- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.101
Bizimkiler dışarda hiç uyumuyorlar ya, özellikle öğlen uyku saatlerinde çıkıyoruz bazen, yok uykusuzluktan ölseler de uyumuyorlar.Bugun 730 da kalktı 1030 1200 ilk uyku simdi 1530 ikinci uyku bakalim aksam kacta uyuyacak ikinci uykuyu uyumayınca yorucu oluyor tesaduf pusetle dolastirdik 15 dakika sıcakda var sızdı .
MerhabaMasalim iyim sukur sen nasilsin
bugun tam 34 haftalik oldular teyzesi
cuma gunu dogum doktoru ve anestezi doktoruyla gorustum
epidurali konustuk
sonra doktor ultrasonda bakti ikisininde basi Asagida rahim kalinligi iyi boyle
22sine randevu verdi dedi ultrasonda bakariz
bebeklerin kglari eger ilerliyorsa 37-38e kadar gidebiliriz en fazla 40 goremezsin zaten
ama eger kil alimlari durursa o zaman 36 haftada oluyorlar o zamanda suni Sanciyla doguma aliriz seni
insallah o zamana denk 2 kiloyu gecerler
biri 1.900 biri 1.800 gr ciktilar
Sadece anlamadigim bebekerin biri cok hareketli digeri tekmeleri azaldi doktor iyi demisti ama bakiyorum hic tekme atmiyor stres olmaya basladim dokununca sanki sadece hissediyorum aceba yerlerimi azaldi sulari iyi demisti ama
birde nstyi haftada ikiye bagladi bakalim ne olacak
Merhaba cok tesekkur ederim insallahMerhaba
Öncelikle hayırlı doğumlar olur inşallah
Rahim ağzınız kaç mm güncel
Peki bebekler küveze girecek miMerhaba cok tesekkur ederim insallah
suan 26 mmde
Daha onu hic bilmiyorim insallah girmezler normalde kilolarina bagli sanirimM
Peki bebekler küveze girecek mi
Maşallahsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Evet benim de çoğul o yüzden merak ettim inşallah girmezler küvezeDaha onu hic bilmiyorim insallah girmezler normalde kilolarina bagli sanirim
Bana 28. Haftada erken dogim riskim var diye igne gelistirici yapmislardi bu baya etkiliyor kuvozde kalmayi kurtarabilir ama tabi bebeklerin nasil olacagi kilolari bagisikligida buna bagli o yuzden 34de baya iyi premature degil ama 36 tam demisti doktor kuvozden cikmak ivinEvet benim de çoğul o yüzden merak ettim inşallah girmezler küveze
Sancilarim cok yok aslinda karnim hep sert kasilmalar var ama cok degil
Evet dedi normalde ikisininde basi asagida istedigimiz normal dogum ama orda ne olur bilinmez belki birini normal ikinci sezeryan olabilir veya elle cekmeye calisiriz ikinciyi cikmazsa sezeryana doner o zaman anlariz bunu dedi iste sukur bu gunlere gelmem baya zordu oldu kuvoze girmezlzr insallah 22 agustosa kadar beklerken cidden nst iyi oldu icim icimi yiyor yoksa iyilermi diye
benimde kiz ayagini diretiyor erkek de cok hareket yok onu yokluyorum surekli
Belkide erkek diretiyor bu aralar inan hic bisey anlamiyorum
cok is yapamasam da artik ayaga kalkiyorum arada cikiyorum yavas yavas acilma icin cabala dedi bana birde ben stres oldukca biliyorsun beni karistiriyorum herseyi Belkide iyiler ben kaygilaniyorum o yuzden sakin davranmaya calisiyorum
Sezaryeni direkt olarak dusunmuyor doktorun sanirim kuzum yurt disinda sanirim oyle degil mi insallah kesisiz normal dogum yapmak nasip olsun kuvozsuzSancilarim cok yok aslinda karnim hep sert kasilmalar var ama cok degil
