2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

gunaydin kizlar , akil verin bana . bebis dogdugundan belli kizlarim sabahin korundr kalkiyo 3/4 gibi . tek tek salliyom biri uyucak digeri uyaniyo o arada bebek kizmizlaniyo acikiyo emziriyom . ama hic uyuyamiyorum sutum bitiyoo 😩 cok yorgunum uyumak istiyorum ya

gunaydin kizlar , akil verin bana . bebis dogdugundan belli kizlarim sabahin korundr kalkiyo 3/4 gibi . tek tek salliyom biri uyucak digeri uyaniyo o arada bebek kizmizlaniyo acikiyo emziriyom . ama hic uyuyamiyorum sutum bitiyoo 😩 cok yorgunum uyumak istiyorum ya
Allah sabır versin hepimize , ben sadece bugünler bir an önce geçsin, akıllansınlar diye dua ediyorum. Belki 1 yıl daha eziyetimiz vardır, 2 yaşında kendi kendine uyur mu bebeler acaba . Bu arada yardim edecek kimsen yok mu kuzum. Diñlendirsinler seni .3 bebekle niye böyle yalnız bırakıyorlar?

Allah sabır versin hepimize , ben sadece bugünler bir an önce geçsin, akıllansınlar diye dua ediyorum. Belki 1 yıl daha eziyetimiz vardır, 2 yaşında kendi kendine uyur mu bebeler acaba . Bu arada yardim edecek kimsen yok mu kuzum. Diñlendirsinler seni .3 bebekle niye böyle yalnız bırakıyorlar?
gorumcem 3 hafta kaldi bizde kaynanamda 2 hafta sorna herkez kendi evlerine gecti , evleri 10 daka uzaklikta ... kaynanam zaten yer ariyordu birwz daha kalsa iyice birbirimie girecektok . bi gun baktim esyasini toplamis gidiyo sornadi bile kalimmi biseye ihtiyacin varmi felan . Zaten en son uyuyan bebegi almak istedi yanimda ben uyuyor dedim diye agladi esime sikayet etti bana bebegi vermiyo diye sorna laf soktu banami sordunuz yaparken . 🤷🏻‍♀️ aslinda cok iyi insandi ama hamilelin basi belli beni yanliz birakti diye ben hep tepki gosterdim sonuc bu . 1 haftalik sezeryanli halimle 3 bebekle kaldim ama Allahtan esim hepsini toplasan daha fazla yardim ediyo . annrm zaten yurt disinda oda gelincr 1/2 hafta ancak kalir .

Kızlar nasılsınız bizim oğlan iki kere beşikten düştü yaa, lap diye bi ses , ama bisey olması çok şükür, bugün hemen gidip park yatak aldik. Hiç yerinde durmuyor yürümeye de başladı ama sürekli kafasını bi yerlere vuruyor. Kızım da yanından ayrılınca ağlamaya başlıyor, birisi kafasıni vurup ağlıyor oburu beni yalnız bırakmayın diye agliyor. Kafayı yicem artık. Bi de yemek de yemek istemiyorlar çoğu zaman . Bugün canımiza tak dedi tv bile açtık ama iki baktılar sonra hiç ilgilenmediler. Ağlaş meles yemek yedirdik zorla. Iyice kötü oldum ben de bağırdım biraz çoculara. Gereksiz yere sürekli agliyorlar bazen. Artık 1 yas atağı mi, beni öldürmeye mi çalışıyorlar anlamadim. Siz kriz anlarında sakinliginizi nasıl koruyorsunuz? Bana akıl verin lütfen, yoksa gerçekten psikolojim çok bozuldu resmen kalbimde ritimsizlik hissediyorum artık.
Park yatak ise yaradi mi icinde oynuyorlar mi bize alacagiz?

gorumcem 3 hafta kaldi bizde kaynanamda 2 hafta sorna herkez kendi evlerine gecti , evleri 10 daka uzaklikta ... kaynanam zaten yer ariyordu birwz daha kalsa iyice birbirimie girecektok . bi gun baktim esyasini toplamis gidiyo sornadi bile kalimmi biseye ihtiyacin varmi felan . Zaten en son uyuyan bebegi almak istedi yanimda ben uyuyor dedim diye agladi esime sikayet etti bana bebegi vermiyo diye sorna laf soktu banami sordunuz yaparken . 🤷🏻‍♀️ aslinda cok iyi insandi ama hamilelin basi belli beni yanliz birakti diye ben hep tepki gosterdim sonuc bu . 1 haftalik sezeryanli halimle 3 bebekle kaldim ama Allahtan esim hepsini toplasan daha fazla yardim ediyo . annrm zaten yurt disinda oda gelincr 1/2 hafta ancak kalir .

