-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.981
İyiyiz teyzesi çok şükür serumla taktırdım, 2 gün sıkıntılıydı gercekten ama... bu covid acayip hızlı yayılıyor ama çabuk geçiyor galiba, rabbim yardımcım oluyor çok şükür ,birde bebeği alsaydım kucağıma hafifleseydim acayip ağırlık hissediyorum sanki ıkizleri aratıyorGalaxyeliz61 canım geçen okudum ama yazamadım kusura bakma geçmiş olsun nasılsın canım . Umarım bebişte sen de iyisindir . Yaz arada son durumunu
Masallah canım gözünaydn çok şükür aldın kucağına... rabbim analı babalı büyütsün inşallahteyzeleri benim bebe bugun oglen gelmeye karar verdi1 haftalik git gel su cat kemigi agrisi, bir soktor alalim diger doktor almayalim stresinden nugun dedi doktor rahim agzi incelmis almamiz gerek . 2950 36 haftalik dogudu oglum . sutumu emdi ama sorna inliyordu kuveze aldilar su an ayriyiz bakalik sabah doktorumuz ne diyecek . dualarinizi eksik etmeyin
Ama nasıl keyifliler mutlular ta masallah annesi ,bencede sen hergun temizlik yap...Son bir resim atıp yatıyorum günün özetini baktığınız da anlayacaksınız . Devrilen kovalar ıslanan kıyafetlerTemizlik gününden kareler 4 defa üst baş değiştik bugün
Sabah 6 benim oğlan ayakta, bi de beşikte ayağa kalkıp benim koluma dokunuyor ben uyandım diye. Çok komiğime gidiyorTeşekkür ederim canım .Sizde de olsa eminim başarabilirsiniz . Alışıyor insan bir süre sonra o koşturmacaya . Oturduğum zaman kendimi boşlukta hissediyorum yapacağım bir şey var kesin diyorum kalk hele ya da bazen at gibi ayakta uyuyorum E tabi ben de şikayetleniyorum insanım sonuçta gücüm kalmıyor. Doğmuşum bir kada kime giden imdada diyip enerji yüklüyorum bu ara da @mi ok yun neredesin kanka hele ses ver . Denin kadalar ne alemde gittin mi annengile ? Yoksa evde misin
Aşko ben bir işkolik imBen de istiyorum kreş ama kıyamıyorum da bi yandanbak LaRisaCca verdi bebeleri tee küçücükten sonra unuttu gitti bizi.
12.ayda başlıyorlar. Sabah bu yüzden bi ton koca denilen sahıstan fırca yedımBen de o hapı kullandım baya düzenlemek içindi sanırım. Valla tüm kontrol yöntemlerini üst üste ekleyip kullanmak lazım. 3. Çocuğa hiç ama hiç hazır değilim.
Hangi ayda kalkmaya başladılar kuzum , ben de bağlamaya alıştırayım şimdiden. Bizimkiler daha üstüne çıkamıyorlar ama yapabilseler hiç duracaklarını sanmıyorum. Oyalandirmadan yemek yedirmek de zor oluyor gerçekten artık. Karınları acikmiyor mu bu bebelerin yahu. Bizimkiler de yere atıyor her şeyi. bi de akıllarına gelince dilleriyle çıkarıyorlar yemegi.
Ben ekstra eksta nau nau diyorum
Ve @avatarbizim kadar söylenmiyor da maşallah diyorum gıptayla bakıyorum. Ben derdimi yazacak zaman bulamıyorum o kadar yorgun düşüyorum ki.
Evet canım hem emniyet kemerini hem poşeti bağlıyorumHala baglıyor muusn
Ya bi kere bebeler 10 aylik falandıBen de o hapı kullandım baya düzenlemek içindi sanırım. Valla tüm kontrol yöntemlerini üst üste ekleyip kullanmak lazım. 3. Çocuğa hiç ama hiç hazır değilim.
Hangi ayda kalkmaya başladılar kuzum , ben de bağlamaya alıştırayım şimdiden. Bizimkiler daha üstüne çıkamıyorlar ama yapabilseler hiç duracaklarını sanmıyorum. Oyalandirmadan yemek yedirmek de zor oluyor gerçekten artık. Karınları acikmiyor mu bu bebelerin yahu. Bizimkiler de yere atıyor her şeyi. bi de akıllarına gelince dilleriyle çıkarıyorlar yemegi.
Ben ekstra eksta nau nau diyorum
Ve @avatarbizim kadar söylenmiyor da maşallah diyorum gıptayla bakıyorum. Ben derdimi yazacak zaman bulamıyorum o kadar yorgun düşüyorum ki.
