- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.821
Sosyal medyasizligimdan başıma geliyor demek bütün bunlarİzmirde benim kuzen yapıyor ondan görmüştümHa bide Antalya'da arkadaşım bebek fotoğrafçısı Onların sayfalarına düşmese benimde vizyonsuzluğum seni aratmaz merak etme
Kist ihtimali konusunda haklısınBen 1 ayda 2 kez adet oldum onun harici farklı bişey olmadı. Ha bide ömrüm boyu 5 gün olan adetim 7 güne çıktı
3 haftadır kan kaybından ölmediysen sorun yok. Doktora hemen. Doğum yapalı 1 sene oluyor doğumun hemen ardından ilk kanamanda olsa rahim toparlaması derdimAma bu anormal bariz Kist patlamış olabilir. En yoğun kanamamı kistim patladığında yaşamıştım aklıma başka bişey gelmiyor.
Yan etkisinde ara kanama falan yazmıyor mu bazen olabiliyor bu tür kanamalar. Kist polip mıyom ara kanama yapıyor. Kesılmezse ya da tekrar ederse doktora görün benceKist ihtimali konusunda haklısın
Yani aşırı kanama dediğim de normal adet kanaması gibi işte
Ama normalin dışında bir zamanda
Cok tatli biseymis buEki Görüntüle 3102421
İki tane bundan yapayım dedim kuzu nasıl sence
Kist olabilir zumremKizlar size bir sorunum sorum olacak
Ben 6 aydır yasmin kullanıyorum
Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım saati geldi hapı aldım aranın 2.veya 3.gununde adet oldum her şey gayet normaldi
Bu ay yine aranın 3.gunu adet oldum 7.gun tekrar ilaca başladım
İlaca geri başladıktan bir hafta sonra tekrar adet oldum lekelenme falan değil baya şarıl şarıl kanama yani
Hala bitmedi 3 hafta oluyor
Geçen hafta birkaç gün lekelenmeye döndü iki gündür yine adet gibi bi kanama
Doktora gidicem ama neden olmuş olabilir diye sürekli düşünüyorum
Başına böyle bir şey gelen oldu mu hiç?
3 hafta kesilmeyen ara kanama hiç duymadim ama o yüzden düşündürdüYan etkisinde ara kanama falan yazmıyor mu bazen olabiliyor bu tür kanamalar. Kist polip mıyom ara kanama yapıyor. Kesılmezse ya da tekrar ederse doktora görün bence
Benım ara kanamam 3 ay sürdü. Ped dayanmıyordu. Önce tabı kısa ve az sürüyordu ara kanamalar sonra normal adet oluyordum. Tekrar ara kanama oldu. Bu sefer bitmek bilmedi. Az oldugunda gitmedim üşengeclıkten gecer gecer diye. Meğer polip olmuşum birkac tane varmış. Temızlenınce normale döndü. Sana tavsiyem. İstersen şimdi ya da bir daha yaşarsan bu durumu kesın git.3 hafta kesilmeyen ara kanama hiç duymadim ama o yüzden düşündürdü
Neredeyse bu ay tamamen regldim
Bu arada ilacın yan etkisi olan ara kanama 3 hafta sürmez. Daha kısa sürüyor3 hafta kesilmeyen ara kanama hiç duymadim ama o yüzden düşündürdü
Ondan bahsetmiştim canım aslında hiç duymadım derkenBu arada ilacın yan etkisi olan ara kanama 3 hafta sürmez. Daha kısa sürüyor
Hayir devam etmen gerekiyor normalde. Sen genede bi doktora git karnında ağrıyormuş. Kist mıyom polip dısında hormonal bozukluklarda kanama yapar ama karın agrısı olmaz. İnşaAllah bı sıkıntı yoktur. İhmal etmeOndan bahsetmiştim canım aslında hiç duymadım derken
Benim bildiğim ilacın etkisiyle ilk bir-iki ay lekelenme şeklinde olur geçer
Uzun süreli kullanımda ara kanamalar da kesiliyor diye biliyorum prospektüste öyle yazıyordu yani
Bildiğin karnım falan ağrıyor işte aynı adet gibi
Kanama başlayınca ilaca tekrar ara da vermedim hala düzenli olarak kullanıyorum onu da bi sorcam bırakmak gerekiyor muydu acaba
Ya becerirsin cnm benim kendine haksızlık etmeBence çok güzel sade şeyleri severim ama bunu bile beceremem sanırım
Kiz onlar gene şeker hamuruna yazmış ben renkli kağıda yazacağımBu da basit dış kaplaması bile yok
Pastanın üstüne iki pipet kaklayıp şeker hamuruna harf yazmış
Parti tarzı yapmasam kuzu evde biz bize olacak pasta güzel olsun dedim de 650 çok uçuk fiyat elbise taç VS süsleri 1500 gözden çıkarmak lazım makul ve uyguna halletmeye calisc bakalm maksat anı kalsinBen bayıldım kuzu sade şıklık severim
Biliyorum anladım kuzum
Sade sık yormayan cinsten birazda tembel işi çaktırmaCok tatli biseymis bu
Benim kullandigim surecte bir adetten diger adete kadar hic kesilmedi ara kanamam yani 1 hafta regl 3 hafta ara kanama sonra diger regl oldu ve devam etmedim3 hafta kesilmeyen ara kanama hiç duymadim ama o yüzden düşündürdü
Benim icin fazla bile tembel olsan yapmazsinSade sık yormayan cinsten birazda tembel işi çaktırma
Benim icin fazla bile tembel olsan yapmazsin
Benim başıma da M Mevsimyaz06 gibi geldi. Eskiden de poliplerim vaedi , histeroskopi olmuştum , şimdi tekrarlamış yeniden . Nerdeyse 3 aydır bitmeyen kanamam vardı. Doktor parca aldı. Parça alırken rahim duvarını da temizliyorlarmış, polipler vardi kazıdım dedi , yeniden oluşabilir dedi. Belki sende de öyle bi durum vardir. Yine de bi kadın doğumcu baksın, bitmeyen kanama çok zor oluyor bebelerle.Kizlar size bir sorunum sorum olacak
Ben 6 aydır yasmin kullanıyorum
Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım saati geldi hapı aldım aranın 2.veya 3.gununde adet oldum her şey gayet normaldi
Bu ay yine aranın 3.gunu adet oldum 7.gun tekrar ilaca başladım
İlaca geri başladıktan bir hafta sonra tekrar adet oldum lekelenme falan değil baya şarıl şarıl kanama yani
Hala bitmedi 3 hafta oluyor
Geçen hafta birkaç gün lekelenmeye döndü iki gündür yine adet gibi bi kanama
Doktora gidicem ama neden olmuş olabilir diye sürekli düşünüyorum
Başına böyle bir şey gelen oldu mu hiç?
Ben de aynısını diyecektimHayir devam etmen gerekiyor normalde. Sen genede bi doktora git karnında ağrıyormuş. Kist mıyom polip dısında hormonal bozukluklarda kanama yapar ama karın agrısı olmaz. İnşaAllah bı sıkıntı yoktur. İhmal etme
Ah ne heyecanliBu sene enerji kaybım var isteğim ve hevesim az bakma enerjim tam olsa cosarim maksat pasta minciklamalari 2 kare foto