- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.021
Kefir yapiyorum icmiyor ya sutcu sut getirecek bugun yine mayalarim recel falan katar denerim yine, su bile icmiyor bugunBence yesin kusarsa kussun bol sıvı var canım. Kefir falan içiyor mu çok faydalı korona icinde
Bugun 1 kere yedi kustu, simdi bidaki yemesine bakicam inşallah kusmazBiz ishal dışında atlattık şükür. 2 gün ateş 3 gün iştahsızlık oldu. Şimdi iyiler. Kusma olmadı bizde ama kusma olursa serum takmak lazım dedi doktor.
Dogum gunleri geldi ha masallahArkadaşlar tek tek okudum ama etiket yapmaya fırsatım yok covit olan bebjsler ve annelerimize çok geçmiş olsun en hafif şekilde atlatin, inşallah dogum yapan annelerimize hayırlı evlat etsin rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin . Mama sandalyesinden firar eden annenin yaptığı temizliğe ekipce dahil olan afacanlarida yerim️ Beni soracak olursanız da dogum gunu hazırlığı yapıyorum kendimce abiye ders çalıştırıyorum ev temizle yemek yap VS gün bitiyor . Bu arada ben hala emzirmeye devam ediyorum iki kuzuyu da 1 tanesi mama takviyesi de aliyordu mamayi bırakıp pınar devam sütüne başlamayı düşünüyorum sizler 1yasini geçen bebislere mamami veriyrsnz
Biri düştü biri de kaybolduPeki müdahale gerekti mi bunun için
Yoksa kendiliğinden eriyip gitti mi ikisi de
Nosk.. kesinlikle çok memnunum. Masal kreşe git , şükran hanım ile görüş. İkizlerin annesi Simge samimi arkadaşım onu referans aldık de, çok yardımcı olurlar emin ol memnun olacaksın. Benimkiler çokkk seviyorlar kreşi ve öğretmenlerini. Bazen kapıda onları alırken kucağımıza gelmiyorlar öğretmenlerindenSeni gökte ararken yerde buldum
Kresten memnun musun nasıl gidiyor?
Biz bakıcı bulamadık toplum sağlığı için bakıcı aramaktan da vazgeçtim
Kreş bakıyorum mesafe hiç önemli değil gerekirse Belen'e bile götürürüm yeter ki iyi olsun
Peki benim sana olan sevgimMaşallah yavrumarada bir ses et o zaman özledik
Teşekkür ederim canım .Sizde de olsa eminim başarabilirsiniz . Alışıyor insan bir süre sonra o koşturmacaya . Oturduğum zaman kendimi boşlukta hissediyorum yapacağım bir şey var kesin diyorum kalk hele ya da bazen at gibi ayakta uyuyorum E tabi ben de şikayetleniyorum insanım sonuçta gücüm kalmıyor. Doğmuşum bir kada kime giden imdada diyip enerji yüklüyorum bu ara da @mi ok yun neredesin kanka hele ses ver . Denin kadalar ne alemde gittin mi annengile ? Yoksa evde misin
Ay bu uğur mumcu caddesinden rhosusa giderken mikadoyu falan geçtikten sonraki kreş miNosk.. kesinlikle çok memnunum. Masal kreşe git , şükran hanım ile görüş. İkizlerin annesi Simge samimi arkadaşım onu referans aldık de, çok yardımcı olurlar emin ol memnun olacaksın. Benimkiler çokkk seviyorlar kreşi ve öğretmenlerini. Bazen kapıda onları alırken kucağımıza gelmiyorlar öğretmenlerinden
Peki benim sana olan sevgim
Geldi vallahi öyleydi böyleydi derken 1 yıl geçti. VallahiDogum gunleri geldi ha masallah
Ben halen mama veriyorum uyku onceleri ve gece
Evet canım hem emniyet kemerini hem poşeti bağlıyorum
Emniyet kemer dediklerinden poşeti geçirip alta düğüm attım
Poseti belinden bagliyorum kemeri ustune bagliyorum
Ya bi kere bebeler 10 aylik falandı
Sabah kahvaltı yaptırıyorum evin önünde kaza oldu
Mutfak balkonuna ciktim durum ne ambulansa ihtiyac var mi bakiyorum cok degil 1-2 dakika icinde geri geldim
bu manyak kendi mama sandalyesinden kalkip digerinin mama sandalyesinin tepsisine oturmus aklim cikti
Rego bizde şakira kemeri de var aslında he
Allahim bize de o günleri görmeyi nasip etsin sana da inşallah
Anne kız daha güzel dedikodu yapılıyor kizlar büyüyünce farkı göreceksin
Maşallah oğlanlar da ailesine bağlı bu devirde öyle gençler zor bulunur malum
Baco ben de çocuk seviyorum ama kendimi de seviyorum
Bebeler yokken de oturup dinlenmezdim ama hobilerim vardi ne bileyim güzel zamanlardı
Ooo maşallah seninkiler tamamdır. O başındakiler korumalık gibi bir şey miBacım etiketlemişsin ama olmamışYoksa çabuk gelirdim. Benim kadalar yürüme talimindeler bu ara Anama gidemedim dahada gidemem herhalde Bide az kalsın hamileyim diye geliyordum direkten döndüm çok şükür. Patlamamışım
Sen tatili yapıp geldin mi hele anlat bize yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünde senin olsun bebeler naptı onu anlat
Ooo maşallah seninkiler tamamdır. O başındakiler korumalık gibi bir şey miyoksa kilot mu takmışlar
