- 19 Ocak 2017
- 6.961
- 20.183
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.081
Sen nerdesin
Siz nerdedir
Kız anam bunlar daha 1 yaşına basmadan evden kaçıyorlar
Senin adam eve alarm taktırsın göz bebeği kızları kaçak gelinler gibi kaçacak ellaaam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nerdesin
Siz nerdedir
Sorma bacım sorma . Sakınan göze çöp düşecek şimdi ki yeri de orası eğilip çocukları izliyor alttan hele bir al kıyamet kopuyor niye aldın beni diye kapıyı açık unutsam yok mu gidecek . Ötekinin yeni aşkı da aşağıda ki görsel deKız anam bunlar daha 1 yaşına basmadan evden kaçıyorlar
Senin adam eve alarm taktırsın göz bebeği kızları kaçak gelinler gibi kaçacak ellaaam
Ball kizlarSorma bacım sorma . Sakınan göze çöp düşecek şimdi ki yeri de orası eğilip çocukları izliyor alttan hele bir al kıyamet kopuyor niye aldın beni diye kapıyı açık unutsam yok mu gidecek . Ötekinin yeni aşkı da aşağıda ki görsel de
Atayım ama bizim bebekleri çekemedik hiç yerlerinde duymadıkları için, ayrı pek fotoğrafları yok, masa süsledik, renkli renkli balonlar aldik 1 yazısı, mutlu yıllar yazısı aldik öyle kutladık, güzel geçti ama, balonlara bayıldı bizimkiler.Foto gelmedi fikir olurdu banada
Foto bkliyrm
Maşallah kızlara bunlar çocuk olma yolunda ilerliyor bizimkilere göre seninkiler 1 ay büyük ama ne kadar fark ediyor bebek için 1 ay sonrası.Sorma bacım sorma . Sakınan göze çöp düşecek şimdi ki yeri de orası eğilip çocukları izliyor alttan hele bir al kıyamet kopuyor niye aldın beni diye kapıyı açık unutsam yok mu gidecek . Ötekinin yeni aşkı da aşağıda ki görsel de
Maşallah çorap giydirebiliyor musunuz ?Bizimki hiç tutmuyor çorabı.Hoop çıkarıyor.Sorma bacım sorma . Sakınan göze çöp düşecek şimdi ki yeri de orası eğilip çocukları izliyor alttan hele bir al kıyamet kopuyor niye aldın beni diye kapıyı açık unutsam yok mu gidecek . Ötekinin yeni aşkı da aşağıda ki görsel de
Bizimkiler sabah 6 ile 7 arası uyanıyorlar 9 -10 arası ilk uykuya yatırıyoruz 11-11.30 a kadar uyuyorlar bazen , sonra öğlen de 2 -2.30 gibi yatırıyoruz, 3-4 arası uyanıyorlar geri , aksam da , 8 e doğru uyuyorlar .Kızlar uyku saatleriniz nasıl?Gündüz uykusuna direniyor bazen.
Evet ya büyüyorlar artık .Atayım ama bizim bebekleri çekemedik hiç yerlerinde duymadıkları için, ayrı pek fotoğrafları yok, masa süsledik, renkli renkli balonlar aldik 1 yazısı, mutlu yıllar yazısı aldik öyle kutladık, güzel geçti ama, balonlara bayıldı bizimkiler.
Maşallah kızlara bunlar çocuk olma yolunda ilerliyor bizimkilere göre seninkiler 1 ay büyük ama ne kadar fark ediyor bebek için 1 ay sonrası.
Arada bizimkiler de çıkarıyorlarMaşallah çorap giydirebiliyor musunuz ?Bizimki hiç tutmuyor çorabı.Hoop çıkarıyor.
At cnm sevinirimAtayım ama bizim bebekleri çekemedik hiç yerlerinde duymadıkları için, ayrı pek fotoğrafları yok, masa süsledik, renkli renkli balonlar aldik 1 yazısı, mutlu yıllar yazısı aldik öyle kutladık, güzel geçti ama, balonlara bayıldı bizimkiler.
Maşallah kızlara bunlar çocuk olma yolunda ilerliyor bizimkilere göre seninkiler 1 ay büyük ama ne kadar fark ediyor bebek için 1 ay sonrası.
Erken uyandıkları için iki uyku ve erken yatırabiliyorsun bizde böyle idik şimdi geç kalkıyor gec yatıyor 8 gibi kalkıp on gibi on buçuk gibi uyuyor ama gün içi iki uyku problem oluyor bu aralar aslinda 11 de uyuyup 12 30 da kalkıyordu 4_6 arasıda uyuyordu şimdi zorlaniyorum.Bizimkiler sabah 6 ile 7 arası uyanıyorlar 9 -10 arası ilk uykuya yatırıyoruz 11-11.30 a kadar uyuyorlar bazen , sonra öğlen de 2 -2.30 gibi yatırıyoruz, 3-4 arası uyanıyorlar geri , aksam da , 8 e doğru uyuyorlar .
Ebebekte çoraplı pijamalar var kesin çözümMaşallah çorap giydirebiliyor musunuz ?Bizimki hiç tutmuyor çorabı.Hoop çıkarıyor.
beninkiler tam ayni ama 3 uyku uyuyorlar bazen 6 gibi aorna 7 uyaniyorlar . aksam 9/10 arasi uyurlar . 13 aylik oldular ama halen 2/3 uykuBizimkiler sabah 6 ile 7 arası uyanıyorlar 9 -10 arası ilk uykuya yatırıyoruz 11-11.30 a kadar uyuyorlar bazen , sonra öğlen de 2 -2.30 gibi yatırıyoruz, 3-4 arası uyanıyorlar geri , aksam da , 8 e doğru uyuyorlar .
