- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.181
Aynısı benimkilere de olmuştu o dönemKızlar nasılsınız bizim oğlan iki kere beşikten düştü yaa, lap diye bi ses , ama bisey olması çok şükür, bugün hemen gidip park yatak aldik. Hiç yerinde durmuyor yürümeye de başladı ama sürekli kafasını bi yerlere vuruyor. Kızım da yanından ayrılınca ağlamaya başlıyor, birisi kafasıni vurup ağlıyor oburu beni yalnız bırakmayın diye agliyor. Kafayı yicem artık. Bi de yemek de yemek istemiyorlar çoğu zaman . Bugün canımiza tak dedi tv bile açtık ama iki baktılar sonra hiç ilgilenmediler. Ağlaş meles yemek yedirdik zorla. Iyice kötü oldum ben de bağırdım biraz çoculara. Gereksiz yere sürekli agliyorlar bazen. Artık 1 yas atağı mi, beni öldürmeye mi çalışıyorlar anlamadim. Siz kriz anlarında sakinliginizi nasıl koruyorsunuz? Bana akıl verin lütfen, yoksa gerçekten psikolojim çok bozuldu resmen kalbimde ritimsizlik hissediyorum artık.
Kızlar nasılsınız bizim oğlan iki kere beşikten düştü yaa, lap diye bi ses , ama bisey olması çok şükür, bugün hemen gidip park yatak aldik. Hiç yerinde durmuyor yürümeye de başladı ama sürekli kafasını bi yerlere vuruyor. Kızım da yanından ayrılınca ağlamaya başlıyor, birisi kafasıni vurup ağlıyor oburu beni yalnız bırakmayın diye agliyor. Kafayı yicem artık. Bi de yemek de yemek istemiyorlar çoğu zaman . Bugün canımiza tak dedi tv bile açtık ama iki baktılar sonra hiç ilgilenmediler. Ağlaş meles yemek yedirdik zorla. Iyice kötü oldum ben de bağırdım biraz çoculara. Gereksiz yere sürekli agliyorlar bazen. Artık 1 yas atağı mi, beni öldürmeye mi çalışıyorlar anlamadim. Siz kriz anlarında sakinliginizi nasıl koruyorsunuz? Bana akıl verin lütfen, yoksa gerçekten psikolojim çok bozuldu resmen kalbimde ritimsizlik hissediyorum artık.
Benimkilerden bu tanesi park yatağın yandaki filelerine basıp yukarı tırmanıyorBeşikten düştü diyince park yataklarıda artık kullanamaz olcaz sandım moda. Çok geçmiş olsun ben zaten o sepet beşikleri hiç güvenli bulmuyorum şuana kadar yattıysa yine az hareketliymişsinizBizim park yatakta beşyüz milyon kez kalkıp oturup, ataya kalkıp park yatağı sallıyorlar. Sabah ayağa kalkmış, iki tane göz üstüme dikilmiş uyanıyorum
O kafa vurma olayı tam 1 hafta ondan sonra daha dikkatli oluyorlar. O 1 hafta için koruyucu almıştım onla atlattılar şimdi günde 1 kez en fazla 2 kez kafa çarpılıyorOnada şükür diyip devam ediyoruz.
Ben çok bunaldığımda mecbur televizyon açıyorum. Müzikli şeyleri seviyorlar en sevdikleri de Alan Walker klipleriYabancı müzik ve oyun havası seviyorlar. İkisi birbirine gece ile gündüz kadar yakın ya zaten müzik olarak
Ama bu ara al kucağa ağlamaları bizim oğlanda da mevcut. Bakalım ne zamana kadar olacak diye bekliyorum. Nasılsa oda geçecek
Benimkilerden bu tanesi park yatağın yandaki filelerine basıp yukarı tırmanıyor
Tahmin et hangisi
Yüreğim agzimda bilmiyorum ne zaman düşecek diye
Selamı varKorktuğum o işteTırmanma işine başladılar mı ne yapacağım? Yakındır yani yatak firarı
Yer yatağına mı geçmemiz gerekiyor bu durumdaO zaman kalkar gelirler arkamızdan.