Bernacım Allah yardımcın olsun 🤲 Geçecek bugünlerde sonra dönüp diyeceksin ben ne güçlü kadınmışım. Sadece çocuklarla değil bir sürü gereksiz şeylerle bile uğraşmışım. O zamanda bugünlerin meyvelerini yeme zamanın olacak 👍 Rabbim evlatlarından yüzünü güldürsün inşallah 🥰

Bernacım Allah yardımcın olsun 🤲 Geçecek bugünlerde sonra dönüp diyeceksin ben ne güçlü kadınmışım. Sadece çocuklarla değil bir sürü gereksiz şeylerle bile uğraşmışım. O zamanda bugünlerin meyvelerini yeme zamanın olacak 👍 Rabbim evlatlarından yüzünü güldürsün inşallah 🥰
Amin inshallah butun bebelerimiz icin 🙏🏼 ne guzel yazmissin oyle 😍🙏🏼🧿 gecicek demi gercekten 1/2 seneye iyicemen rahatlamis olucam olucaz hepimiz . cok sansliyiz ki ikiz anneleriyiz arkadas gibi buyucek bebelerimiz .

Amin inshallah butun bebelerimiz icin 🙏🏼 ne guzel yazmissin oyle 😍🙏🏼🧿 gecicek demi gercekten 1/2 seneye iyicemen rahatlamis olucam olucaz hepimiz . cok sansliyiz ki ikiz anneleriyiz arkadas gibi buyucek bebelerimiz .

Emin ol geçecek güzelim. Bunun en azından geçeceğini biliyoruz sabrediyoruz. Allah dermansız dert vermesin hiç birimize. Olumlu bak yoksa kendini çok daha fazla yıpratırsın. Şuan senin 3'ün var gibi birlikte bir anda büyüteceksin inşallah 🤲 Ve büyüdüklerinde de iyi ki diyeceksin ❤️

Allah yardımcın olsun canım . Gerçekten işin çok zor . Yanına yardımcı almaktan başka çaren yok hatta gece kalacak bir yardımcı lazım sana. Tek başına 3 çocukla baş edemezsin . Çok yıpranırsın .Sütünün olmaması da normal uyumuyorsun çünkü . Eşin ne kadar yardımcı olsa da sabah kalkıp işe gidecek . Bence en kısa zaman da birini bulmalısın 😞

Emin ol geçecek güzelim. Bunun en azından geçeceğini biliyoruz sabrediyoruz. Allah dermansız dert vermesin hiç birimize. Olumlu bak yoksa kendini çok daha fazla yıpratırsın. Şuan senin 3'ün var gibi birlikte bir anda büyüteceksin inşallah 🤲 Ve büyüdüklerinde de iyi ki diyeceksin ❤️
oyle valla 🙏🏼 beni motive edende o zaten 2/3 sene sorna hersey duzelmis olucak tabi her yasina ayri bir derdi telasi vardir ama en azindan dertlerini anlatirlar uykulari yeme icmeker duzelmis olur

Allah yardımcın olsun canım . Gerçekten işin çok zor . Yanına yardımcı almaktan başka çaren yok hatta gece kalacak bir yardımcı lazım sana. Tek başına 3 çocukla baş edemezsin . Çok yıpranırsın .Sütünün olmaması da normal uyumuyorsun çünkü . Eşin ne kadar yardımcı olsa da sabah kalkıp işe gidecek . Bence en kısa zaman da birini bulmalısın 😞
Ariyorum yardimci ya biturlu bulamadim bendr anlamadim mayisda bir ara baktim acil bulamadim sorna kaynanam gorumcem ara ara hel git yapinca bende biraktim su an yine acil 😩 esimin isi telefonla yani 7/24 evde ama tabi mecburiyetten bir yandan cikma sansi olsa cikicak . oda bakici gibi bisi oldu hadi biz bi sekilde alisiyoz ama adam bunaldi gece gunduz evde en fazla balkon cikip sigara kahve icebiliuo 🤦🏻‍♀️

