- 1 Aralık 2019
- 5.642
- 22.751
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.141
Aminn miim Allah razı olsun inşallahBak hele bak alasını yapmış becerikli hatun
Hem ellerine sağlık hem minnoşlarımın doğum günü kutlu olsun
Nice güzel, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllarınız olsun
Benim ikiz daha önce benim 4 kese idi yazmıştım . UnutmuşsunEvet canım şu an 6+6
7. Haftamın son günündeyim
kalp atışlarını duyduk şükür
3 ayrı kese
Senin de çoğul muydu
Çok güzel olmuş pastalar süslemeler
Amin Allah razı olsun cnm benim az kalmış güzel şeyler çıkartırsın ortaya eminimÇok güzel olmuş pastalar süslemelerdarısı başıma son 3 gün bakalım nasıl bir şey çıkacak bizde de
Sağlıklı uzun ömürleri oldun
Evet hatırladım sankiBenim ikiz daha önce benim 4 kese idi yazmıştım . Unutmuşsun
Kuzum pastalar senin eserin miAmin Allah razı olsun cnm benim az kalmış güzel şeyler çıkartırsın ortaya eminim
Ah şu hormonlar ahhhh hamilelikte tavan yapınca unutkanlıkta kaçınılmaz maalesef. Biri düştü birinin kalbi durdu 8. Hafta daEvet hatırladım sanki4 ten ikiye nasıl düşmüştü onu unuttum
Hatırladım şimdi canım allah diğerlerine ömür versin inşallahAh şu hormonlar ahhhh hamilelikte tavan yapınca unutkanlıkta kaçınılmaz maalesef. Biri düştü birinin kalbi durdu 8. Hafta da
Evet cnm görsel olarak trendyol pasta üstü süsü ararken kopya çekmiş olabilirimKuzum pastalar senin eserin mi
Uzun sağlıklı yaşları olsun kuzularin
Arkadaşlar noss nerede neyapiyorrrAşk olsun kız o kadar konuşmuşsunuz kimse de nos nerde napiyor dememiş püü
Sagol canım çok incesinArkadaşlar noss nerede neyapiyorrr
Aşk olsun kız o kadar konuşmuşsunuz kimse de nos nerde napiyor dememiş püü
Hayatımda geldiğim en güzel tatil gerçektenTatile gittiydin ne sorucazSen bizi sor
Hayatımda geldiğim en güzel tatil gerçekten
Diğerleriyle kıyaslanamaz bile
Denize otele gidenler halt etmis
En büyük çocuğumKim arıza çıkarttı diye sormaya korkuyorum
En büyük çocuğum
Allaha havale ettim ben kendimi yoramam hiçTahmin etmeliydim. Var mı bir planın yoksa bendekiyle seninkinin kafalarını sürtüp kıvılcım çıkartalım
Ne oldu ne yaptı senin koca ayıEn büyük çocuğum
Hasta ya avatarım ilaçlarını düzenli kullanmadı crp 300 çıkmış doktor yatış verdi hastaneye yatmam ben diye doktorla kavga ettiNe oldu ne yaptı senin koca ayı