-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.041
İlk tahminim doğruymuşönceden böyle şeyler mi vardı ya da benim haberim yoktu . Şimdi herşryin bir icadı var . Benim oğlana Çelik kask olsa bile işe yaramaz onu da kırar .
Aynen beybi tam olarak orasıAy bu uğur mumcu caddesinden rhosusa giderken mikadoyu falan geçtikten sonraki kreş mi
Eğer oysa evime yürüyerek 5 dakika mesafede
Eşimin de yolunun üstü
Denemedim ama gül suyu iyi geliyormuş. Direk üstüne boca ediyorlarmış.Kızlar isilik için bi tavsiye var mı ?
Tatile matile gitmeyin
Ya da sizin dışınızda 2 kişi olsun bebekler için
Aile den olmasın ama onlarda bebe mi bakcaz tatil mi yapcaz diye tribe giriyolar
+1 i bi bulsam gerisini kendim de halledicem deDenemedim ama gül suyu iyi geliyormuş. Direk üstüne boca ediyorlarmış.
Normalde bebek sayısı+1 diyorlar. İkizlerle +2
Yaşasın komün hayatı
Kızlar isilik için bi tavsiye var mı ?
Tatile matile gitmeyin
Aile den olmasın ama onlarda bebe mi bakcaz tatil mi yapcaz diye tribe giriyolar
O mama bizim içinde olmazsa olmaz daha bir yaşına gelmemiş çocuktan mama kesmeyi ben doğru bulmuyorum . Çevremde 3 yaşına kadar mama için çocuk biliyorum ve ben 2 yaşa kadar tamamen bıraktırmayı düşünmüyorum . Uyandıklarında içmeyi çok seviyorlar uyurken tok oldukları halde istiyorlar .Bana aile hekimi mamayı tamamen bırakmam gerektigini karaciğer ve böbreği fazla yordugunu . İnak sütüne gecmemi söyledi . Ben çocuk doktorumuza ilettim durumu o ise doğru söylemiş dedi ama süte geçmek için erken bu yüzden ek gıdayı artır dedi . Sorun şu ki zaten ek gıdayı yeterince alıyorlar ama o biberini illa alacaklar yani açlıkla toklukla alakası yok bu durumun
Rabbim sağlıcakla kavuştursun . İnsan geride başka çocuk bırakınca daha çok üzülüyor . Miniğimiz de inşallah hemencecik çıkarkizlar tek tek okuyamadim . bebegi kuveze aldilar . 36 haftada dogudu akcigeri tam gelismemis meme emince cok cabuk yoruldugu icin dun bugun kuvezde serum ike besliyorlarikizlerdede ayni seyi yasasim . ben odada ikizlerim evde gorumcemde oglum kuvezde
Biz tatilde sürekli yıkıyorduk denizden çıkıp düşün altına sokuyorduk. Öğlen 12-4 arası hiç çıkarmadık ama . Azıcık isilikle kurtarmıştık . Şu am evde de isilik oluyorlar yazın maalesef hep böyle oluyor çocuklarKızlar isilik için bi tavsiye var mı ?
Tatile matile gitmeyin
Ben ayrana alıştırdım.Bana aile hekimi mamayı tamamen bırakmam gerektigini karaciğer ve böbreği fazla yordugunu . İnak sütüne gecmemi söyledi . Ben çocuk doktorumuza ilettim durumu o ise doğru söylemiş dedi ama süte geçmek için erken bu yüzden ek gıdayı artır dedi . Sorun şu ki zaten ek gıdayı yeterince alıyorlar ama o biberini illa alacaklar yani açlıkla toklukla alakası yok bu durumun
Kıyamam kuzum benim, inşallah çabucak yanına gelir canim . Ikizler be yeni bebeginle güzel günler bekliyor sizikizlar tek tek okuyamadim . bebegi kuveze aldilar . 36 haftada dogudu akcigeri tam gelismemis meme emince cok cabuk yoruldugu icin dun bugun kuvezde serum ike besliyorlarikizlerdede ayni seyi yasasim . ben odada ikizlerim evde gorumcemde oglum kuvezde
Kızlar biz bugün 1 yaşımıza girdik, doğum yaptığım bugün dün gibi aklımda. Zorlu geçen bu ilk yili hasarlarla ama sevgi dolu bitiriyoruz. Inşallah herşey kolaylasip güzelleşerek devam eder
Ömürleri uzun şansları bol olsunKızlar biz bugün 1 yaşımıza girdik, doğum yaptığım bugün dün gibi aklımda. Zorlu geçen bu ilk yili hasarlarla ama sevgi dolu bitiriyoruz. Inşallah herşey kolaylasip güzelleşerek devam eder
Nice sağlıklı mutlu yaşlarınada cnmKızlar biz bugün 1 yaşımıza girdik, doğum yaptığım bugün dün gibi aklımda. Zorlu geçen bu ilk yili hasarlarla ama sevgi dolu bitiriyoruz. Inşallah herşey kolaylasip güzelleşerek devam eder
Canım arada girebilirsen yaz umarım düzelmiştr durumlar...geçmiş olsunkizlar tek tek okuyamadim . bebegi kuveze aldilar . 36 haftada dogudu akcigeri tam gelismemis meme emince cok cabuk yoruldugu icin dun bugun kuvezde serum ike besliyorlarikizlerdede ayni seyi yasasim . ben odada ikizlerim evde gorumcemde oglum kuvezde
Elocum mamayı keseli kaç ay oldu ben... sen iyi devam etmişin ek gıda, evde ne pişiyor birde biberon bizde devam ,veremediğim tek şey et türü ,düdüklü de pişiriyorm yinede çekiniyorumBen ayrana alıştırdım.Yavaş yavaş mamaya elveda diyeceğim. Sütü şuan bir çok doktor önermiyor ayran yoğurt veya kefir icirin diyorlar. Ek gıdayı gündüz dediğin gibi alıyorlar. Ama uyurken illa emmek istiyorlar. Dün disardaydik. Acıkınca mama vereyim dedim. Aç olmalarına rağmen emmediler. Elimdeki açık olan mama bitince bir daha almamayı düşünüyorum.
Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah, mutlu olsun lar hep...Kızlar biz bugün 1 yaşımıza girdik, doğum yaptığım bugün dün gibi aklımda. Zorlu geçen bu ilk yili hasarlarla ama sevgi dolu bitiriyoruz. Inşallah herşey kolaylasip güzelleşerek devam eder
Gül suyunu yaptım bi boka yaramadı bebelerin gül kokmasından başka :) yağı da deniyim bakalım pehlivan gibi yağlayam bebeleri :)Zeytinyağı yağı hemşom annem bebelere sürerdi. Antalya sıcağında sık sık olurlardı
Büyükler içinde elma sirkesi suyla karıştırılıp
Tatil denen şey yenip içilebilir mi? Ne ola ki uzun zamandır duymadığım bişey ?
Bizde hep yıkadık. Öğlen hiç çıkmadık. Son 2 gün karınları ağrıdı acaba suyla çok mu oynatıp üşüttük diye düşünüp su oyununu kesince hemen isilik oldular.Biz tatilde sürekli yıkıyorduk denizden çıkıp düşün altına sokuyorduk. Öğlen 12-4 arası hiç çıkarmadık ama . Azıcık isilikle kurtarmıştık . Şu am evde de isilik oluyorlar yazın maalesef hep böyle oluyor çocuklar