Evet gerçekten çok korkuyorlar ama ben de nasıl aklıma sahip olabilirim diye kara kara düşünüyorum. Allah bizlere sabır selamet versin. Sadece çocuklar da değil tabi, eş, kayınvalide, anne vb gibi gibi bir sürü etken de var delirmemde. Beni siz delirttiniz diyorlar ya, hah işte o benim. Bugün yine sakinlerdi çok şükür. Inşallah bitmiştir o acayiplikler.
1 yaş atağı galiba bu da, diş, yeni guncellemeler geliyor bebelere. Mesela bugün oğlum çorap kutusunu boşalttı sonra baktım içine geri dolduruyor, aha güncelleme geldi dedim .
Park yatak baya derin kafasına kadar geliyor , tabi anlattıkları gibi tırmanmaya başlayınca onu da aşarsa artık yapacak ne kalacak ben de merak ediyorum . Bu sene de zorlu geçecek muhtemelen.
Televizyon deyince, mutfakta yemek yemediklerinde denedik, kızım tutmadı ağzında biriktirdi başta , sonra da tv ile hiç ilgilenmedi ağlamaya ve reddetmeye devam etti. Oğlum ise iki baktı vi daha hiç ilgisini çekmedi. Yemek de ikk kaşık yediyse anca..
Kafa çarpma olayı hala devam ediyor benim oğlanda, yürümeye başladı ama sarhoş gibi bi daha bi sola sallanıyor çok komik yürüyor. Bodoslama daliyor herşeye.
Artık park yatak da zapedemeyecek desene. Boşuna demiyorlar oğlan çocukları evde beslenmez diye. Köy yerinde olsak ne güzel salya sümük gezer durur sağda solda. Eve gelince de yorgunluktan bayılıp uyur.
Mama sandalyesini e bebekten mi almistiniz. Biz de de aynısından vardı ama yerlerinden çıkıyordu o takılan yerleri. Iki kere düştü çocuklar üstünden. Stajlarıyla nasıl kendilerini oturdukları yerle beraber çıkarıyorlardı. 101 den başka aldik bu güzel su anda.
Ay o kafaya vurma bizde de var. Oğlum özellikle eline ne geçse gidip kardeşinin kafasına vuruyordu .
Inşallah gecer bu yememe, ağlama krizleri. Ana olarak kendimi bi tuhaf hissediyorum yoksa. Oysa ki ben çok sakin asla bağırmayan, kimseye tek bir kötü sOzu olmayan bir insandım . Inşallah herşey düzelip eski halime dönebilirim.