2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Gece uykularini etkilemiyor ve huzursuz olmuyolarsa tek uykuda sakinca olmuyor ama bi donem tekrar 2ye cikip geri 1e donme ihtimalleri yuksek kucuk olduklari icin

Gece uykularini etkilemiyor ve huzursuz olmuyolarsa tek uykuda sakinca olmuyor ama bi donem tekrar 2ye cikip geri 1e donme ihtimalleri yuksek kucuk olduklari icin
Gece uykusunu da uzattı gibi sabah 8de kalkmaya başladılar . Artık kendileri bilir akşam 8de uyusunlarda benim için en kıymetli zamanlar çünkü

650 tl istediler

Eklentiler

• b7c9724d0d5944f613400667532ab9ec.png
    673,4 KB · Görüntüleme: 33
Aralar bizim doğum günü pastasını halam yaptı çok mütevazi bir pasta
Ha o yapmasaydı da özel yaptırmazdım
Dediğin gibi balonu süsü ıvır zıvır asgari ücret
Bir menenjit aşısı olmuş 900 tl
Evde ufak bi pasta alıp fotoğraf çekmekti niyetim pasta dışında da öyle yaptık
Zaten oldum olası o tarz kalabalık organizasyonları sevmiyorum

+1 aynen Organizasyon yapacağım paraları biriktiricem 18 yaşına geldiklerinde isimlerine orman yapmayı istiyorum İnşallah nasip olur Defne&Demir Hatıra Ormanı

+1 aynen Organizasyon yapacağım paraları biriktiricem 18 yaşına geldiklerinde isimlerine orman yapmayı istiyorum İnşallah nasip olur Defne&Demir Hatıra Ormanı
Ben de o parayla özel aşılarını yaptırırım diye düşünüyordum ne kadar vizyonsuz olduğumu fark ettim

Kizlar size bir sorunum sorum olacak
Ben 6 aydır yasmin kullanıyorum
Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım saati geldi hapı aldım aranın 2.veya 3.gununde adet oldum her şey gayet normaldi
Bu ay yine aranın 3.gunu adet oldum 7.gun tekrar ilaca başladım
İlaca geri başladıktan bir hafta sonra tekrar adet oldum lekelenme falan değil baya şarıl şarıl kanama yani
Hala bitmedi 3 hafta oluyor
Geçen hafta birkaç gün lekelenmeye döndü iki gündür yine adet gibi bi kanama
Doktora gidicem ama neden olmuş olabilir diye sürekli düşünüyorum
Başına böyle bir şey gelen oldu mu hiç?

Ben 1 ayda 2 kez adet oldum onun harici farklı bişey olmadı. Ha bide ömrüm boyu 5 gün olan adetim 7 güne çıktı

3 haftadır kan kaybından ölmediysen sorun yok. Doktora hemen. Doğum yapalı 1 sene oluyor doğumun hemen ardından ilk kanamanda olsa rahim toparlaması derdim Ama bu anormal bariz Kist patlamış olabilir. En yoğun kanamamı kistim patladığında yaşamıştım aklıma başka bişey gelmiyor.

Senin varoluş amacın bana ne kadar vizyonsuz olduğumu hatırlatmak mi kız
Haberim yok valla modadan da uzak kalmışım

İzmirde benim kuzen yapıyor ondan görmüştüm Ha bide Antalya'da arkadaşım bebek fotoğrafçısı Onların sayfalarına düşmese benimde vizyonsuzluğum seni aratmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…