- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.481
Evet evet evet ondan istiyorumKendilerinin yemeklerini yediği kendi başlarına uykuya geçip sabah 9 gibi uyandıkları sakın stressiz dinginlik normal hayat dediğim şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet evet ondan istiyorumKendilerinin yemeklerini yediği kendi başlarına uykuya geçip sabah 9 gibi uyandıkları sakın stressiz dinginlik normal hayat dediğim şey
Allah ım sizi gördükçe tesellilerim de gidiyor elden her geceye her gündüze umut yüklüyorum zira daha iyi olacak diyeDeryat bu gruptakilerinki nerdeyse hepsi 1 yaş oldu
Rabbim bizede 5 yaşı göstersin biran önce ama
Baya zorluyorlar şu ara zira
Teşekkürler teyzesi araya kaynadık öyle işteMaşallah maşallah çoook ballı
Bakın size ne getirdim teyzeleri
Baya baya rüşvet operasyonu uzun zamandır gelmeyince ben... Diğer modellerimiz de ektedir
Allah ım sizi gördükçe tesellilerim de gidiyor elden her geceye her gündüze umut yüklüyorum zira daha iyi olacak diye
Zorluklar sekil degistirse de daha iyi olacak merak etme 2 yas sendromuna ragmen asla 1 yas altini tercih etmemAllah ım sizi gördükçe tesellilerim de gidiyor elden her geceye her gündüze umut yüklüyorum zira daha iyi olacak diye
Selam kızlar
Bir süredir depresyondayım yeni yeni kendime geliyorum
Bi girip bakayım dedim nasılsıniz diye
Bizde durum stabil çok şükür her şey yolunda
Bi ara epey sorun yaşadık şu an sorunlu bi hayata da alıştım sayılır
En son bakıcı arıyorduk bulamadık
Benim tayinim çıkmadı kadromun olduğu okulun müdürüne tartıştık zaten dersimin full olduğunu hiçbir şekilde idare etmeyeceğini falan söyledi
İstifa etmeye karar verdim bi taraftan ufak tefek girişimlere kalkıştım
İstifa edemedim ama hem okul hem ev hem satış işleriyle uğraşıyorum bu aralar
Çok şükür canım annem sağHer zorluktan sonra gelen güzellikler zamanı çabuk bulsun seni inşallah Bazen bu tarz terslikler daha güzel kapılar açar, vesile olur Az çok tahmin ettim sıkıntıda olduğunu ama ben annen olduğunu düşünmüştüm
Çok şükür canım annem sağ
Sen nasilsin Defne Demir nasıllar
Hergün seni düşündüm kız, nerelerdesin larissaya falan yazacaktım belki bi şekilde görüşmüşsünüzdür diye. Allah kolaylık versin, güzel şeyler olsunSelam kızlar
Benim tayinim çıkmadı kadromun olduğu okulun müdürüne tartıştık zaten dersimin full olduğunu hiçbir şekilde idare etmeyeceğini falan söyledi
Oluyor oluyor. Beraber oynuyorlar, yürüyorlar, yaramazlık yapıyorlarAllah ım sizi gördükçe tesellilerim de gidiyor elden her geceye her gündüze umut yüklüyorum zira daha iyi olacak diye
Oncelikle insallah hersey feraha erer zumrem allah yardimcin olsunSelam kızlar
Annemler yeni gitti canım Allah razı olsunAnaaam promosyon kızımız büyümüş bile Yeliiiizzz iyi baş ettin anacım kocaman maşallah sana
Sağlıkla hep birlikte buyusunler kuzumAnnemler yeni gitti canım Allah razı olsun
ama baya toparlandık , bazı şeyleri rayına oturtmak için elimden geleni yaptım... İnan ikizlerin yanında şuan bebek hiçbir şey... Ama yinede çok güzel günlerimiz de oluyor idare ediyoruz...
Amin canım inşallah hepimize .. Allah razı olsun ..Sağlıkla hep birlikte buyusunler kuzum
Selam kızlar
Bakın size ne getirdim teyzeleri
Baya baya rüşvet operasyonu uzun zamandır gelmeyince ben... Diğer modellerimiz de ektedir
Demi ya öyle gece gündüz bebeler bir düzelir gibi oldu şimdi yine ağızlar mühürlü ölcem ay sizinkiler yaş aldılar artık demi