- 27 Kasım 2014
- 3.652
- 3.853
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.001
Yok hayir demedi de referans araligi kac peki bizim lab degerlrinden farkli sanki aralik
211-911 arası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayir demedi de referans araligi kac peki bizim lab degerlrinden farkli sanki aralik
Bizimkiyle ayniymis referans araligi 1500 2000 deyince daha mi yuksek diye düşünmüştüm ama benim bilgimi asiyor canim, benim kizmin ust sinira yakin cikmisti 900 gibi mamayi azaltmayi onermedi. Sana ne gibi bir yorum yapti ?211-911 arası
Bizimkiyle ayniymis referans araligi 1500 2000 deyince daha mi yuksek diye düşünmüştüm ama benim bilgimi asiyor canim, benim kizmin ust sinira yakin cikmisti 900 gibi mamayi azaltmayi onermedi. Sana ne gibi bir yorum yapti ?
Peki mama oranini azaltsan 6 olcek yerine 3 gibi bu sekilde belki yavas yavas mama tadini sevmemeye baslayip birakirlarBana aile hekimi mamayı tamamen bırakmam gerektigini karaciğer ve böbreği fazla yordugunu . İnak sütüne gecmemi söyledi . Ben çocuk doktorumuza ilettim durumu o ise doğru söylemiş dedi ama süte geçmek için erken bu yüzden ek gıdayı artır dedi . Sorun şu ki zaten ek gıdayı yeterince alıyorlar ama o biberini illa alacaklar yani açlıkla toklukla alakası yok bu durumun
Geçmiş olsun ateş öksürük ve eklem ağrısı Bi bebegimi mafetmisti inşallah sizde öyle olmayacak ... atlattı ama iyiyiz çok şükür diğeri daha iyiydiBenim ikizler de dün pozitif cikti ne yapiyosunuz nasil gidiyor? Benim bebislerin hiriltisi cok bogazlari burunlari dolu
Atesi atlattilarsa gerisi cabuk duzelir canim cok gecmis olsunBenim ikizler de dün pozitif cikti ne yapiyosunuz nasil gidiyor? Benim bebislerin hiriltisi cok bogazlari burunlari dolu
Peki mama oranini azaltsan 6 olcek yerine 3 gibi bu sekilde belki yavas yavas mama tadini sevmemeye baslayip birakirlar
180 cc su 3 olcek mama gibi
Buyuk kizim beni endiselendiriyor canim ya, 3 yasinda agzina lokma. Koymuyor bisey icmiyor yersem kusarim diye, yiyince de kusuyor. Ozelde drumuz, cocuk hastanesine gidin yatis yapilsin dedi ama orada daha mi iyi olacak bi suru koronalinin icinde. Takio edicem duzelme olmazsa mecburGeçmiş olsun ateş öksürük ve eklem ağrısı Bi bebegimi mafetmisti inşallah sizde öyle olmayacak ... atlattı ama iyiyiz çok şükür diğeri daha iyiydi
Hatta 120ye 2 koy bence canim bence tadi yavan gelmeye baslayacak ve istemeyeceklerdir.Zaten 4 ölçek veriyordum . Dünden beri dediğin gibi 120cc ye 3 ölçek koyuyorum . Bir şekilde birakcam bugün gündüz hiç vermedim şimdiye kadar . Akşam yatarken veririm az birsey
Kusma da cabuk duzelse keske, ne yese kusuyor buyuk kizim, icim parca pincik su an elimden bisey de gelmiyorAtesi atlattilarsa gerisi cabuk duzelir canim cok gecmis olsun
Cok zor ama gececek insallah cocugun hastaligi cok zorKusma da cabuk duzelse keske, ne yese kusuyor buyuk kizim, icim parca pincik su an elimden bisey de gelmiyor
Hatta 120ye 2 koy bence canim bence tadi yavan gelmeye baslayacak ve istemeyeceklerdir.
Kıyamam mide bulantısı bende oldu napsin çocuk ,off biri gidiyor biri geliyor aksiliklerin.. nane ıhlamur limonlu verdim ben ,keşke içse seninkideBuyuk kizim beni endiselendiriyor canim ya, 3 yasinda agzina lokma. Koymuyor bisey icmiyor yersem kusarim diye, yiyince de kusuyor. Ozelde drumuz, cocuk hastanesine gidin yatis yapilsin dedi ama orada daha mi iyi olacak bi suru koronalinin icinde. Takio edicem duzelme olmazsa mecbur
Kusma da cabuk duzelse keske, ne yese kusuyor buyuk kizim, icim parca pincik su an elimden bisey de gelmiyor
Buyuk kizim beni endiselendiriyor canim ya, 3 yasinda agzina lokma. Koymuyor bisey icmiyor yersem kusarim diye, yiyince de kusuyor. Ozelde drumuz, cocuk hastanesine gidin yatis yapilsin dedi ama orada daha mi iyi olacak bi suru koronalinin icinde. Takio edicem duzelme olmazsa mecbur
Tarif olarak degil de yemeklerin ustune cok kisa bi sure sonra muz yedirebilirsin yatmadanİnşallah yormadan vazgeçerler . Bildiğin doyurucu tarif var mı muhallebi gibi en azından yatmadan yediririm tok tutsun
Tarif olarak degil de yemeklerin ustune cok kisa bi sure sonra muz yedirebilirsin yatmadan
Biz ishal dışında atlattık şükür. 2 gün ateş 3 gün iştahsızlık oldu. Şimdi iyiler. Kusma olmadı bizde ama kusma olursa serum takmak lazım dedi doktor.Benim ikizler de dün pozitif cikti ne yapiyosunuz nasil gidiyor? Benim bebislerin hiriltisi cok bogazlari burunlari dolu
Inan az once doktor da nane limon ihlamur ver dedi, seker koyarsam belki anca oyle icerKıyamam mide bulantısı bende oldu napsin çocuk ,off biri gidiyor biri geliyor aksiliklerin.. nane ıhlamur limonlu verdim ben ,keşke içse seninkide
Ah yavrum ya size de gecmis olsun, 3u ayni anda hasta olunca ben zaten telef oluyorum ya.Çocuklar hasta olmasın gerçekten çok zor oluyor . Seni çok iyi anlıyorum geçen 3 çocuk hasta oldu çok zordu . Allah'ım yardımcın olsun . Kendinide ihmal etme onların sana ihtiyacı var sen iyi olacaksın ki onlarda iyi olsun