Rego bizde şakira kemeri de var aslında heOnu yapmıs olabilirimbeni oynattırıyorlar ehehhe
Allahim bize de o günleri görmeyi nasip etsin sana da inşallahKurban olsunlar o çekik gözlerekızacaksınız ama ben çocuk gördüm mü içim kıpır kıpır oluyor ( sanki hiç yokmuş da ) Allah bana iyi ki vermiş çok şükür yoksa çocuk hırsızı olabilirdim kız büyüdüler öyle böyle derken . Geçen sene gazı mazı konuşuyorduk . Bak şimdi sandalyenin tepesindeler . Gerçi atım at olana kadar sahini de mat oluyor orası ayrı Yalnız dolap için yaptığın o kaşık detayı gözümden kaçmadı akıllıca
Seni gökte ararken yerde buldumAşko ben bir işkolik im3.5 aykıktı benimkiler galiba.. rabbim vicdanlı merhametlilere denk getirdi hamd olsun . Çalışmak zorundayız. Herşey evlatlar için asla unutmuyorum hergün gelip okuyorum
Maşallah yavrumAşko ben bir işkolik im3.5 aykıktı benimkiler galiba.. rabbim vicdanlı merhametlilere denk getirdi hamd olsun . Çalışmak zorundayız. Herşey evlatlar için asla unutmuyorum hergün gelip okuyorum
Benim ikizler de dün pozitif ciktiDün ishal başladı akşam ateş çıktı. Sabah doktora gittik kan, kaka testleri bi de pcr derken 2.ye pozitif
Peki müdahale gerekti mi bunun içinYok yok doğurmadımbiri düştü birimin kalbi durdu
Amin inşallah canımKaçıncı haftadasın su an ? Biraz bilgi vereyim ben kendim hakkımda . Benim 3 embriyo transfer edildi . 4 kese ile başladık yolculuğa . Biti bölünmüş iki tane olmuş . Sonra çok kanamalı bir döneme girdim . Bir gün tuvalette bir şey geldiğini hissettim.Hemen acile gittik . Keselerden biri düşmüş dedi doktor . Kaldı üç tane . Sonra redüksüyona karar verdim hiç istemeyerek . Çünkü kanamalarım çok yoğundu ve kusmaların önüne geçemiyordum . 8. Haftada tekrar gittim redüksiyon günü almak için birinin kalbi durmuştu . Allah a çok dua ettim bu günaha girmek istemiyorum diye çok şükür ki kendiliğinden oldu . Nasibi rızkıda yokmuş o da ayrı . Gerçekten çok zor bir durum , Anlayabiliyorum seni . Hamileliğin verdiği sıkıntı yetmezmiş gibi bir de o kadar çocuğa nasıl bakarım düşüncesi insanı bitiriyor . Hakkından hayırlısı diyelim senin için de . Redüksiyon istiyorsan iyice düşün derim . Çünkü hepsi de gidebilir Allah muhafaza . Bana öyle demişti doktorum . İnş hiç gerek kalmaz da sağlıkla doğurursun .
Benim kizimin da b12 ve folat yuksekti muhtemelen mamadan dedi doktor tekrar da bakilmadi henuzKizlar birşey sorcam . 9 ayda sağlık ocağında kan tahlili istiyorlar ya biz dün o tahlilleri yaptırdım B12 yuksek çıkmış mamadan kaynaklı dediler . Aslında öyle asirida yemiyorlar günde 4 kere 4 ölçek yiyorlar. Azaltcam ama tamamen kesemem biberon alışkanlığını hemen bırakmak iyi olmaz diye düşünüyorum. Sizlerde böyle birşey oldu mu
Hoşgelmiş o haldeteyzeleri benim bebe bugun oglen gelmeye karar verdi1 haftalik git gel su cat kemigi agrisi, bir soktor alalim diger doktor almayalim stresinden nugun dedi doktor rahim agzi incelmis almamiz gerek . 2950 36 haftalik dogudu oglum . sutumu emdi ama sorna inliyordu kuveze aldilar su an ayriyiz bakalik sabah doktorumuz ne diyecek . dualarinizi eksik etmeyin
Doktor ilaç vermiyor mu ? Benim kızlardan biri covid olduğunda çok ağır geçirmişti , boğulur gibi nefes alıyordu . Verdikleri serumun içine prednol enjekte ettiler çocuk onu yediği an düzeliyordu . Kim çıkardıysa o ilacı allah razı olsun valla .Benim ikizler de dün pozitif ciktine yapiyosunuz nasil gidiyor? Benim bebislerin hiriltisi cok bogazlari burunlari dolu
Benim kizimin da b12 ve folat yuksekti muhtemelen mamadan dedi doktor tekrar da bakilmadi henuz
Yok hayir demedi de referans araligi kac peki bizim lab degerlrinden farkli sanki aralikPeki mamayı azalt falan dedi mi bizim birinin ki 1500 lerde diğerinde 2000 lerde
Ventolin verdiler hava veriyorum, ates olayi ikizlerde bitti ama 3 yasindaki kizim kusuyor bayaDoktor ilaç vermiyor mu ? Benim kızlardan biri covid olduğunda çok ağır geçirmişti , boğulur gibi nefes alıyordu . Verdikleri serumun içine prednol enjekte ettiler çocuk onu yediği an düzeliyordu . Kim çıkardıysa o ilacı allah razı olsun valla .