Uyanma saatleri yarim saat bile değişse saatler kayıyor. Düzeni oturdukça saatleri geldikçe huysuzlanmaya başlıyorlar bizi uyutun diye . Bakalım ne zamana kadar böyle devam edicez bilmiyorum. Ama şimdilik bu düzen de giderlerse hiç olmazsa dinlenmeye zamanın oluyor.Erken uyandıkları için iki uyku ve erken yatırabiliyorsun bizde böyle idik şimdi geç kalkıyor gec yatıyor 8 gibi kalkıp on gibi on buçuk gibi uyuyor ama gün içi iki uyku problem oluyor bu aralar aslinda 11 de uyuyup 12 30 da kalkıyordu 4_6 arasıda uyuyordu şimdi zorlaniyorum.
3. Uykuyu ne zaman yapıyorlar kuzum. Ama gerçi 9-10 arası uyuyorlarmış. 3. Uykuyu yapmasalar belki daha erken uyurlar.beninkiler tam ayni ama 3 uyku uyuyorlar bazen 6 gibi aorna 7 uyaniyorlar . aksam 9/10 arasi uyurlar . 13 aylik oldular ama halen 2/3 uyku
Bugun 730 da kalktı 1030 1200 ilk uyku simdi 1530 ikinci uyku bakalim aksam kacta uyuyacak ikinci uykuyu uyumayınca yorucu oluyor tesaduf pusetle dolastirdik 15 dakika sıcakda var sızdı .Uyanma saatleri yarim saat bile değişse saatler kayıyor. Düzeni oturdukça saatleri geldikçe huysuzlanmaya başlıyorlar bizi uyutun diye . Bakalım ne zamana kadar böyle devam edicez bilmiyorum. Ama şimdilik bu düzen de giderlerse hiç olmazsa dinlenmeye zamanın oluyor.
3. Uykuyu ne zaman yapıyorlar kuzum. Ama gerçi 9-10 arası uyuyorlarmış. 3. Uykuyu yapmasalar belki daha erken uyurlar.
Masalim iyim sukur sen nasilsinMagnifiaque kuzum nasilsin kac hafta oldun
Masalim iyim sukur sen nasilsin
bugun tam 34 haftalik oldular teyzesi
cuma gunu dogum doktoru ve anestezi doktoruyla gorustum
epidurali konustuk
sonra doktor ultrasonda bakti ikisininde basi Asagida rahim kalinligi iyi boyle
22sine randevu verdi dedi ultrasonda bakariz
bebeklerin kglari eger ilerliyorsa 37-38e kadar gidebiliriz en fazla 40 goremezsin zaten
ama eger kil alimlari durursa o zaman 36 haftada oluyorlar o zamanda suni Sanciyla doguma aliriz seni
insallah o zamana denk 2 kiloyu gecerler
biri 1.900 biri 1.800 gr ciktilar
Sadece anlamadigim bebekerin biri cok hareketli digeri tekmeleri azaldi doktor iyi demisti ama bakiyorum hic tekme atmiyor stres olmaya basladim dokununca sanki sadece hissediyorum aceba yerlerimi azaldi sulari iyi demisti ama
birde nstyi haftada ikiye bagladi bakalim ne olacak
Bende bundan korkuyorum acikcasi surekli rahatsiz ediyorum ikiz olunca da hangisi kimildiyor onuda anlamak imkansizlasiyor bazen insallah iyilerdir cok tesekkur ederimSeni korkutmam istemem ama hareket hissetmediğinde uzun süre mutlaka acile olsun git . Bende altta ki bebeğimin hareketlerini hissetmedim öyle gittim doğuma alındım halbuki 2 gün önce muane oldum bir yoktu. İnşallah sağlıkla evlatlarını kucağına alirsin
Cok sukur kuzum ben de iyiyimMasalim iyim sukur sen nasilsin
bugun tam 34 haftalik oldular teyzesi
cuma gunu dogum doktoru ve anestezi doktoruyla gorustum
epidurali konustuk
sonra doktor ultrasonda bakti ikisininde basi Asagida rahim kalinligi iyi boyle
22sine randevu verdi dedi ultrasonda bakariz
bebeklerin kglari eger ilerliyorsa 37-38e kadar gidebiliriz en fazla 40 goremezsin zaten
ama eger kil alimlari durursa o zaman 36 haftada oluyorlar o zamanda suni Sanciyla doguma aliriz seni
insallah o zamana denk 2 kiloyu gecerler
biri 1.900 biri 1.800 gr ciktilar
Sadece anlamadigim bebekerin biri cok hareketli digeri tekmeleri azaldi doktor iyi demisti ama bakiyorum hic tekme atmiyor stres olmaya basladim dokununca sanki sadece hissediyorum aceba yerlerimi azaldi sulari iyi demisti ama
birde nstyi haftada ikiye bagladi bakalim ne olacak
Sancilarim cok yok aslinda karnim hep sert kasilmalar var ama cok degilCok sukur kuzum ben de iyiyim
Oh cok sukur kuvoz olayini es gececek haftaya gelmişler coook sukur
Suan icin normal dogum gorunuyor demi?
Hareket azalmasi ihmale gelmez ama bu illaki kotu anlama da gelmez birde benim kizin hareketleri cok azdi oglana gore doktora sordum dedi ikisinin ayaklari da ayni yerde ayirt edemeyebilirsin. Nst haftada 2 cok iyi olmus hem hareketlerini de degerlendirmek açısından hem de icin rahat eder. Ama yerleri de daraliyor onu da hesaba kat hem tedbirli hem sakin ol
Sancilar ne durumda?