-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.121
Şekerli suya gerek yok. 2.5 saatte bir hiç aksatmadan bas anne sütünü yoksa mamayı geçer.kizlar yeni dogan bebegim saralik surekli yukseliyo , 1 gece hastanede yattik dustu . bugun yine yukselmis yine hatia dedi doktor ama iste buyykler dediki bir gece sekerli su ve mama ver gecer . siz naptiniz nasil , bebegime sut sagip veriyorum , gece 1 kez mama veriyorum be emziriuorum . doymamasi inkansiz
gece 2 saatte bir mama verip ayriyteen saat basi emzirdim ve bu sabah test daha yuksek ciktik . hastaneye yattik yine . doktor dedi ama mama verme sutun var cunku , saat basi emzir dedi . ben emzirmeyi beceremedim herhalde anlamadim neden yukseldiŞekerli suya gerek yok. 2.5 saatte bir hiç aksatmadan bas anne sütünü yoksa mamayı geçer.
gece 2 saatte bir mama verip ayriyteen saat basi emzirdim ve bu sabah test daha yuksek ciktik . hastaneye yattik yine . doktor dedi ama mama verme sutun var cunku , saat basi emzir dedi . ben emzirmeyi beceremedim herhalde anlamadim neden yukseldi
Çişli benzinden anlarsın emip emmedıgını.gece 2 saatte bir mama verip ayriyteen saat basi emzirdim ve bu sabah test daha yuksek ciktik . hastaneye yattik yine . doktor dedi ama mama verme sutun var cunku , saat basi emzir dedi . ben emzirmeyi beceremedim herhalde anlamadim neden yukseldi
benimkide oyle ya cok zor uyaniyorSarılık başladımı yükseliyor sen sürekli emzir bişey olmaz. Benim kızında çok yüksekti haftanın iki günü kanla takip etti sadece küveze girmedi ona rağmen hiç. Birde benimki emmiyordu doğru düzgün. Uyandırmakta çok zordu.
her bezi kakali ve cisliÇişli benzinden anlarsın emip emmedıgını.
benimkide oyle ya cok zor uyaniyor
Yooo ben yaptrdim 2li testKızlarselam
Dün kontrolüm vardı herşey iyi hoş fakat doktorum çoğul gebeliklerde 2li 3lü Test yapılmadığını ancak istediğim taktirde ABD ya gönderilen anneden alınan bir kan testinin yapıldığını (500$) söyledi ve bu test ile bebeklerde bir anomali olup olmadığı ve cinsiyetlerinin öğrenilebileceğini söyledi.
Bu testi yaptıran var mı aranızda ? Kafam karıştı da
Yani yapılsa bile çok belli olmayacağını söyledi bu test ile çoğu şeyin çoğul gebelik olduğu içinYooo ben yaptrdim 2li test
Aynisini bana da soyledi çoğul gebeliklerde tek gebelik kadar fikir vermez yapilmasina gerek yok dedi ben hiç bir test yaptirmadim o sebepleKızlarselam
Dün kontrolüm vardı herşey iyi hoş fakat doktorum çoğul gebeliklerde 2li 3lü Test yapılmadığını ancak istediğim taktirde ABD ya gönderilen anneden alınan bir kan testinin yapıldığını (500$) söyledi ve bu test ile bebeklerde bir anomali olup olmadığı ve cinsiyetlerinin öğrenilebileceğini söyledi.
İşte o yüzden başka bir test önerdi bana da kafam karıştıAynisini bana da soyledi çoğul gebeliklerde tek gebelik kadar fikir vermez yapilmasina gerek yok dedi ben hiç bir test yaptirmadim o sebeple
Evet ikizİşte o yüzden başka bir test önerdi bana da kafam karıştı
Sizin ikiz mi
Prosedür geregi oneriliyor o testler siz nasil rahat olacaksaniz o sekilde karar verinİşte o yüzden başka bir test önerdi bana da kafam karıştı
Sizin ikiz mi
ikili uclu testler yapiliyor ama sonucu daha az garantili diye biliyorum ve cogu zaman zaten bir anormali gorup diye pahali teste mecbur birkaiuorlar. ben hic birini yapmayip direk detayli ultrason yapmistim . ama ikili uclu cogul gebelikte yapiliyorKızlarselam
Evet canım şu an 6+6C crazygirl35 selqm canım senin 3 kese idi sanki ne oldu son durum