2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bizim saçlar geriden geliyor , erkek sanıyorlardı yeni yeni minik lastik toka ile bağlayabiliyorum. Lütfen kesme ya , o kadar saçları uzasın diye bekliyorum Kİ rapunzel olana kadar kestirmem sanırım

Bizim saçlar geriden geliyor , erkek sanıyorlardı yeni yeni minik lastik toka ile bağlayabiliyorum. Lütfen kesme ya , o kadar saçları uzasın diye bekliyorum Kİ rapunzel olana kadar kestirmem sanırım
O da zor be
Benimkiler fön makinesinden korkuyorlar saç kurutmak imkansız
Şimdi müslinle falan hallediyorum havalar da sıcak ama kış gelince saçlar kabus olacak uzayınca

kizlar aksam uatu oturdugum yerde suyum geldi baya bi yani 1-2 su bardagi fazlasi sanki acike gittim . devlet hastanesi suyum gelmedi diyo ama sivi ne bilmiyoz diyor . Ozel 2 doktorum var biri 36 haftalik olmus suyun gelmis baska bisi olanaz beklemeye gerek yok diyo . diger doktor diyor suyun gelsedr sancin yok niye alalim bebegi diyor

Dün ishal başladı akşam ateş çıktı. Sabah doktora gittik kan, kaka testleri bi de pcr derken 2.ye pozitif
Çok geçmiş olsun , inşallah hafif atlatırsınız. Size önerim calpol ve dolven yeniden alın, eğer 1 aydan fazla geçtiyse üzerinden. Çünkü etkisini kaybediyormuş açıldıktan sonra 1 ay geçtiyse. 2. Ise biz prospektüs e göre 2,5 ml vermiştik ilk kızım ateşlendiğinde asla rahatlatmadi ve ateşi düşürmedi. Sonra doktor dolven 5 ml, calpol 7,5 ml verin dedi . Oğlum da öyle yaptık onun ateşi 39 a çıkmadı çok şükür . Kızım çok çok daha falza ateşlendi dozu az verdiğimiz için. 2 defa acillik olduk. Yine de olmazsa doktora giderseniz bir danışın dedigimi.

Peki şimdi ne yaptınız ? Nasılsın ?

Peki şimdi ne yaptınız ? Nasılsın ?
valla su an evdeyim herhangi bir degisiklik diye bekliyorum hastaneye hic gitmedim evde ikizlerim var 1 yasinda mecbur kalmadigim surece gitmek istemedim tekrardan . ama doktor once demisti suyun fazla benimde aklima o geldi acaba o kismimi cikti

valla su an evdeyim herhangi bir degisiklik diye bekliyorum hastaneye hic gitmedim evde ikizlerim var 1 yasinda mecbur kalmadigim surece gitmek istemedim tekrardan . ama doktor once demisti suyun fazla benimde aklima o geldi acaba o kismimi cikti
Anladım canım. Allah yardımcın olsun. Benim bir anda suyum gelmişti. Sonra yavaş yavaş sancı ve açılma başlamıştı. Bu arada şu gelmeye devam ediyordu. Senin nasıl hala geliyor mu ? Bebeğin hareketleri nasıl ?

O da zor be
Benimkiler fön makinesinden korkuyorlar saç kurutmak imkansız
Şimdi müslinle falan hallediyorum havalar da sıcak ama kış gelince saçlar kabus olacak uzayınca
Bak oda var haklısın , belki kışa kadar biraz alışırlar . Ya da şu otellerde hani çalışsam mı çalışmasam mı diye kendime hayrı olmayan makinesinden bul kuaför tipiyse korkabilirler

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Geçmiş olsun nice. Allah çabucak şifa versin inşallah

Tühhh yaa geçmiş olsun nasılsınız ? İnşallah hafif geçer
Sağolun kızlar. Çok şükür düştü ateşler 3-4 saatte bir calpol ve ibufenle hallettik. Dün iştahsızdılar çok hiç bir şey yemediler. Bu sabah azcık gelmişti iştahları inşallah daha iyi olacaklar.
Hayır ful evdeyiz kimseyle görüşmedik nerden kaptılar hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…