2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar günaydın hayırlı cumalar dilerim
10 ağustos planlı bir şekilde sezeryan oldum ,çiçeğim kuveze girmedi çok şükür ... çok kötü değilim baş ve boyun ağrısı zaten anesteziden dolayı oluyor ,dua ediyorum sütüm gelsin tek ve en önemli sıkıntım bu.. damla damla makineyle çıkıyor bebeğim emmeyi istiyor ama yorucu oluyor.. annemle birlikteyiz eşim kayinvalde kızım görümcem 4 kişi ikizlere bakıyor ... iş bölümü yapılmış yemek kayinvaldeye ,alt değiştirme ve giyim kızıma gezme vakit geçirme eşim ve görümce ye...çok beğendim hiç bozmayın diyorum...öptüm sizi ...❤❤❤

Geçmiş olsun ,strese girmişsiniz keşke olmasaydı böyle bir durum...
Hiç sorma
Hadi kendi canının kıymeti yok anladık
Benim ne suçum günahım var mübarek bana neden bunu yapıyorsun?
Evdeki işler bitmek bilmiyor, ikizlerin sürekli peşinde koşmak gerekiyor, yemeği uykusu bezi derken her şey yolunda gittiği zamanlar bile akşamları halıya yapışıp kalıyorum
Neden yani sebep ne?
Allahima dua ediyorum benden önce ölecekse hastalıktan ölmesin
Tık diye gitsin üzmeden yormadan
Tövbe estağfurullah

Güzel sağlıklı uzun ömrü olsun hanım kızımızın
Hoşgelmiş

Kıyamam sana inşallah bir daha olmaz böyle bir şey

Hoşgeldi minnoş kelebek
Rabbim uzun sağlıklı ömür versin inşallah Yelizim
Sütü kafana takma 1 haftaya gelir ve bol bol yeter inşallah Rabbim kolaylık versin

Hoşgelmiş minik prenses sağlıklı uzun ömrü olsun inshallah

kızlar benim oğlam 15 günlük , saralık bi yukselip bir düşüuyo . iki kere hastane yattik foto terapi sorna geri dusuyo . 2 gun sorna firliyo . 2 satte bir mama , saat basi emziriyom ben hic bisey anlamadim artik korkmaya basladim

Kuzu 1 ay çektik biz sarılık muhabbetini. Rengi kendine gelene kadar kız 2 aylık olmuştu. Sabır geçecektir

En korktuğum şey bnmkide sarı tenli imiş görüntüsü yanıltıyor dedi doktor değeri iyi şimdilik ama çok dikkat etmem gerek...geçmiş olsun canım

En korktuğum şey bnmkide sarı tenli imiş görüntüsü yanıltıyor dedi doktor değeri iyi şimdilik ama çok dikkat etmem gerek...geçmiş olsun canım
aman olmasın ya ben ikizlerdede yasadim o isigin altinda gorunce insanin psikolojisi bozuluyo . emziriyom sutumde var ama ne kadar emdigini anlamiyorumki . kizlardada ayni sey oldu git gide gide sutum azaldi bitti . emin olmak icin sut sagiyoyom mamada veriyom bi ise yaramio

bebek resmen baygin ama korkuyorum artık

Bende o zamanlar aşırı korkmuştum. Birde diğeri iyiyken kız kötü olduğu için daha fazla üzülmüştüm. Üstüne kaynana kaprisi bile çekmiştim bebeğim o haldeyken Geçecek kuzum bol bol yedir sen meme mama hiç farketmez. Rabbim bir an önce şifa versin inşallah

Kızlar nasılsınız bizim oğlan iki kere beşikten düştü yaa, lap diye bi ses , ama bisey olması çok şükür, bugün hemen gidip park yatak aldik. Hiç yerinde durmuyor yürümeye de başladı ama sürekli kafasını bi yerlere vuruyor. Kızım da yanından ayrılınca ağlamaya başlıyor, birisi kafasıni vurup ağlıyor oburu beni yalnız bırakmayın diye agliyor. Kafayı yicem artık. Bi de yemek de yemek istemiyorlar çoğu zaman . Bugün canımiza tak dedi tv bile açtık ama iki baktılar sonra hiç ilgilenmediler. Ağlaş meles yemek yedirdik zorla. Iyice kötü oldum ben de bağırdım biraz çoculara. Gereksiz yere sürekli agliyorlar bazen. Artık 1 yas atağı mi, beni öldürmeye mi çalışıyorlar anlamadim. Siz kriz anlarında sakinliginizi nasıl koruyorsunuz? Bana akıl verin lütfen, yoksa gerçekten psikolojim çok bozuldu resmen kalbimde ritimsizlik hissediyorum artık.

Hadi çok şükür kurtulmuşsun. Inşallah sağlıkla büyüt yeni minnos kuzuyu.

Derin nefes al ve sunu düşün onlar cok kucuk bagirman onlari sadece korkutuyor bu duruma bir cozum getirmiyor ve sonucunda seni uzuyor. Bu gunler gececek koca koca olduklarinda anne sen bize bagiriyordun demelerini istemeyiz sakinliğini koru lütfen

Gozunaydin allh anali babalı büyütsün inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…