2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Allah ım sizi gördükçe tesellilerim de gidiyor elden her geceye her gündüze umut yüklüyorum zira daha iyi olacak diye 😅😬

Ben şuan tırmanma-inme etabında olduğum için evin içi survivor parkurundan hallice 😬

Diş muhabbetleri bitene kadar ben zor diycem haberiniz olsun 😂😂

Selam kızlar
Bir süredir depresyondayım yeni yeni kendime geliyorum
Bi girip bakayım dedim nasılsıniz diye
Bizde durum stabil çok şükür her şey yolunda
Bi ara epey sorun yaşadık şu an sorunlu bi hayata da alıştım sayılır
En son bakıcı arıyorduk bulamadık
Benim tayinim çıkmadı kadromun olduğu okulun müdürüne tartıştık zaten dersimin full olduğunu hiçbir şekilde idare etmeyeceğini falan söyledi
İstifa etmeye karar verdim bi taraftan ufak tefek girişimlere kalkıştım
İstifa edemedim ama hem okul hem ev hem satış işleriyle uğraşıyorum bu aralar

Selam kızlar
Benim tayinim çıkmadı kadromun olduğu okulun müdürüne tartıştık zaten dersimin full olduğunu hiçbir şekilde idare etmeyeceğini falan söyledi

Her zorluktan sonra gelen güzellikler zamanı çabuk bulsun seni inşallah 🤲 Bazen bu tarz terslikler daha güzel kapılar açar, vesile olur 👍 Az çok tahmin ettim sıkıntıda olduğunu ama ben annen olduğunu düşünmüştüm 😔

Her zorluktan sonra gelen güzellikler zamanı çabuk bulsun seni inşallah 🤲 Bazen bu tarz terslikler daha güzel kapılar açar, vesile olur 👍 Az çok tahmin ettim sıkıntıda olduğunu ama ben annen olduğunu düşünmüştüm 😔
Çok şükür canım annem sağ
Sen nasilsin Defne Demir nasıllar

Çok şükür canım annem sağ
Sen nasilsin Defne Demir nasıllar

Çok şükür vallaha kötü haberle geleceksin diye baya aklım sendeydi elim gitmedi yazmaya 😔
Sağlığınız yerinde olsun boşver gerisi bir şekilde hallolur. Dediğim gibi çok zor şeyler yaşandığı zaman sonraki gelecek güzellikleri beklerim her zaman senin durumda öyle şuan kendini üzme o yüzden.
Bebeler iyiler evin içinde dışarı çıkamadığımız günlere geri döndük. Pandemi olmasada karantinadayız biz 🤦🏼 Depresyon dedin mi bana sorucan daha birinden çıkamadan diğerine giriyorum 😬 Bu hayat bir bize mi zor bilemedim 🤔

Selam kızlar
Hergün seni düşündüm kız, nerelerdesin 😊 larissaya falan yazacaktım belki bi şekilde görüşmüşsünüzdür diye. Allah kolaylık versin, güzel şeyler olsun ☺️

Selam kızlar
Oncelikle insallah hersey feraha erer zumrem allah yardimcin olsun
Mudurune gelince 15+6 dan sonrasini zorla veremez ders saati nasil full diye zorluyor ki

Anaaam promosyon kızımız büyümüş bile 😍 Yeliiiizzz iyi baş ettin anacım kocaman maşallah sana 🧿
Annemler yeni gitti canım Allah razı olsun
ama baya toparlandık , bazı şeyleri rayına oturtmak için elimden geleni yaptım... İnan ikizlerin yanında şuan bebek hiçbir şey... Ama yinede çok güzel günlerimiz de oluyor idare ediyoruz...

İyi aksamlar kizlar . Bende sürekli girip okuyorum burayı . Hepimiz hemen hemen aynıyız . Bizde durumlar da pek iç açıcı değil .
Biz okulların kapanmasıyla köye tasinmistik. Hayvanlara bakan kişiye en azindan Para vermeyiz kendimiz bakarız diye . Öylede oldu hem evide kiraya verdik . Hayvanlara ben bakıyorum eşim ise gidiyor. Ama oyleyken yetiremiyoruz her ay açık veriyoruz . Ülkenin durumu vahim böyle giderse sonumuz hiç iyi değil gibi . Ben inekler çocuklar derken iyice yoruldum . Birde okullar açılınca sorumluluğum iyice arttı . Eşimde 12 saat çalışıyor onunda çok gördüğümüz söylenemez .
Bebeler sürekli hasta oluyor . Abi okuldan hastalık taşıyor . Geçen bronşit olmuştu 3 u de . Muane ücretleri deseniz almış başını gidiyor . Kızım dün atesledni hadi dedim hafta sonu girmeden götüreyim devlete . Daha özele gideli iki hafta olmadı e birde üç çocuğun muane ücreti . Ayni ayda ikinci kez olunca böyle düşündüm işte ama gitmez olaydım. Sizlerinde haberiniz olsun bir hastalık varmış su ara el ayak hastaligi deniyor. Bildiğin bebelerin ağız içleri boğazları yara oluyor vücutta da su dolu kabarciklar oluşuyor . Devletteki doktor teşhisi koydu ilacalri verdi iyi . Ama çok fayda etmedi birde oglanada geçti . Ama oğlan daha vahim vücut mahvoldu yemek desen bir lokma yemiyorlar . Ateside düşürüyoruz yarım saatte hop tekrar çıkıyor . İki saat önce ozeldeki doktoru aradık mecbur adam bizim için açtı muhaneyi. Baktı birer iğne yaptı ve devlette ki doktor antibiyotik vermişti . Onu kullanma dedi başka birşey verdi . Böyle hastalıklarda antibiyotik ise yaramazmis . Hakilida çıktı şimdi çocuklar biraz rahatladı . Bende iki günde mahvoldum gerçekten . İşte para in guvu gibi birşey oldu . Bu halimize şükür

Selam kızlar

Allah yardımcın olsun canım . Kreş falan yok mu sizin orda.

X