Ben gittim ananların o tarafa sana selamları varÇok uzun bir yolculuktu . Giderken Ürgüp te kaldık bir gece ama dönüşü direk geldik . Çok sıkıldılar kızlar . Gelene kadar yemediğimiz yumruk tokat kalmadı . Ama otelde çok iyilerdi . Uyku düzenleri hiç bozulmadı . Havuza da bayıldılar . Hiç çıkmak istemiyorlardı . Hatta öğlen uykularına simitin içinde dalıyorlardı Tabi hayranlarımızda çoktu ikiz olmasının avantajını fırsat bilip millete kakaladım sen bize bırak git yüz diyorlardı sağ olsunlar . Ben de hiç reddetmiyordum . Denizi hiç sevmediler çok ağladılar 1 gün götürdüm daha da gitmedik . Genel olarak çok eğlendiler hiç sıkıntı çıkarmadılar . Çok korkuyordum nasıl olur diye ama çabuk adapte oldular . Sıcağa çok alışkın olmadıkları için yorgun düşüp biraz daha uzun uyuyorlardı . Son günümüzde nasılsa uyanmazlar diyerek indik aşağıya aksilik o ya Ayça hanım uyanmış başlamış ağlamaya . Kat görevlileri de sesini duyup içeri gitmek zorunda kalmışlar . Gidip kızlarımızı resepsiyondan teslim aldık Küçük oğlum havuza sert atlayıp kafayı kırdı . bu olanlardan sonra herkes bizi tanıdı Bu sayede de çok arkadaş edindik . Bu aksiliklere rağmen Tadı damağımda kaldı açıkçası tekrar götüren olsa giderim Güzel olan her şey neden çabuk biter ki ?? Seneye artık hevesimi saklıyorum
Evet kızlar dedikoduya daha elverişli biz de oturup babalarını keseriz bol bol . Babam ona izin vermedi şuna yasak getirdi diye sızlanırlar ben de veririm gazıEvet canım hem emniyet kemerini hem poşeti bağlıyorum
Emniyet kemer dediklerinden poşeti geçirip alta düğüm attım
Poseti belinden bagliyorum kemeri ustune bagliyorum
Ya bi kere bebeler 10 aylik falandı
Sabah kahvaltı yaptırıyorum evin önünde kaza oldu
Mutfak balkonuna ciktim durum ne ambulansa ihtiyac var mi bakiyorum cok degil 1-2 dakika icinde geri geldim
bu manyak kendi mama sandalyesinden kalkip digerinin mama sandalyesinin tepsisine oturmus aklim cikti
Rego bizde şakira kemeri de var aslında he
Allahim bize de o günleri görmeyi nasip etsin sana da inşallah
Anne kız daha güzel dedikodu yapılıyor kizlar büyüyünce farkı göreceksin
Maşallah oğlanlar da ailesine bağlı bu devirde öyle gençler zor bulunur malum
Baco ben de çocuk seviyorum ama kendimi de seviyorum
Bebeler yokken de oturup dinlenmezdim ama hobilerim vardi ne bileyim güzel zamanlardı
Koruma kaskıKafaları karpuz gibi yarılmadan alalım dedik.
Senin oğlanada lazımmış
Vallaha yine az hasarla atlatmışsınız. Güzel geçmiş sevindim kendim yapmış kadar oldum. Keşkem bizimde olsa
Hala yüzlerini paylaşmadım desemEvet kızlar dedikoduya daha elverişli biz de oturup babalarını keseriz bol bol . Babam ona izin vermedi şuna yasak getirdi diye sızlanırlar ben de veririm gazıKız niye diyorum bunu bilmiyorsunüz siz . Benim koca ayı garip garip düşünceler içerisinde bu aralar . Kızlarımı kimselere vermem ( bu dediğinde de çok ciddi ) kendim ölene kadar bakar korur kollarım diyor Kimseye güvenemem diyor . Bi acayip kıskançlık krizlerine girmiş . Hatta fotoğraf falan paylaşmama bile kızıyor nazar değdireceksin diye Sanırım çok fazla bir bağ kurdu endişeye kapılıyor . Bana da artı turşu küplerini hazırlamak düşüyor
Bacım etiketlemişsin ama olmamışYoksa çabuk gelirdim. Benim kadalar yürüme talimindeler bu ara Anama gidemedim dahada gidemem herhalde Bide az kalsın hamileyim diye geliyordum direkten döndüm çok şükür. Patlamamışım
Sen tatili yapıp geldin mi hele anlat bize yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünde senin olsun bebeler naptı onu anlat
Rabbim tez vakitte kavustursun canim benimkizlar tek tek okuyamadim . bebegi kuveze aldilar . 36 haftada dogudu akcigeri tam gelismemis meme emince cok cabuk yoruldugu icin dun bugun kuvezde serum ike besliyorlarikizlerdede ayni seyi yasasim . ben odada ikizlerim evde gorumcemde oglum kuvezde
Mi-Ok Yun Mi canım bu başındakileri nerden aldın acil bana da lazım ..oğlanın kafası şiş gözü mor ayaklanmaya başladı tırmanıp düşüyor …kızım mama sandalyesine oturur oturmaz sürekli kafasını geriye atıyor …of offfçok yorgunum çoooook
kizlar tek tek okuyamadim . bebegi kuveze aldilar . 36 haftada dogudu akcigeri tam gelismemis meme emince cok cabuk yoruldugu icin dun bugun kuvezde serum ike besliyorlarikizlerdede ayni seyi yasasim . ben odada ikizlerim evde gorumcemde oglum kuvezde
İlk tahminim doğruymuşKoruma kaskıKafaları karpuz gibi yarılmadan alalım dedik.
Senin oğlanada lazımmış
Vallaha yine az hasarla atlatmışsınız. Güzel geçmiş sevindim kendim yapmış kadar oldum. Keşkem bizimde olsa