- 19 Ocak 2017
- 6.961
- 20.183
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.061
Gül suyunu yaptım bi boka yaramadı bebelerin gül kokmasından başka :) yağı da deniyim bakalım pehlivan gibi yağlayam bebeleri :)
Gerçek bir ankaralı gibi yetişsinler diye adarasana götürdüm bebeleri :) sun village tepedeki otelmiş ya yavrum ben aşağıdaki havuzlu ile karıştırmışım
Deniz güzeldi temizdi bebeleri soktum her gün
Hasta filan etmedim. Her gün sarımsak yedirdim
Ama anam zikildi yine afedersiniz
Getir götür yıka göt yıka yemek yedir su içir
İştahları açıldı ama temiz hava bol oksijen etkisi ile doymak bilmediler.
kizlarr ancak yazabildim , biz dun taburcu oldukCanım arada girebilirsen yaz umarım düzelmiştr durumlar...geçmiş olsun
Çok şükür evdesin Allah'm darısı başıma...inşallah..kizlarr ancak yazabildim , biz dun taburcu olduk3 gunluk kuvezden sorna cok cok sukur iyiyiz memeyide cok guzel eniyor solunum sorunuda bitti . simdi hep beraber evdeyiz tabi 1 senede 2 kere sezeryan oldugum icin benim asiri derecede agrilarim var . kunanam gorumcem bizde bebeklere bakiyor bende butun gun yeni bebeyle yatiyorum .
Kız ne olacak evde yorulacağımıza orada yoruluyoruz işte . Havasından sanırım daha çok uyuyorlar yap bir çılgınlık git. Geldik el ayak olduk ama akıllandık mı hayır eylülde 1 haftalık gideceğimBebelerle tatil için yürek yemişsiniz hepiniz resmen
Ben evde perte çıkıyorum birde tatil eklesem esselaaaaaa cidden
Neyse pişikle yırttıysan yağla bebeleri geçerO otelinde havuzunun temiz olduğuna emin olduğum için söyledim. Normalde ben otu çöpü alırım ilk defa bir otelin havuzundan temiz çıkmıştım Ama her zaman diyorum bebelere deniz Pişiğide yakar geçirir. Burunlarını da açar. Tüm kışı rahat geçirirsiniz.
Kız ne olacak evde yorulacağımıza orada yoruluyoruz işte . Havasından sanırım daha çok uyuyorlar yap bir çılgınlık git. Geldik el ayak olduk ama akıllandık mı hayır eylülde 1 haftalık gideceğimİnan Kİ evde deliksiz uyumayan çocuklar akşam 8 de uyuyup sabah 8 e kadar deliksiz uydular günde de 3 uyku yaptılar . Geçen eşim diyor Kİ yine mi gitsek orada iyi uyuyorlar
Amin amin, ay ne heyecanlı günlerdi , acaba kim doğurdu, kim doğurcak derken 1 yaşlarını görüyoruz minnoslarin.Ahh zaman geçen yıl bu zamanlar hepimizde korku, heyecan, endişe, mutluluk bir aradaydı. Bu yılda farklı olsada yine aynı duygularlayız
Nice nice yılları olsun kuzularınRabbim sağlıklı, sıhhatli güzel ömürler versin onlara
Amin,inşallah hepimizin bebelerinin.Ömürleri uzun şansları bol olsun
Çok saol kuzumNice sağlıklı mutlu yaşlarınada cnm
Amin,inşallah inşallah canim.Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah, mutlu olsun lar hep...
Biz 20 numara aldik. 19 numaraya girmesi ayakları. 20 de büyük biraz ama yine de yürüyorlarKızlar sizin bebelerin ayakları kaç numara bizimkilerin asla büyümüyor 17 alıyorum hala bolluk varyürüyecekler yakında ayakkabı bulamıyorum . Seneye yaz için pahalanmadan ayakkabı alayım diyorum ama kaç numara alsam bilemedim . 20 -21 anca olur seneye sanırım
aminnn inshallahhÇok şükür evdesin Allah'm darısı başıma...inşallah..
