2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İzmirde benim kuzen yapıyor ondan görmüştüm Ha bide Antalya'da arkadaşım bebek fotoğrafçısı Onların sayfalarına düşmese benimde vizyonsuzluğum seni aratmaz merak etme
Sosyal medyasizligimdan başıma geliyor demek bütün bunlar
Pastaya dış kap yapmamak üşengeçliğin kaçıncı seviyesi acaba k icat etmiş

Kist ihtimali konusunda haklısın
Yani aşırı kanama dediğim de normal adet kanaması gibi işte
Ama normalin dışında bir zamanda

Kist ihtimali konusunda haklısın
Yani aşırı kanama dediğim de normal adet kanaması gibi işte
Ama normalin dışında bir zamanda
Yan etkisinde ara kanama falan yazmıyor mu bazen olabiliyor bu tür kanamalar. Kist polip mıyom ara kanama yapıyor. Kesılmezse ya da tekrar ederse doktora görün bence

Kist olabilir zumrem

3 hafta kesilmeyen ara kanama hiç duymadim ama o yüzden düşündürdü
Neredeyse bu ay tamamen regldim
Benım ara kanamam 3 ay sürdü. Ped dayanmıyordu. Önce tabı kısa ve az sürüyordu ara kanamalar sonra normal adet oluyordum. Tekrar ara kanama oldu. Bu sefer bitmek bilmedi. Az oldugunda gitmedim üşengeclıkten gecer gecer diye. Meğer polip olmuşum birkac tane varmış. Temızlenınce normale döndü. Sana tavsiyem. İstersen şimdi ya da bir daha yaşarsan bu durumu kesın git.

Bu arada ilacın yan etkisi olan ara kanama 3 hafta sürmez. Daha kısa sürüyor
Ondan bahsetmiştim canım aslında hiç duymadım derken
Benim bildiğim ilacın etkisiyle ilk bir-iki ay lekelenme şeklinde olur geçer
Uzun süreli kullanımda ara kanamalar da kesiliyor diye biliyorum prospektüste öyle yazıyordu yani
Bildiğin karnım falan ağrıyor işte aynı adet gibi
Kanama başlayınca ilaca tekrar ara da vermedim hala düzenli olarak kullanıyorum onu da bi sorcam bırakmak gerekiyor muydu acaba

Hayir devam etmen gerekiyor normalde. Sen genede bi doktora git karnında ağrıyormuş. Kist mıyom polip dısında hormonal bozukluklarda kanama yapar ama karın agrısı olmaz. İnşaAllah bı sıkıntı yoktur. İhmal etme

Benim başıma da M Mevsimyaz06 gibi geldi. Eskiden de poliplerim vaedi , histeroskopi olmuştum , şimdi tekrarlamış yeniden . Nerdeyse 3 aydır bitmeyen kanamam vardı. Doktor parca aldı. Parça alırken rahim duvarını da temizliyorlarmış, polipler vardi kazıdım dedi , yeniden oluşabilir dedi. Belki sende de öyle bi durum vardir. Yine de bi kadın doğumcu baksın, bitmeyen kanama çok zor oluyor bebelerle.
Ben de aynısını diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…