Uyku eğitimi nolcak kendi kendilerine uyumaları?
Ondan sonra uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu diye zıngıldarız
Ayrıca o çıkıntı kızına söyle totosunu yiyecem artık yiter
Selamı var
Mama sandalyesinden kalkmaya çalışıp kalkamadı diye bu isyan
Yakında yatağa da bağlarız
Yer yatağında asla olmaz bizim iş olmayacak yerlerde uyurlar
Bilmiyorum artık aklıma hiçbir konuda çözüm gelmiyor oturdum bekliyorum
Valla aklıma başka bir şey gelmedi kız insan haklarına aykırı olsa daOww tam kriz anı10'a kadar say burnundan derin derin nefes al Huni de kafanda olsun
Yatağa bağlama fikrini de sokmasaydın aklıma iyiydi
Valla aklıma başka bir şey gelmedi kız insan haklarına aykırı olsa da
Ya da kafes alıp yatak yapacaz başka çare yok
Dalga geçiyorum ama ciddi ciddi korkutuyor beni bu durum
Aşağı sarkarken dengeyi kaybedip kafa üstü düşse boynunu kıracak Allah korusun
10 sene sonra yataktan atlama dertleri biter sanırımTamda o dediğin korkutuyor inan kafayı kırmasından çokRabbim korusun ne kadar süre bu büyütenler bi aydınlatsa keşke bizi
10 sene sonra yataktan atlama dertleri biter sanırım
Hemen hemen aynı seyleri yasıyoruz. Yanından gecsem aglıyor kızım o derece yanı. Oğlum kızımı cok ısırıyor. Birbirlerinin kafalarına vuruyorlar. Bende kardes cıcı diyerek baş okşamayı öğrettim baya azaldı. Ben bu huysuzlugunu dişine baglıyorum. Eller agız da sürekli. Bazen bende bagırıyorum sonra onlar el kadar deyip aglıyorum. Sarılıyorum. Alt kademede park yataktan düşmez dedım daha. 20 gün önce falan oğlum kafa üstüne düşmüş. Tırmanmaktan degil sarkmaktan düşmüş. Allahtan bir şey olmadı. Havalar cok sıcak ve diş çıkarıyorlar. İştahsız olabilirler. Biz bile öyle degilmiyiz. Sıcaklarda yemek yiyemem mesela. Yesem bile zevk almam. Hele dişim agrısa agzıma lokma koyamam. Bırazda bu taraftan bak olaya. Benımkılerde yemıyor ama hiç zorlamam iş ınada binmesin soğumasın diye bebişlerKızlar nasılsınız bizim oğlan iki kere beşikten düştü yaa, lap diye bi ses , ama bisey olması çok şükür, bugün hemen gidip park yatak aldik. Hiç yerinde durmuyor yürümeye de başladı ama sürekli kafasını bi yerlere vuruyor. Kızım da yanından ayrılınca ağlamaya başlıyor, birisi kafasıni vurup ağlıyor oburu beni yalnız bırakmayın diye agliyor. Kafayı yicem artık. Bi de yemek de yemek istemiyorlar çoğu zaman . Bugün canımiza tak dedi tv bile açtık ama iki baktılar sonra hiç ilgilenmediler. Ağlaş meles yemek yedirdik zorla. Iyice kötü oldum ben de bağırdım biraz çoculara. Gereksiz yere sürekli agliyorlar bazen. Artık 1 yas atağı mi, beni öldürmeye mi çalışıyorlar anlamadim. Siz kriz anlarında sakinliginizi nasıl koruyorsunuz? Bana akıl verin lütfen, yoksa gerçekten psikolojim çok bozuldu resmen kalbimde ritimsizlik hissediyorum artık.