Ah bu aileler , hepsi zoru görünce kaçıp gittiler zaten. Akıl sağlığını koruyabilmek lazım. Aslında bebekler ağlamasalar insan seve seve yapıyor herşeyi. Ama bizimkiler iyice mızmız oldular. Oyuncakların yüzüne bakmıyorlar. Hep istiyorlar ki evi karıştıram. Aslında senin minik bebek şanslı olacak, çünkü ikiz kardeşleri onu baya bir oyalar birazcık daha büyüdüklerinde. Onları izlerken o da arada buyur gider Allah 'ın izniyle.
Ben bazen psikolojik yardim almayı düşünüyorum ciddi ciddi. Bakalım inşallah güzel günler bizi bekliyordur. Bol bol dua ediyorum Allah im sabır selamet ver, çocuklarımıza sakinlik ver, hayırlı evlatlar olmazlarıni nasip et diye.
Park yatak ise yaradi mi icinde oynuyorlar mi bize alacagiz?
Oynamak için pek ise yaramadı aslında, belki içini bir sürü topla falan doldursak hoşlarına gider ama, o toplari bi daha kim toplayacak. Uyumak için çok iyi oldu , aman kalktı, düştü derdimiz bitti. Done done ferah ferah uyuyor kuzum artık.

Ah bu aileler , hepsi zoru görünce kaçıp gittiler zaten. Akıl sağlığını koruyabilmek lazım. Aslında bebekler ağlamasalar insan seve seve yapıyor herşeyi. Ama bizimkiler iyice mızmız oldular. Oyuncakların yüzüne bakmıyorlar. Hep istiyorlar ki evi karıştıram. Aslında senin minik bebek şanslı olacak, çünkü ikiz kardeşleri onu baya bir oyalar birazcık daha büyüdüklerinde. Onları izlerken o da arada buyur gider Allah 'ın izniyle.
Ben bazen psikolojik yardim almayı düşünüyorum ciddi ciddi. Bakalım inşallah güzel günler bizi bekliyordur. Bol bol dua ediyorum Allah im sabır selamet ver, çocuklarımıza sakinlik ver, hayırlı evlatlar olmazlarıni nasip et diye.

Oynamak için pek ise yaramadı aslında, belki içini bir sürü topla falan doldursak hoşlarına gider ama, o toplari bi daha kim toplayacak. Uyumak için çok iyi oldu , aman kalktı, düştü derdimiz bitti. Done done ferah ferah uyuyor kuzum artık.
Park yataga toplardan doldurdum havuz aldım onada doldurdum hiçbir işe yaramadı 5 dakıka oynadılar bı daha yüzüne bakmadılar moda.

Park yataga toplardan doldurdum havuz aldım onada doldurdum hiçbir işe yaramadı 5 dakıka oynadılar bı daha yüzüne bakmadılar moda.
Ben annemdeyken her gün bahçeye çıkartıyordum ağlama krizleri bitmişti neredeyse
Bu sefer de dışarıya istemeye başladılar sürekli
Burda da sitenin bahçesine indiriyorum fırsat buldukça daha iyi oldu aslında
Sitedeki cocuklarla oynuyorlar dün top oynadılar çok eğlendiler
Diğer çocuklar da iyiler allahtan öyle zarar verme itip kakma olmadı çok şükür
İmkan varsa kapinin önüne veya parka götürüp en azından etrafi izletebilirsin oynamasalar bile
Yaşlarına yakın çocuklar, hayvanlar çok ilgilerini çekiyor çünkü

Oynamak için pek ise yaramadı aslında, belki içini bir sürü topla falan doldursak hoşlarına gider ama, o toplari bi daha kim toplayacak. Uyumak için çok iyi oldu , aman kalktı, düştü derdimiz bitti. Done done ferah ferah uyuyor
Uyurken ağlarlarsa nasil yapıyorsun ya da mizildarlarsa. Ben simdi yanimda olunca pispisliyorum ya da dokununca geri uyuyor.

oyle valla ama sorsan bebeklere hep bakiyorlar 🤷🏻‍♀️ benim kizlarda triplerde bu aralar daha dogrusu oldumu olasi aksiler bu ara iyice abartillar . gece nasil uyutucami sasirdim kaldim kendi odalarinda uyurlardi bende esimle bebekle kendi odamizda ama eve yeni bebek geldiki diye biomiyom gece 2/3 gibi uyanip beni istiyorlar oyle olunca esimi odadan kovdum . ee simdi uc bebek birbirini uyandiiryo gece boyu sira sira salliyom 🤷🏻‍♀️😩 dunde salona tasindik cocuklar yerde bende bebekle koltukda en azindan kizlar dusme derdim yok . ne zamana kadar surecek bilmiom . sen bari psikolojik destek almayi dusunebilmissim ben 1 bardak su icemiyom . cidden gecicek oyle yada boyle gecicek rahatlicazda inshallah en az hasar ile geceriz 🤦🏻‍♀️

