretleri deseniz almış başını gidiyor . Kızım dün atesledni hadi dedim hafta sonu girmeden götüreyim devlete . Daha özele gideli iki hafta olmadı e birde üç çocuğun muane ücreti . Ayni ayda ikinci kez olunca böyle düşündüm işte ama gitmez olaydım. Sizlerinde haberiniz olsun bir hastalık varmış su ara el ayak hastaligi deniyor. Bildiğin bebelerin ağız içleri boğazları yara oluyor vücutta da su dolu kabarciklar oluşuyor . Devletteki doktor teşhisi koydu ilacalri verdi iyi . Ama çok fayda etmedi birde oglanada geçti . Ama oğlan daha vahim vücut mahvoldu yemek desen bir lokma yemiyorlar . Ateside düşürüyoruz yarım saatte hop tekrar çıkıyor . İki saat önce ozeldeki doktoru aradık mecbur adam bizim için açtı muhaneyi. Baktı birer iğne yaptı ve devlette ki doktor antibiyotik vermişti . Onu kullanma dedi başka birşey verdi . Böyle hastalıklarda antibiyotik ise yaramazmis . Hakilida çıktı şimdi çocuklar biraz rahatladı . Bende iki günde mahvoldum gerçekten . İşte para in guvu gibi birşey oldu . Bu halimize şükür
Teşekkürler teyzesi.. Aynen şimdi ben eve geldim bı baktım evdekiler sanki 5yaşında gibi ama onlara 5kişi bakıyordu o kesinOyy maşallahDoğan büyüyor yaa. Böyle küçük bebek görünce bir tuhaf oluyor için her halleri ozleniyor gerçekten
Ya rabbim şifa versin inşallah gerçekten hasta olmasalar hallediyoruz herşeyi ama bu durum gerçekten aşırı zor bizdede ishal ve kusma olmuştu çok şükür ateş yoktu..bende şu soğuklar başladı üşütecekler korkusu var biri hastalanınca diğerine hemen geçiyor zaten..İyi aksamlar kizlar . Bende sürekli girip okuyorum burayı . Hepimiz hemen hemen aynıyız . Bizde durumlar da pek iç açıcı değil .
Rabbim işlerinde kolaylıklar versin inşallah.. bence istifa falan etme canım olmuyor geçim sıkıntısı olur bide bu çıkar başına maalesef , sağlık olsun vardır bir hayır diyelimSelam kızlar
Bir süredir depresyondayım yeni yeni kendime geliyorum
Bi girip bakayım dedim nasılsıniz diye
Bizde durum stabil çok şükür her şey yolunda
Bi ara epey sorun yaşadık şu an sorunlu bi hayata da alıştım sayılır
En son bakıcı arıyorduk bulamadık
Benim tayinim çıkmadı kadromun olduğu okulun müdürüne tartıştık zaten dersimin full olduğunu hiçbir şekilde idare etmeyeceğini falan söyledi
İstifa etmeye karar verdim bi taraftan ufak tefek girişimlere kalkıştım
İstifa edemedim ama hem okul hem ev hem satış işleriyle uğraşıyorum bu aralar
Vallaha ne denir ki gerçekten hasbelkader yaşıyoruz şu ülkedeCidden sabrımın son sınırına geldim eminim herkes öyledir. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Geçmiş olsun bacım çocuklara da Rabbim beterinden sakınsın
Bakıldı canım iki ay oldu ama o zamanda yaşıyorduk Ferittin düşüktü ona da Demir arttırdı bir iki damla öyle
Öncelikle geçmiş olsun canım şu günlerde bizde hastalıkla uğraşıyoruz Allah beterinden korusun. Maalesef her şey çooook uçuk çok fena. Allah yardımcımız olsun
Teşekkürler teyzesi.. Aynen şimdi ben eve geldim bı baktım evdekiler sanki 5yaşında gibi ama onlara 5kişi bakıyordu o kesin
Sanki hacdan gelmişim gibi karşılandımminiğim 3400dogmustu e haliyle bana bir zayıf geldi 2200luk ikizlerin o hallerini ne ara unuttum... Sürpriz hediye paketi kızım o teyzesi...
