2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

teyzeleri benim bebe bugun oglen gelmeye karar verdi 1 haftalik git gel su cat kemigi agrisi, bir soktor alalim diger doktor almayalim stresinden nugun dedi doktor rahim agzi incelmis almamiz gerek . 2950 36 haftalik dogudu oglum . sutumu emdi ama sorna inliyordu kuveze aldilar su an ayriyiz bakalik sabah doktorumuz ne diyecek . dualarinizi eksik etmeyin

Galaxyeliz61 canım geçen okudum ama yazamadım kusura bakma geçmiş olsun nasılsın canım . Umarım bebişte sen de iyisindir . Yaz arada son durumunu
İyiyiz teyzesi çok şükür serumla taktırdım, 2 gün sıkıntılıydı gercekten ama... bu covid acayip hızlı yayılıyor ama çabuk geçiyor galiba, rabbim yardımcım oluyor çok şükür ,birde bebeği alsaydım kucağıma hafifleseydim acayip ağırlık hissediyorum sanki ıkizleri aratıyor
cidden...fotosunu atcam size teyzeleri sürpriz sürpriz kızımz geldi diye...ay herkeste bir heyecan ev cıvıl cıvıl ama ekleme yapcaz yani ... dede torun ses kıyamet yaşlanınca beni en çok bunlar mutlu etti diyor babam... bizde Görürüz inşallah kızlar

Masallah canım gözünaydn çok şükür aldın kucağına... rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Sabah 6 benim oğlan ayakta, bi de beşikte ayağa kalkıp benim koluma dokunuyor ben uyandım diye. Çok komiğime gidiyor bu mesajı sabah 6 da yazıyorum yani
Allah hepimize sabır ve dayanma gücü ve sağlık sihhat versin inşallah. Akıl sağlığı da dahil.

Benim kaynana yine ben artık gelmeyem demeçlere başladı. Bugün de yattı durdu. Kadın gelmek istemediğini o kadar çok belli ediyor ki. Bakalım nereye kadar dayanacak.
Ikizler herkesi çok değiştirdi. Inşallah büyüdüklerinde eski halime dönebilirim. Yoksa bu kişi ben değilim.

Ben de istiyorum kreş ama kıyamıyorum da bi yandan bak LaRisaCca verdi bebeleri tee küçücükten sonra unuttu gitti bizi.
Aşko ben bir işkolik im 3.5 aykıktı benimkiler galiba.. rabbim vicdanlı merhametlilere denk getirdi hamd olsun . Çalışmak zorundayız. Herşey evlatlar için asla unutmuyorum hergün gelip okuyorum

12.ayda başlıyorlar. Sabah bu yüzden bi ton koca denilen sahıstan fırca yedım

Hala baglıyor muusn
Evet canım hem emniyet kemerini hem poşeti bağlıyorum
Emniyet kemer dediklerinden poşeti geçirip alta düğüm attım
Poseti belinden bagliyorum kemeri ustune bagliyorum
Ya bi kere bebeler 10 aylik falandı
Sabah kahvaltı yaptırıyorum evin önünde kaza oldu
Mutfak balkonuna ciktim durum ne ambulansa ihtiyac var mi bakiyorum cok degil 1-2 dakika icinde geri geldim
bu manyak kendi mama sandalyesinden kalkip digerinin mama sandalyesinin tepsisine oturmus aklim cikti
Onu yapmıs olabilirim beni oynattırıyorlar ehehhe
Rego bizde şakira kemeri de var aslında he
Allahim bize de o günleri görmeyi nasip etsin sana da inşallah
Anne kız daha güzel dedikodu yapılıyor kizlar büyüyünce farkı göreceksin
Maşallah oğlanlar da ailesine bağlı bu devirde öyle gençler zor bulunur malum
Baco ben de çocuk seviyorum ama kendimi de seviyorum
Bebeler yokken de oturup dinlenmezdim ama hobilerim vardi ne bileyim güzel zamanlardı

Aşko ben bir işkolik im 3.5 aykıktı benimkiler galiba.. rabbim vicdanlı merhametlilere denk getirdi hamd olsun . Çalışmak zorundayız. Herşey evlatlar için asla unutmuyorum hergün gelip okuyorum
Seni gökte ararken yerde buldum
Kresten memnun musun nasıl gidiyor?
Biz bakıcı bulamadık toplum sağlığı için bakıcı aramaktan da vazgeçtim
Kreş bakıyorum mesafe hiç önemli değil gerekirse Belen'e bile götürürüm yeter ki iyi olsun

Kizlar birşey sorcam . 9 ayda sağlık ocağında kan tahlili istiyorlar ya biz dün o tahlilleri yaptırdım B12 yuksek çıkmış mamadan kaynaklı dediler . Aslında öyle asirida yemiyorlar günde 4 kere 4 ölçek yiyorlar. Azaltcam ama tamamen kesemem biberon alışkanlığını hemen bırakmak iyi olmaz diye düşünüyorum. Sizlerde böyle birşey oldu mu

Amin inşallah canım

Benim kizimin da b12 ve folat yuksekti muhtemelen mamadan dedi doktor tekrar da bakilmadi henuz

Hoşgelmiş o halde sağlıcakla büyüsün inşallah . Tez vakitte anneciğinin yanına gelsin hemen

Benim ikizler de dün pozitif cikti ne yapiyosunuz nasil gidiyor? Benim bebislerin hiriltisi cok bogazlari burunlari dolu
Doktor ilaç vermiyor mu ? Benim kızlardan biri covid olduğunda çok ağır geçirmişti , boğulur gibi nefes alıyordu . Verdikleri serumun içine prednol enjekte ettiler çocuk onu yediği an düzeliyordu . Kim çıkardıysa o ilacı allah razı olsun valla .

Ventolin verdiler hava veriyorum, ates olayi ikizlerde bitti ama 3 yasindaki kizim kusuyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…