- 19 Ocak 2017
- 6.961
- 20.183
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.781
suyum oturdugum yeree birden geldi sorna cok cok az az boyle islaklik gibi . hareketler cok fazla
Canım çarşamba günü sezeryan günü verilecek bana Bi aksilik olmazsa inşallah... iyiyiz çok şükür siz nasılsınız ,salgın var kızlar dikkatli olun aman... korona değilde ateşli ağrılı bir gripBerna nasıl oldun?? SenleGalaxyeliz61 bizim önemli hamilelerimizsiniz habersiz bırakma merak ederiz
Canım çarşamba günü sezeryan günü verilecek bana Bi aksilik olmazsa inşallah... iyiyiz çok şükür siz nasılsınız ,salgın var kızlar dikkatli olun aman... korona değilde ateşli ağrılı bir grip
.
Tekrar duzeliyor donem donem uyku konusunda ciddi bozukluklar yasiyolar ama duzeliyor yüzde 99 dise bagli oluyor dis cikinca eskiye donuyolarHastalık değilde huyları bozuluyor derlerdi cidden öyleymiş . Aşırı huysuz sürekli her şeye ağlayan mutsuz çocuklar oldular . Düzen dersek hiç yok tek uykuya düştüler bir anda . 3 saat dayanamayan çocuklar 5 saat duruyorlar . Kendi kendilerine uyuma işini halletmiştik tam şimdi yatağa koyacağım anda bana yapışıp bas bas bağırıyorlar . Kendilerini oradan oraya atıyorlar . Kalıcı olmasından korkuyorum ne olur tekrar düzeliyor deyin
Şu an alt iki dişin yanındakilerde geliyor . Çok kabarmış . Hepsi üst üste geldi sanırım . Bazen kendime de kızıyorum belki sana ihtiyaçları daha fazla diye ama bir taraftanda alışkanlıkları bozulacak diye de korkuyorum . Eziyet mi ediyorum diyede üzülüyorum . Nasıl bir yol izleyeceğimi bilemez oldum . İletişim kuramıyorum sanki onlarla bugünlerde .Tekrar duzeliyor donem donem uyku konusunda ciddi bozukluklar yasiyolar ama duzeliyor yüzde 99 dise bagli oluyor dis cikinca eskiye donuyolar
butun gece kasik kemik agrisi cektim ama boyle yan donmeye kalkmaya calistikca, durdugum yerde bisi yok. belimde agriyo . yarin randevu var bakalim nedicek doktorGunaydin Berna naptiniz gece nasil geçti?
Şu an nasılsın?
Berna nasıl oldun?? SenleGalaxyeliz61 bizim önemli hamilelerimizsiniz habersiz bırakma merak ederiz
Bak bunu cok guzel dedin canim biz bile kocamaniz dusun ki bi yerimiz agriyor nazlaniyoruz birileri bizle daha fazla ilgilensin istiyoruz onlar da oyle anneye ihtiyac duymalari cok normal degil mi istedikleri destegi sagliyorum ben sallamaksq sallamak kucaksa kucak bir daha bu sekilde ihtiyaç duymayacaklar bana diyorum kucagima bile sigmayacaklar o yuzden duzen bozulur korkusu yaşamıyorum ve cok sukur dis cikinca rahatlayip eskiye donuyolarŞu an alt iki dişin yanındakilerde geliyor . Çok kabarmış . Hepsi üst üste geldi sanırım . Bazen kendime de kızıyorum belki sana ihtiyaçları daha fazla diye ama bir taraftanda alışkanlıkları bozulacak diye de korkuyorum . Eziyet mi ediyorum diyede üzülüyorum . Nasıl bir yol izleyeceğimi bilemez oldum . İletişim kuramıyorum sanki onlarla bugünlerde .
Hareketleri nasıl bebeğinbutun gece kasik kemik agrisi cektim ama boyle yan donmeye kalkmaya calistikca, durdugum yerde bisi yok. belimde agriyo . yarin randevu var bakalim nedicek doktor
Aynen doktorum harika bir insan napim babacan gibi ...vazgeçemiyorum güzel dileklerin için teşekkür ederim canım... arapları hiç sorma kuzum yaaa sanki turist gibi dolaşıyorum Trabzon onların...Yine numunede mi gireceksin doğuma doktorun aynı mı? Olmaz inşallah aksilik bu sefer Allahın izniyleGüzelce al kızımızı gel inşallah
Dışarı çıktığımız yok korkudan. Araplar çok ya bu araMenenjitleri daha vurdurmadık genelde ordan gelir korkusuyla burnumu çıkartmıyorum. Ama nice gibi dışarı çıkmadan da kaparsak orasıda takdiri ilahi
Aynen doktorum harika bir insan napim babacan gibi ...vazgeçemiyorum güzel dileklerin için teşekkür ederim canım... arapları hiç sorma kuzum yaaa sanki turist gibi dolaşıyorum Trabzon onların...
cok saolun iyiki varsinizz . yarina randevu aldim bakalim bedicek 36 / 37 haftadayim tahminen 3200 felandir bebek alsamar rahatalrim
Kurbağa ve maymuş bodyler de ne guzel yakismis masallahEki Görüntüle 3101982 Hello Teyzoşlar
hareketleri normal herzamanki gibiHareketleri nasıl bebeğin
oyle valla ya biran once dogurmHakkında hayırlısı olsun ikizlerimizin doğum kilolarından sonra 3200her türlü gideri var
Kuzum evdeyim hala kasintilarim icin doktor ariyorum bir yag buldum onu kullaniyorum sanki biraz durdurduMagnifiaque kuzucum durumlar ne
Ben sorunumuzu dün anladım bizim kızlar tek uykuya geçiş yapmak istiyorlarmış . İki uykuyu tek uykuda birleştirdiler . 10-10.30 gibi uyuyorlardı asla uyumadılar 12ye kadar durup öyle uyuyorlar 3 gibi uyanıyorlar akşam 8 yatıyorlar . Onlar bu sinyali biraz erken verdiler bende haliyle anlamadım . Aslında tek uyku için küçükler neden böyle oldu bilmiyorum ama diğer taraftanda kocaman 3 saatim oldu kendime kalan.Bak bunu cok guzel dedin canim biz bile kocamaniz dusun ki bi yerimiz agriyor nazlaniyoruz birileri bizle daha fazla ilgilensin istiyoruz onlar da oyle anneye ihtiyac duymalari cok normal degil mi istedikleri destegi sagliyorum ben sallamaksq sallamak kucaksa kucak bir daha bu sekilde ihtiyaç duymayacaklar bana diyorum kucagima bile sigmayacaklar o yuzden duzen bozulur korkusu yaşamıyorum ve cok sukur dis cikinca rahatlayip eskiye donuyolar