Teşekkürler teyzesi.. Aynen şimdi ben eve geldim bı baktım evdekiler sanki 5yaşında gibi ama onlara 5kişi bakıyordu o kesin
Sanki hacdan gelmişim gibi karşılandımminiğim 3400dogmustu e haliyle bana bir zayıf geldi 2200luk ikizlerin o hallerini ne ara unuttum... Sürpriz hediye paketi kızım o teyzesi...
Ya rabbim şifa versin inşallah gerçekten hasta olmasalar hallediyoruz herşeyi ama bu durum gerçekten aşırı zor bizdede ishal ve kusma olmuştu çok şükür ateş yoktu..bende şu soğuklar başladı üşütecekler korkusu var biri hastalanınca diğerine hemen geçiyor zaten..
Geçmiş olsun kuzum ya, enfeksiyon kapmış olabilirler gibi. Önerim yok maalesef ama uzarsa tahlil yaptırmakta fayda olabilir.Başkaca sorunum var iki gün önce iki gün süren 38 geçmeyen tabii ilaçla. Mide bulantısı olan bir durum yaşadık ikizlerinden birinde şimdi diğerinde. Üç gün geçerse tahlil demişti doktor o öyle kapandı ama diğerinde biraz daha şiddetli seyrediyor gibi baya mide bulantısı var. Ateş aynı onun gibi. 37-38 arası oynuyor. Dişleri fena ikisinin de ama kusma dişte olmaz doktor şimdilik ekstra bir şey önermedi. İnşallah bu da atlatır hemenNe önerirsiniz sizler bir şey yemiyordu zaten şimdi yiyemiyor
Var var olmaz mı ... Durup dururken bir anda kucak koklaşma dokunma etkinliklerimiz var.. şimdi ben emzirmenin yanında hazırda kendimi sagarak biberona koyuyorum hemencecik doysun olur ya büyükler durmuyor coşkuyla ağlama krizleri geçirirken hazırda bulunsun..biri yakalarsa o biberonu içiyorBana da öyle geliyor bebek görünce bizimkiler kocaman gibi . Sonra bebek gidince kuculuyorlar tekrar
Mucize bebek gerçekten senin prenses
Kıskanma varmı abilerde. Nerden çıktı bu şimdi diyorlardir
Aaaah kardeşim büyük danam 14yasinda vallahi ondan çektiğimi küçüklerden çekmiyorum , kanayan yaram bir iyiyiz bir kötü ergenlikte çığır açan bişi bu... Dokanma banaSaol canim . Allah'ım seninde eşinin de yardımcısı olsun 3 Ken 4 düşünemiyorumyazın daha kolay oluyor bu hastalık yönünden . En çok da neye kızıyorum biliyor musun. Çevreme bakıyorum örneğin kendi ablamlar . Çocuklarıyla benim kadar ilgilenmezler o kadar dikkat etmezler ama çocuklar senede bir kere ya hasta olur ya olmaz . Ben çok sakiniyorum ondan mı oluyor acaba diyorum . Ama bu seferde napayım çocuğu soğuğa mi bırakayım anlamadım gitti .
Bu arada senin büyük prenses kaç yaşında . Ben oğlum 7 yi gecti bu sene ikinci sınıf . Ama bir görsen bildiğin ergen triplerinde onlada ayrı uğraşıyorum
Var var olmaz mı ... Durup dururken bir anda kucak koklaşma dokunma etkinliklerimiz var.. şimdi ben emzirmenin yanında hazırda kendimi sagarak biberona koyuyorum hemencecik doysun olur ya büyükler durmuyor coşkuyla ağlama krizleri geçirirken hazırda bulunsun..biri yakalarsa o biberonu içiyor