- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.741
Her seye ragmen ozleyeceksin tadini cikar o gobeginCok sukur cicegim inan uzerimden bir yuk kalktihamdolsun kasinti icin yag krem tarzi seyler onerdiler onlari kullancam bakalim
Banu Alkan tokası almakta buldum çözümü benO ağza alınan şeylerden bıktım toka bile takamıyorum çünkü birbirlerinin saçlarından çekip ağızlarına alıyorlar kaç defa ağızda yakaladım
Banu alkan tokasi da neyin nesiymis hemen gugıllıyorumBanu Alkan tokası almakta buldum çözümü ben
Saçlar uzadı kesmeye korkuyorum
Anı hareketle makası gözlerine sokarım diye
Toka takmadan olmuyor
Ama birbirinin kafasından çekip alma olayı benimkilerde de var ona ne yapmak lazım bilmiyorum
Bebenin kafasından büyük olan her türlü aksesuarı banu alkan bilmem nesi denirBanu alkan tokasi da neyin nesiymis hemen gugıllıyorum
Benim kizin henuz saclari cok az ve kisa oldugu icin şimdilik kucucuk lastik tokalara devamke tabiki ben de agizdan aldim cok kezBebenin kafasından büyük olan her türlü aksesuarı banu alkan bilmem nesi denir
Ben uydurdum
Bakınız Banu alkanBanu alkan tokasi da neyin nesiymis hemen gugıllıyorum
Bal boncuk pek tatliBakınız Banu alkan
Yutamazlar diye düşünüyorum inşallah yutup da beni yine şaşırtmazlar
Ben göreve başladım zümrem karne günüBenim kizin henuz saclari cok az ve kisa oldugu icin şimdilik kucucuk lastik tokalara devamke tabiki ben de agizdan aldim cok kez
Zumrem eylulde basliyo musum
Ayy hamdolsunÖyle kuzum ama mükafatı da bir o kadar güzel
O yüzden diyorum inşallah 32 34 36 diye göreceksin o günleri de
En cok tekmeleri ozluycem sanirim simdi dalgali dalgali hissediyorum cok mutlu ediyorHer seye ragmen ozleyeceksin tadini cikar o gobegin
Ay bu super olmusBen göreve başladım zümrem karne günü
Eylülde fiilen çalışmaya başlayacağım inşallah ama aşırı stresliyim
Hem bebeleri bırakıp gidecek olmak üzüyor
Hem bi bakıcı bulamadık daha onu düşünüyorum
Hem pandemi gebelik doğum derken 2 yıldan uzun süredir çalışmıyorum köreldigimi hissediyorum
İnşallah bebeler ben ve öğrenciler için hayırlısı olsun
İcerde parti verdikleri anlar cok ozleniyorAyy hamdolsundarisi basima insallah iki gun sonra 32 olcam sonra 34 bekleme sirasi gun sayiyorum valla
En cok tekmeleri ozluycem sanirim simdi dalgali dalgali hissediyorum cok mutlu ediyor
Hani diyorlar ya boyle deriden ayaklari felan gorunecek o anlari heycanla bekliyorumİcerde parti verdikleri anlar cok ozleniyor
İnşallah zumrem ya bakıcı işini halletmem gözüm arkada kalmasa ilk gün de zorlanmam diye tahmin ediyorumAy bu super olmus
ilk gün cok zor gelecek hatta tatilin son haftasi ruhun daralacak ama inan 2.gun okulu ozlemisim ya diceksin tabi insallah gozun arkada kalmayacak gönlüne gore bir bakici bulursunokulda dinlendiğini farkedeceksin
Kız yok oyle bise olmuyor rahim tabakasi oldukca kalin ustunde yag tabakasi ve kalin bir deri mumkun degil oyle fotolardaki gibi 5 parmak gorunuyor falan shop onlarHani diyorlar ya boyle deriden ayaklari felan gorunecek o anlari heycanla bekliyorumCidden cok ozlerim saniirm
Olur olur insallah bol bol dua et rabbim iyi insanlar cikarsin karsinaİnşallah zumrem ya bakıcı işini halletmem gözüm arkada kalmasa ilk gün de zorlanmam diye tahmin ediyorum
Bi de ben yeni tayin oldum ya çalıştığım okula
Kadroyu falan tanısam yine biraz daha rahat olurum kimseyi de tanımıyorum
Yeni atmış gibiyim şu an
Ah neden yaKız yok oyle bise olmuyor rahim tabakasi oldukca kalin ustunde yag tabakasi ve kalin bir deri mumkun degil oyle fotolardaki gibi 5 parmak gorunuyor falan shop onlar
Ben doguma kadar nerdeyse karindan iğne vurdum kiz bebekle aradaki mesefayi sen dusun mumkun degil oyle parmaklar falanAh neden yainanmistim ben buna ahhahahah
Buyudukce nasil tekmeler bekliyor Peki
Gecen nts yapan ebe diyor daha cok kucuklertarih olarak dedim bundan daha ustunumu hissetcem yani
Kesinlikle haklısın. Verene çok şükürEvet hatırlıyorum sizin ailede çok ikiz üçüz olduğunu
Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor demişler
Nitekim öyle hepimizin öyle oldu burda
Hangi markayı kullanıyosun bende hemen alayım lekelere başım dertte çünküO zaman sana işte geldim burdayım diyorum ve sodyum perkarbonat öneriyorum
(Sodyum Perkarbonat, su ortamına sağladığı Aktif Oksijen ve Soda sayesinde; güçlü seviyede ağartma, sterilizasyon, su yumuşatma, temizleme ve koku giderme özelliklerine sahiptir. Bunun yanı sıra kokusuz olması, insan sağlığına ve çevreye zararlı herhangi bir kimyasal içermemesi nedeni ile çevre dostu bir kimyasaldır diyorlar. )
Beyazları bembeyaz yapıp renklilerin capcanlı renklerini ortaya çıkarabilen aciiip bişey, hiç leke komayan özelliğide bonus artı bonusDoğal olması zaten başında gelen madde Bence kosla oksiekşında bu ama parfümlüsü Bu ham hali
Geçen burda dağa taşa yazmak istiyorum diyen birinin önerisiyle internetten söyledim bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştimBenden iyi reklamcı,pazarlamacı olurmuş
Ha
Hangi markayı kullanıyosun bende hemen alayım lekelere başım dertte çünkü
akbel Akbel Sodyum Perkarbonat 1 Kg Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben bunu aldım her zamanki gibi 3 günde zam gelmiş.Ben aldığımda 92 TL idi. Ama düşününce kosladan çok daha uyguna geliyor ve bebek giysilerinede kullanabiliyorsun doğal karbonat olduğu için