2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Teşekkür ederim kuzum nasılsın bebisler nasil

Sabah koşuşturmasının içinde sadece linki fırlattım kaçtım
İyiler kahvaltı muhabbeti dönüyordu herzaman ki şeyler evde savaş çıkmış gibi
Sende ne var ne yok Efemin okul başladı kızlar yürüme tırmanış etabında zorluyordur seni

Bu arada sonunda bizde halledebildik fotoğraf muhabbetini

Eklentiler

• IMG_20221003_092453.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 54
Olsuncnm önemli değil baksana bende sabahki mesajına cevap şuan verebildim efem 2. Sınıfa başladı teyzemiz çok sukur geçen seneye göre daha çok ilerleme var dedi öğretmenimiz okula gidiyoruz geliyoruz ödev vakti kızların. Yeme içme alt alma oyun aktivite saati meyve saati uyku saati inan Bi cikartt4dim tekrar cokar5tiricam kendime dinlenme saatim yok herseyin var Bi bu bizim gibi anaların yok koltuk tepseindeler sürekli Bi iniyor Bi çıkıyorlar cnm . Harikaa maşallah kuzulara cnm ben cikarttrdm tekrar cikarttrcam

Onların sağlıkları yerinde olsun biz uğraşalım önemli değil Öp benim yerime hepsini

2018 ikiz bebek annesiyim sağlıkla inş kucağınıza alın bebeklerinizi zor ama güzel bir duygu ikiz annesi olmak ayrıcalıktır şuan 5 yaşındayız

Deryat bu gruptakilerinki nerdeyse hepsi 1 yaş oldu
Rabbim bizede 5 yaşı göstersin biran önce ama
Baya zorluyorlar şu ara zira

Deryat bu gruptakilerinki nerdeyse hepsi 1 yaş oldu
Rabbim bizede 5 yaşı göstersin biran önce ama
Baya zorluyorlar şu ara zira
Sağlıkla büyütünMaşallah ilk 1 yıl zor bir süreç Allah çoğul gebelik annelerin yardımcısı olsun hepimizin hele tek başına ise cok cok zor destekçi yoksa yanında evt biz 5 yaşadık şükür Allah sizede göstersin inş bu günleri zaman geçiyor geçiyor sabırla

Söylesene D Deryat umut ışığı var mı büyüdükçe kolay mı bakması zormu ? Normal hayata ne zaman başlıyoruz sen tecrubelisin

Merhaba kızlar nasılsınız özledimmm
Iyiyiz kuzum sen nasılsın, yarı doldurmalı, yarı sevmeli oynamalı geçiyor gunler :)
Söylesene D Deryat umut ışığı var mı büyüdükçe kolay mı bakması zormu ? Normal hayata ne zaman başlıyoruz sen tecrubelisin
Ay ben de merak ediyorum, tam olarak ne zaman normal yaşamaya başlayabiliyoruz 3 yaş mi daha mi fazla yoksa

Iyiyiz kuzum sen nasılsın, yarı doldurmalı, yarı sevmeli oynamalı geçiyor gunler :)

Ay ben de merak ediyorum, tam olarak ne zaman normal yaşamaya başlayabiliyoruz 3 yaş mi daha mi fazla yoksa
Ya ben 2 yas falan diye düşündüm 3 ü nerden attın ortaya 2 yap onu

Kendilerinin yemeklerini yediği kendi başlarına uykuya geçip sabah 9 gibi uyandıkları sakın stressiz dinginlik normal hayat dediğim şey
Şuan o konuları aştık biz yeme içme uyuma herşeyi kendi başlarına tuvaletimizi bile kendileri hallediolar 3 yaşdan sonra diyelim rahatlık başlıor ama büyüdükçede başka sorunlar cıkııyor tabi bir bakıyorum ballı lokma bir bakıyorum harp savaşı cıkıyor vs bir sürü şey yani başka başka ama yinede bebeklikleri kadar beni zorlamıorlar tabi ama disiplin şart yoksa cok zor başedebilmek

Ya ben 2 yas falan diye düşündüm 3 ü nerden attın ortaya 2 yap onu
Bence de 2 ya ,2 olsun , 2 olsa çok iyi olur. 2 yaşi iple çekiyorum. Aslında au 14 aylık olmaları bile çok iyi oldu. Büyüsünler büyüsünler dertlerini anlatsınlar. 2yas çabuk gelsin.
Bu arada benim oğlanı uyutmak çok zor yaa, nasıl başedicem, bir tek gece uykusuna yanında yatıyorum öyle geçiyor, diğer iki uyku izdirap gibi. Illa ki battaniyede iki kişi sallicaz. Çok çok zor oluyor. Var mı önerin kuzum nasıl yapmalı. Benim oğlan baya bi degisik, heryerden ters donuyor dikiliyor.

Abo bacım yardım olmayı çok isterdim ama 2 kişi battaniye ile sallanmaya alışmış bebeyi nasıl düzene sokacağız en zor level

Bakın size ne getirdim teyzeleri
Baya baya rüşvet operasyonu uzun zamandır gelmeyince ben... Diğer modellerimiz de ektedir

Eklentiler

• IMG_20221006_105139.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20221005_160903_1.jpg
    179 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20221005_153424.jpg
    180,8 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…