Benimkiler de öyle, bi temizlik seti aldım oyuncak onla baya vakit geçiriyorlar, içinde elektrik süpürgesi, kürek fırça, vileda falan var çok sevdiler. Evdeki küreğin supurgenin peşini bırakmıyordu bizim oğlan şimdi bu oyuncak süpürgeyi elinde gezdiriyor 😄 öneririm. Saplı şeyleri çok seviyorlar.
Uyurken ağlarlarsa nasil yapıyorsun ya da mizildarlarsa. Ben simdi yanimda olunca pispisliyorum ya da dokununca geri uyuyor.
Ay en korktuğum şey gece uyanmalari . Aslında yanıma alınca dönüp falan oraya buraya uyuyorlar. Bazen de oğlanı battaniyeyle salliyoeuz ama bana misin demiyor. Öyle böyle uyutuyoruz ama gel de bana sor.
oyle valla ama sorsan bebeklere hep bakiyorlar 🤷🏻‍♀️ benim kizlarda triplerde bu aralar daha dogrusu oldumu olasi aksiler bu ara iyice abartillar . gece nasil uyutucami sasirdim kaldim kendi odalarinda uyurlardi bende esimle bebekle kendi odamizda ama eve yeni bebek geldiki diye biomiyom gece 2/3 gibi uyanip beni istiyorlar oyle olunca esimi odadan kovdum . ee simdi uc bebek birbirini uyandiiryo gece boyu sira sira salliyom 🤷🏻‍♀️😩 dunde salona tasindik cocuklar yerde bende bebekle koltukda en azindan kizlar dusme derdim yok . ne zamana kadar surecek bilmiom . sen bari psikolojik destek almayi dusunebilmissim ben 1 bardak su icemiyom . cidden gecicek oyle yada boyle gecicek rahatlicazda inshallah en az hasar ile geceriz 🤦🏻‍♀️
Ben de sadece düşünebildim. Gitmeye vakit bulabilirsem ne ala. Devlete gitsen yüzüne bakmıyorlar. Özele gitmeye de maddi güç yetmez. Inşallah kendi kendimizi tedavi edebiliriz. Büyük bebelerin uyuşmasının en etkili yolu onları yormak. Ama o da sen küçücük bebekle nereye götüreceksin. Gün içinde birisi parka falan götürse hem dinlenirsin hem yorup uyurlar belki tüm gece.

kizlar bu aralar bizde butun terslikler ust uste geliyo kizlarim kizamik oldu 😩 onun ustune zaten istahsizlardi tamamen istah bitti bi deri bi kemik kaldilar resmen 14 ayliklar nerdeyse 9.3/9.4 kilodalar 🤷🏻‍♀️😢. dun parkta yasli bi teyze gorduk kadin bide diyo ufak kalmislar belli , cok kotu bi yorum insan oyle dermi ya

Kuzum sen niye sıkıyorsun ki canını kilolu olsalar bu seferde kilolular çok yedirmişsin biraz kıs diyecekler. Onlar üstlerine vazife olmayan herşeye yorum yaparlar. Teyze gel beraber bakalım sen aldır kilo deseydin. 1 saat sonra evden kaçma garantili imdb 9.8 reytingli gerilim-korku-dram filmi zaten hayatımız. Sen eksik kal 🤦🏼 Hiç çekme lafını bam bam söyle bu tiplere. Ayıp olur deme sakın, onlar ayıp ederim diye düşünmüyorlar sonuçta.
Kuzulara geçmiş olsun. Hepsi geçirecek bir şekilde zaten. Oğlana dikkat etmeye çalış sadece ama oda geçirirsede korkma dediğim gibi hepimiz gibi çocuklarımızda geçirecek. Doktorla sürekli iletişim halinde olmayı unutma 👍

Ben psikolojik yardim almaya basladim ilac da basladi dr. 4 gun oldu baslayali, 4gunde bile kendimi iyi hissediyorum. Gerginligim kaygilarim baya baya azaldi

X