2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

1.5 yasa dogru 2 yas sendromu basliyor her gun yeni bir huy cikariyolar ama sunu cok net gordum sakin yaklasim ciddi kriz cozucu

Her sey gececek sabır.
K valide, eş, anne vs iyi olsaydı ben ya da biz bu durumda olmazdık. Eşim kv bana herkes bakıyor der. Bazen aglarım eşim bakmıyorsan defol git der. Bir günde demedı ki cok zor işin tek başına çırpınıyor sun Allah yardımcın olsun demedı. Yardım eder ama dili beter. Bı anne böyle ne kadar sakın sağlıklı cocuk bakabilir ki. O cocuklar bi büyüsün göstercem gününü

Çekip kapıyı çıksan 3 gün sonra bebelerle kapına dayanirlar ama çok zormuş biz yapamıyoruz diye
Allah herkese hak ettiğini versin insallah

Selam kizlar , 14 aylik olucak ikizler ay sonu ben saba ve gece mama veriyorum halen ve bazen gunde 1 kere . siz sute gectinizmi. sut mu versem bilemedim

Çekip kapıyı çıksan 3 gün sonra bebelerle kapına dayanirlar ama çok zormuş biz yapamıyoruz diye
Allah herkese hak ettiğini versin insallah
Bizimki onda bile der ki 2 xocuklu kadın bakamadı dayanamadı zora gelemedi gitti ne olcak der. Kalbım cok buruk. Ne hamılelıkte ne lohusalıkta ne de şimdi 1 gün bile prenses gibi olamadım. Hep gözümden yaş aktı. Amma sulu gözsün oldum ondada. Amın canım amın.

Yok bizim ilk geldiğinden beri aynı tırnakları çıkıp çıkıp duruyor. Ebebege götürmez bi türlü elimiz degmedi. Bebeklerle giderken götürelim dedik arabaya sığmadı. Öyle duruyor bakalım şimdilik. Bi göstericez artık yenisini mi verirler iade mu alırlar bilmiyorum. Kızlar da fena şimdi kuzum kök sokturuyoelar .
1.5 yasa dogru 2 yas sendromu basliyor her gun yeni bir huy cikariyolar ama sunu cok net gordum sakin yaklasim ciddi kriz cozucu
Her şeyleri ayrı bir sendrom.
Gal8ba benim psikolojim iyice bozuldu yardim almayı düşünüyorum. Kafayı y3cem yoksa. Sinirlerime hakim olamıyorum artık bunaldim çok.
Tek bebekli olsak herkes pek bi iyi olur ay ben bakarım diye tepemizde gezerler, iki bebek zor ya herkes kaçacak yer arıyor. Kaçamayan da insanı kafalarıyla yoruyor. Öyle kötü bile hale geldim ki artık kendimi tanıyamıyorum. Aşırı bunaldim.
Selam kizlar , 14 aylik olucak ikizler ay sonu ben saba ve gece mama veriyorum halen ve bazen gunde 1 kere . siz sute gectinizmi. sut mu versem bilemedim
Bizim doktor süt vermeyin sütun hiç faydası yok, daha çok demir depolarını bitiriyor demişti. Kefir ayran verin onun yerine demişti. Kefir aldik sevdiler olmazsa bi dene bakalım sen de.

Aynenn bende oyle okumustum en azindna mamada vitamine vs hersey varmis ihtiyaclari olan . marketlerden paket kefir alsam olurmu acaba , meyveli kefirde var

Aynenn bende oyle okumustum en azindna mamada vitamine vs hersey varmis ihtiyaclari olan . marketlerden paket kefir alsam olurmu acaba , meyveli kefirde var
Meyveler çok sağlıklı olmayabilir sade olanından aldik biz taDi güzeldi. Bi de kefir mayası falan da oluyor mayalamak için şok markette görmüştüm.

Bacılar bebelere ara öğün meyve dışında ne veriyorsunuz ya. Çok tükendim. Bi de biri ishal biri kabız kafayı yicem
Ben ara öğün hurma kek pankek yoğurt veriyorum . Yaptığım pasta kurabiye ne varsa yiyorlar arada . İshal deme bana ilk kez böyle bir şey gördüm . Geçmek bilmiyor . Ne verdiysem ne yaptıysam geçmedi bir türlü . Şimdi ilaç kullanıyorum ama oda şu an hiç bir işe yaramıyor . Kabızlığın çözümü pekmez . 1 tatlı kaşığı içir hemen işe yarar.

Maflor tavsiye ederim ishal icin

Valla bazen pekmez bile işe yaramıyor maflor kullanıyoruz ishal için probiyotik. Bi de ilaç yazdı bu sefer doktor bağırsak düzenleyici. Geçmiyorsa göster doktora, çok su kaybediyorlar yoksa.

Bana Bi akıl verin canlarım 1 yaşında kızlarım ne mama ne devam sütü içiyorlar sadece beni emiyorlar ne yapsam bilemiyorum meme diye yarış halindeler artik tek tek sıra ile de emziremiyorum yere yatıyorum goguslerimj acıyorum 1i birini diğeri diğer memeyi aliyo emiyo napicam ben

Bu şey değil mi: ben geçecek bence bi süre sonra, yani ben öyle umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…