Geçmiş olsun olsun canım . Erkekler niye böyle anlamam .Hasta ya avatarım ilaçlarını düzenli kullanmadı crp 300 çıkmış doktor yatış verdi hastaneye yatmam ben diye doktorla kavga etti
Gözün aydın olsun canım kurtuldun sonunda . Nasıl kızımız kime benziyorKızlar günaydın hayırlı cumalar dilerim
10 ağustos planlı bir şekilde sezeryan oldum ,çiçeğim kuveze girmedi çok şükür ... çok kötü değilim baş ve boyun ağrısı zaten anesteziden dolayı oluyor ,dua ediyorum sütüm gelsin tek ve en önemli sıkıntım bu.. damla damla makineyle çıkıyor bebeğim emmeyi istiyor ama yorucu oluyor.. annemle birlikteyiz eşim kayinvalde kızım görümcem 4 kişi ikizlere bakıyor ... iş bölümü yapılmış yemek kayinvaldeye ,alt değiştirme ve giyim kızıma gezme vakit geçirme eşim ve görümce ye...çok beğendim hiç bozmayın diyorum...öptüm sizi ...❤❤❤
Teşekkür ederim canım ablaya benziyor şuan ama değişebilir heran benimkiler biri babası tamam dedik digeri evrim geçirmiş gibiydi...Gözün aydın olsun canım kurtuldun sonunda . Nasıl kızımız kime benziyor
Allah razı olsun canım amin ...hepimiz sağlıcakla büyütecez inşallahHadi çok şükür kurtulmuşsun. Inşallah sağlıkla büyüt yeni minnos kuzuyu.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederizGozunaydin allh anali babalı büyütsün inşallah cnm
Evet gerçekten çok korkuyorlar ama ben de nasıl aklıma sahip olabilirim diye kara kara düşünüyorum. Allah bizlere sabır selamet versin. Sadece çocuklar da değil tabi, eş, kayınvalide, anne vb gibi gibi bir sürü etken de var delirmemde. Beni siz delirttiniz diyorlar ya, hah işte o benim. Bugün yine sakinlerdi çok şükür. Inşallah bitmiştir o acayiplikler.Derin nefes al ve sunu düşün onlar cok kucuk bagirman onlari sadece korkutuyor bu duruma bir cozum getirmiyor ve sonucunda seni uzuyor. Bu gunler gececek koca koca olduklarinda anne sen bize bagiriyordun demelerini istemeyiz sakinliğini koru lütfen
1 yaş atağı galiba bu da, diş, yeni guncellemeler geliyor bebelere. Mesela bugün oğlum çorap kutusunu boşalttı sonra baktım içine geri dolduruyor, aha güncelleme geldi dedim .Aynısı benimkilere de olmuştu o dönem
Birdenbire olur olmaz her şeye ağladılar
Bırakıp tuvalete giremedim sanırsın kolunu bacağını kesmişler
O ara insan neye uğradığını şaşırıyor tam oynamaya başlamışlardı diyorsun
Ama düzeliyor çok uzun sürmedi bizimki
Hatta eskisinden daha güzel oynamaya başladılar çok şükür
Park yatak baya derin kafasına kadar geliyor , tabi anlattıkları gibi tırmanmaya başlayınca onu da aşarsa artık yapacak ne kalacak ben de merak ediyorum . Bu sene de zorlu geçecek muhtemelen.Beşikten düştü diyince park yataklarıda artık kullanamaz olcaz sandım moda. Çok geçmiş olsun ben zaten o sepet beşikleri hiç güvenli bulmuyorum şuana kadar yattıysa yine az hareketliymişsinizBizim park yatakta beşyüz milyon kez kalkıp oturup, ataya kalkıp park yatağı sallıyorlar. Sabah ayağa kalkmış, iki tane göz üstüme dikilmiş uyanıyorum
O kafa vurma olayı tam 1 hafta ondan sonra daha dikkatli oluyorlar. O 1 hafta için koruyucu almıştım onla atlattılar şimdi günde 1 kez en fazla 2 kez kafa çarpılıyorOnada şükür diyip devam ediyoruz.