Evet dedi normalde ikisininde basi asagida istedigimiz normal dogum ama orda ne olur bilinmez belki birini normal ikinci sezeryan olabilir veya elle cekmeye calisiriz ikinciyi cikmazsa sezeryana doner o zaman anlariz bunu dedi iste sukur bu gunlere gelmem baya zordu oldu kuvoze girmezlzr insallah 22 agustosa kadar beklerken cidden nst iyi oldu icim icimi yiyor yoksa iyilermi diye
benimde kiz ayagini diretiyor erkek de cok hareket yok onu yokluyorum surekli
Belkide erkek diretiyor bu aralar inan hic bisey anlamiyorum
cok is yapamasam da artik ayaga kalkiyorum arada cikiyorum yavas yavas acilma icin cabala dedi bana birde ben stres oldukca biliyorsun beni karistiriyorum herseyi Belkide iyiler ben kaygilaniyorum o yuzden sakin davranmaya calisiyorum
Evet burda direk sezaryen yasak eger hersey yolundaysaSezaryeni direkt olarak dusunmuyor doktorun sanirim kuzum yurt disinda sanirim oyle degil mi insallah kesisiz normal dogum yapmak nasip olsun kuvozsuz
Sen artik biraz rahat ol cok sukur bak 34 oldun koskaca otuz dört
Hic belli olmuyor kuzum benim 35+0 da kuvoze girmediler ama arkadasin 38de bi kac gun girip cikti kuvoze. Yani kuzum sunu dusun haftalar suren kuvoz durumunu atlattilar allahin izniyle cok cok yuksek ihtimal hic girmeyeceklerEvet burda direk sezaryen yasak eger hersey yolundaysa
dedigin gibi simdilik normalle gidecek ama ikincinin nasil olacagina bagli insallah oda cok beklemeden normalle gelir hayirlisiyla
35 haftada kuvoz hala varmi Peki Kuzum
Oyy sende mi 35 de dogum yaptin masallah o minnoslarimaHic belli olmuyor kuzum benim 35+0 da kuvoze girmediler ama arkadasin 38de bi kac gun girip cikti kuvoze. Yani kuzum sunu dusun haftalar suren kuvoz durumunu atlattilar allahin izniyle cok cok yuksek ihtimal hic girmeyecekler
Evet teyzesi 35te dogdular tamOyy sende mi 35 de dogum yaptin masallah o minnoslarimainsallah benimkiler icin de oyle olur doktor da senin gibi soyledi ama iste insan korkuyor ozellikle gelisimleri durur felan deyince hayirlisiyla bakalim nolacak
evett daha erken uyur ama cok cok rtken uyaniyorlar sornaUyanma saatleri yarim saat bile değişse saatler kayıyor. Düzeni oturdukça saatleri geldikçe huysuzlanmaya başlıyorlar bizi uyutun diye . Bakalım ne zamana kadar böyle devam edicez bilmiyorum. Ama şimdilik bu düzen de giderlerse hiç olmazsa dinlenmeye zamanın oluyor.
3. Uykuyu ne zaman yapıyorlar kuzum. Ama gerçi 9-10 arası uyuyorlarmış. 3. Uykuyu yapmasalar belki daha erken uyurlar.
Insallah 2 kiloyu gecsinler diye cabaladim hep hayirlisiyla bir gorseydim ilerledigini heycanla zaman sayiyorumEvet teyzesi 35te dogdular tam
Seninkiler de insallah direkt yanina gelecektirgelisimleri durursa disarda buyurler hic korkma hemen alir hop verir kucagina
Gecerler merak etme zaten sinirdalarInsallah 2 kiloyu gecsinler diye cabaladim hep hayirlisiyla bir gorseydim ilerledigini heycanla zaman sayiyorum
Insallah su 2 hafta gecerse rahatlarimGecerler merak etme zaten sinirdalar
Gecer bak 34 hafta gectiInsallah su 2 hafta gecerse rahatlarim
Ya insallah masalim geriye bisey kalmadi buraya gelmek imkansiz saniyordum geldim valla sizi yorarak sorularla hamdolsunGecer bak 34 hafta gecti
Estagfrullah yormak da ne demek sag salim kavusun yeter kiYa insallah masalim geriye bisey kalmadi buraya gelmek imkansiz saniyordum geldim valla sizi yorarak sorularla hamdolsun
Olurmu ilk ayindan bu aya kadar sayenizde saglikli ilerledimEstagfrullah yormak da ne demek sag salim kavusun yeter ki