İyi ki doğmuş minik kuzular , hemen arkanızdan doğacağız bizde . Şaka gibi gerçekten zaman nasıl geçmiş . Hem büyümelerini görmek çok keyifli hem de zamanın bu kadar hızlı akmasına üzülüyorum . Bende de sürekli geçen sene bu zamanlardaki anlar var .Kızlar biz bugün 1 yaşımıza girdik, doğum yaptığım bugün dün gibi aklımda. Zorlu geçen bu ilk yili hasarlarla ama sevgi dolu bitiriyoruz. Inşallah herşey kolaylasip güzelleşerek devam eder
Aynen bende de , o kuvozdeyken bebekler , ben sezeryanli halimle gidip gelmeler, eve gelince uykusuz , ac , susuz günler geceler, 3 saatte bir kaldırıp beslediğimiz, bie sürü damla vitamin verdiğimiz günler. Sürekli sağa sola kusmaları, oğlumun saatlerce kolik ağlamaları. Büyüdükçe güzelleşiyor bu ikizler. Bebeklik zamanları aşırı zordu bizim için. Hep uykusuzluk ve yorgunluk. Şimdi de yorgunuz ama hiç olmazsa kendi kendilerine gezinip evi karıştırıyorlar . Inşallah burda nice doğum günleri kutlarız birlikte. Sağlıkla sihhatle büyümeye devam etsin bizim sipalar.İyi ki doğmuş minik kuzular , hemen arkanızdan doğacağız bizde . Şaka gibi gerçekten zaman nasıl geçmiş . Hem büyümelerini görmek çok keyifli hem de zamanın bu kadar hızlı akmasına üzülüyorum . Bende de sürekli geçen sene bu zamanlardaki anlar var .
Biz kutladık cumartesi günüDogum gunu kutlayan yok mu kizhic
Ben kutlayacağım hep hevesim vardı yapacağım diye cumartesi yapacağızDogum gunu kutlayan yok mu kizhic
Foto gelmedi fikir olurdu banadaAynen bende de , o kuvozdeyken bebekler , ben sezeryanli halimle gidip gelmeler, eve gelince uykusuz , ac , susuz günler geceler, 3 saatte bir kaldırıp beslediğimiz, bie sürü damla vitamin verdiğimiz günler. Sürekli sağa sola kusmaları, oğlumun saatlerce kolik ağlamaları. Büyüdükçe güzelleşiyor bu ikizler. Bebeklik zamanları aşırı zordu bizim için. Hep uykusuzluk ve yorgunluk. Şimdi de yorgunuz ama hiç olmazsa kendi kendilerine gezinip evi karıştırıyorlar . Inşallah burda nice doğum günleri kutlarız birlikte. Sağlıkla sihhatle büyümeye devam etsin bizim sipalar.
Biz kutladık cumartesi günü
Foto bkliyrmBen kutlayacağım hep hevesim vardı yapacağım diye cumartesi yapacağız
O mama bizim içinde olmazsa olmaz daha bir yaşına gelmemiş çocuktan mama kesmeyi ben doğru bulmuyorum . Çevremde 3 yaşına kadar mama için çocuk biliyorum ve ben 2 yaşa kadar tamamen bıraktırmayı düşünmüyorum . Uyandıklarında içmeyi çok seviyorlar uyurken tok oldukları halde istiyorlar .
Ben ayrana alıştırdım.Yavaş yavaş mamaya elveda diyeceğim. Sütü şuan bir çok doktor önermiyor ayran yoğurt veya kefir icirin diyorlar. Ek gıdayı gündüz dediğin gibi alıyorlar. Ama uyurken illa emmek istiyorlar. Dün disardaydik. Acıkınca mama vereyim dedim. Aç olmalarına rağmen emmediler. Elimdeki açık olan mama bitince bir daha almamayı düşünüyorum.
Atayım inşallah.Foto gelmedi fikir olurdu banada
Foto bkliyrm
Bizde de var böyle bir sorun . Dişten kaynaklı sanırım diye düşünüyorum azılar köpek dişler hepsi geliyor ardarda. Normalde gece hiç mama istemeyen çocuklar uyanıp mama istiyor su veriyorum filan ama asla kabul etmiyorlar . Aç olmadıklarına eminim ama ancak onunla geri uykuya dönebiliyorlar . Zaten gün içinde çok azalttılar 3 e indiler 90cc filan içiyorlar tek seferde . Anneyi emen bebek gibi düşünmek istiyorum. Zorlamak istemiyorum o yüzden . Biraz daha büyüsünler .Bende kesmeyi düşünmüyorum. Zaten oğlum çok huy degistirdi çok uslu sakin bir bebekti kendi kendine uyurdu . Noldu bilmiyorum ama sürekli ağlıyor uykuda uyanıkken yemek yerken bu hengamede birde mamayı kesersem vay halime
Bizde de var böyle bir sorun . Dişten kaynaklı sanırım diye düşünüyorum azılar köpek dişler hepsi geliyor ardarda. Normalde gece hiç mama istemeyen çocuklar uyanıp mama istiyor su veriyorum filan ama asla kabul etmiyorlar . Aç olmadıklarına eminim ama ancak onunla geri uykuya dönebiliyorlar . Zaten gün içinde çok azalttılar 3 e indiler 90cc filan içiyorlar tek seferde . Anneyi emen bebek gibi düşünmek istiyorum. Zorlamak istemiyorum o yüzden . Biraz daha büyüsünler .
Haftaya cumartesi inş plan yapıyorumDogum gunu kutlayan yok mu kizhic