Ben çok bunaldığımda mecbur televizyon açıyorum. Müzikli şeyleri seviyorlar en sevdikleri de Alan Walker klipleriYabancı müzik ve oyun havası seviyorlar. İkisi birbirine gece ile gündüz kadar yakın ya zaten müzik olarak
Ama bu ara al kucağa ağlamaları bizim oğlanda da mevcut. Bakalım ne zamana kadar olacak diye bekliyorum. Nasılsa oda geçecek
Artık park yatak da zapedemeyecek desene. Boşuna demiyorlar oğlan çocukları evde beslenmez diye. Köy yerinde olsak ne güzel salya sümük gezer durur sağda solda. Eve gelince de yorgunluktan bayılıp uyur.Benimkilerden bu tanesi park yatağın yandaki filelerine basıp yukarı tırmanıyor
Tahmin et hangisi
Yüreğim agzimda bilmiyorum ne zaman düşecek diye
Mama sandalyesini e bebekten mi almistiniz. Biz de de aynısından vardı ama yerlerinden çıkıyordu o takılan yerleri. Iki kere düştü çocuklar üstünden. Stajlarıyla nasıl kendilerini oturdukları yerle beraber çıkarıyorlardı. 101 den başka aldik bu güzel su anda.Selamı var
Mama sandalyesinden kalkmaya çalışıp kalkamadı diye bu isyan
Yakında yatağa da bağlarız
Yer yatağında asla olmaz bizim iş olmayacak yerlerde uyurlar
Bilmiyorum artık aklıma hiçbir konuda çözüm gelmiyor oturdum bekliyorum
Ay o kafaya vurma bizde de var. Oğlum özellikle eline ne geçse gidip kardeşinin kafasına vuruyordu .Hemen hemen aynı seyleri yasıyoruz. Yanından gecsem aglıyor kızım o derece yanı. Oğlum kızımı cok ısırıyor. Birbirlerinin kafalarına vuruyorlar. Bende kardes cıcı diyerek baş okşamayı öğrettim baya azaldı. Ben bu huysuzlugunu dişine baglıyorum. Eller agız da sürekli. Bazen bende bagırıyorum sonra onlar el kadar deyip aglıyorum. Sarılıyorum. Alt kademede park yataktan düşmez dedım daha. 20 gün önce falan oğlum kafa üstüne düşmüş. Tırmanmaktan degil sarkmaktan düşmüş. Allahtan bir şey olmadı. Havalar cok sıcak ve diş çıkarıyorlar. İştahsız olabilirler. Biz bile öyle degilmiyiz. Sıcaklarda yemek yiyemem mesela. Yesem bile zevk almam. Hele dişim agrısa agzıma lokma koyamam. Bırazda bu taraftan bak olaya. Benımkılerde yemıyor ama hiç zorlamam iş ınada binmesin soğumasın diye bebişler
3 kere teklif eder bırakırım. Daha 1 yaşındalar cok beklentiye girmemek lazım.
Kötü haber bende oğlan bebe yokArtık park yatak da zapedemeyecek desene. Boşuna demiyorlar oğlan çocukları evde beslenmez diye. Köy yerinde olsak ne güzel salya sümük gezer durur sağda solda. Eve gelince de yorgunluktan bayılıp uyur.
Mama sandalyesini e bebekten mi almistiniz. Biz de de aynısından vardı ama yerlerinden çıkıyordu o takılan yerleri. Iki kere düştü çocuklar üstünden. Stajlarıyla nasıl kendilerini oturdukları yerle beraber çıkarıyorlardı. 101 den başka aldik bu güzel su anda.