- 19 Ocak 2017
- 6.958
- 20.180
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.461
Teşekkür ederim kuzum nasılsın bebisler nasil
Olsuncnm önemli değil baksana bende sabahki mesajına cevap şuan verebildim efem 2. Sınıfa başladı teyzemiz çok sukur geçen seneye göre daha çok ilerleme var dedi öğretmenimiz okula gidiyoruz geliyoruz ödev vakti kızların. Yeme içme alt alma oyun aktivite saati meyve saati uyku saati inan Bi cikartt4dim tekrar cokar5tiricamSabah koşuşturmasının içinde sadece linki fırlattım kaçtım
İyiler kahvaltı muhabbeti dönüyordu herzaman ki şeyler evde savaş çıkmış gibi
Sende ne var ne yok Efemin okul başladı kızlar yürüme tırmanış etabında zorluyordur seni
Bu arada sonunda bizde halledebildik fotoğraf muhabbetini
Olsuncnm önemli değil baksana bende sabahki mesajına cevap şuan verebildim efem 2. Sınıfa başladı teyzemiz çok sukur geçen seneye göre daha çok ilerleme var dedi öğretmenimiz okula gidiyoruz geliyoruz ödev vakti kızların. Yeme içme alt alma oyun aktivite saati meyve saati uyku saati inan Bi cikartt4dim tekrar cokar5tiricamkendime dinlenme saatim yok herseyin var Bi bu bizim gibi anaların yok koltuk tepseindeler sürekli Bi iniyor Bi çıkıyorlar cnm . Harikaa maşallah kuzulara cnm ben cikarttrdm tekrar cikarttrcam
Tmm kuzum sende çok öp minik beyi ve hanımefendiyiOnların sağlıkları yerinde olsun biz uğraşalım önemli değilÖp benim yerime hepsini
2018 ikiz bebek annesiyimsağlıkla inş kucağınıza alın bebeklerinizi zor ama güzel bir duygu ikiz annesi olmak ayrıcalıktır şuan 5 yaşındayız
Sağlıkla büyütünDeryat bu gruptakilerinki nerdeyse hepsi 1 yaş oldu
Rabbim bizede 5 yaşı göstersin biran önce ama
Baya zorluyorlar şu ara zira
Söylesene D Deryat umut ışığı var mı büyüdükçe kolay mı bakması zormu ? Normal hayata ne zaman başlıyoruz sen tecrubelisinSağlıkla büyütünMaşallah ilk 1 yıl zor bir süreç Allah çoğul gebelik annelerin yardımcısı olsun hepimizin hele tek başına ise cok cok zor destekçi yoksa yanında evt biz 5 yaşadık şükür Allah sizede göstersin inş bu günleri zaman geçiyor geçiyor sabırla
Iyiyiz kuzum sen nasılsın, yarı doldurmalı, yarı sevmeli oynamalı geçiyor gunler :)Merhaba kızlar nasılsınız özledimmm
Ay ben de merak ediyorum, tam olarak ne zaman normal yaşamaya başlayabiliyoruz 3 yaş mi daha mi fazla yoksa
Kendilerinin yemeklerini yediği kendi başlarına uykuya geçip sabah 9 gibi uyandıkları sakın stressiz dinginlik normal hayat dediğim şeyvar var umut büyüdükçe daha rahat ediyorsun tabiki büyüdükçe daha kolay bakılması normal hayata derken
Ya ben 2 yas falan diye düşündüm 3 ü nerden attın ortaya 2 yap onuIyiyiz kuzum sen nasılsın, yarı doldurmalı, yarı sevmeli oynamalı geçiyor gunler :)
Ay ben de merak ediyorum, tam olarak ne zaman normal yaşamaya başlayabiliyoruz 3 yaş mi daha mi fazla yoksa
Şuan o konuları aştık biz yeme içme uyuma herşeyi kendi başlarına tuvaletimizi bile kendileri hallediolarKendilerinin yemeklerini yediği kendi başlarına uykuya geçip sabah 9 gibi uyandıkları sakın stressiz dinginlik normal hayat dediğim şey
Bende özledim , minik bir kopuş var gruptaMerhaba kızlar nasılsınız özledimmm
Bence de 2 ya ,2 olsun , 2 olsa çok iyi olur. 2 yaşi iple çekiyorum. Aslında au 14 aylık olmaları bile çok iyi oldu. Büyüsünler büyüsünler dertlerini anlatsınlar. 2yas çabuk gelsin.Ya ben 2 yas falan diye düşündüm 3 ü nerden attın ortaya 2 yap onu
Abo bacım yardım olmayı çok isterdim ama 2 kişi battaniye ile sallanmaya alışmış bebeyi nasıl düzene sokacağız en zor levelBence de 2 ya ,2 olsun , 2 olsa çok iyi olur. 2 yaşi iple çekiyorum. Aslında au 14 aylık olmaları bile çok iyi oldu. Büyüsünler büyüsünler dertlerini anlatsınlar. 2yas çabuk gelsin.
Bu arada benim oğlanı uyutmak çok zor yaa, nasıl başedicem, bir tek gece uykusuna yanında yatıyorum öyle geçiyor, diğer iki uyku izdirap gibi. Illa ki battaniyede iki kişi sallicaz. Çok çok zor oluyor. Var mı önerin kuzum nasıl yapmalı. Benim oğlan baya bi degisik, heryerden ters donuyor dikiliyor.
Bolca zorlanmalıIyiyiz kuzum sen nasılsın, yarı doldurmalı, yarı sevmeli oynamalı geçiyor gunler :)
Evet ya ben çoğunlukla kendimi toparlayıp girip okuyamayınca yazmakta istemiyorum. Ama aklıma geliyor herkesBende özledim , minik bir kopuş var grupta
Maşallah maşallah çoook ballıBakın size ne getirdim teyzeleri
Baya baya rüşvet operasyonu uzun zamandır gelmeyince ben... Diğer modellerimiz de ektedir