2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kuzum cok sukur sonuc cikmis negatif
Simdi dedi cilt doktorundan Acil randevu al Belkide alerjik artik
Cok sukur hastane olmadigi icin mutluyum orasi bana fobi gibi kaldi

Ben yaşadım
Bir hafta sonra ikinci keseyi net gördü bu defa da büyük olan kesede yolk kesesi vardi küçüğünde yok diye umutlanmayın dedi
Bir hafta sonra ikisinde de yolk kesesi göründü, küçük olanda kalp atışı yok diye umutlanmayın dedi
Dogum yaptım küçük olan kuvoze girdi diye umutlanmayın dediler
Sonuç küçük olan hepimize kök söktürüyor

Nosk bence de büyüdükçe evet bakım yönünden biraz rahatlıyorsun dillerini çözmeye başlıyorsun filan ama sürekli yüksek tempo bu kezde. Yorgunluk açısından daha da yorucu her geçen gün
Biraz akılları başlarına gelse çok daha rahat olur eminim
Bahçeye çıkıyoruz yerde çer çöp taş ot ne bulurlarsa alıp ağızlarına atıyorlar
Aynı yerde saatlerce dolanıyorlar
Sürekli merdiven inip çıkmak istiyorlar ama kucakta veya emekleyerek değil
Yürüsünler de salayım gezsinler olmadı bizde anlayacağın

Benimde doktorum oyle demisti . iki kese var demisti ama bosda olabilir demisti beklemekten baska care yok icini rahat tut inshallah vardir

İlk USG ye 6 haftalıkken girdim. Tek kese vardı. Bebek görünmedi. 7+3 te başka doktora kalp atışı için gittim. Tek kalp atışı duyduk. 10. Haftamda kendi doktoruma bir gideyim dedim iki bebek gördük iki kalp atışı keseler arka arkaya gelmiş. Belli olmuyor gerçekten.

Elo senin ikizler de tedaviyle mi olmuştu doğal mıydı?

Elo senin ikizler de tedaviyle mi olmuştu doğal mıydı?
Aşılama veya tüp bebek değil ama şöyle oldu. Ben doktora gittim 1 senedir olmadı diye. sende sıkıntı yok dedi. Ama yine de klomen verdi. Gel yumurta takibi yapacaz falan demedi. Bende ilacı aldım ama kullanmadım. Daha sonra eşim de muayene oldu. Onun değerleri baya düşüktü. Doktor sizin aşılama bile olmaz tüp bebek olur deyip tüp bebek merkezine yönlendirdi. Ama daha yaşımız çok genc bir de yeni evliyiz diye çok üstüne durmadık. Uruloji doktoruna gittik takviye başladık. Eşim sigarayı bıraktı. 6 ay kullanacaktık. Bende 3. Ay sonunda klomeni kullandım . Yumurtlama takibini kendim yaptım. Çatlatma iğnesi kullanmadım. O ay hamile kaldım. Bir doktora klomen kullandiktan sonra oldu dedim. Kendiliğinden olmuş yani dedi.
Annem tarafında da çok ikiz var. Teyzelerde falan. Teyzemin kızı de doğal yolla ikiz sonra da üçüz doğum yaptı. Bizim canavarların geliş serüveni böyle oldu.

Evet hatırlıyorum sizin ailede çok ikiz üçüz olduğunu
Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor demişler
Nitekim öyle hepimizin öyle oldu burda

Oy agzin neler soyluyor keske oyle olsa ben hic inanamiyorum buna nedense 37ye gelsem artik dogurmak icin halay dahi cekerim
Bende kolestaz olmadı da bir gebelikte yaşanabilecek neredeyse her şeyi yaşadım
İlk haftalardan itibaren serviks sorunum vardi
28.haftada sancılarım başladı
Gebelik şekeri çıktı
İkisinin de suyu üst sınırda çıktı bir hafta sonra birinin suyu alt sınırda çıktı
Her kontrolde az olanın suyu daha da azaldı
28den sonra iki günde bir kontrole gittim doğurdum mu doğurcam mi derken 34e kadar geldik
En son suyu az olanda gün boyu hareket hissetmeyince doktor alalım artık daha fazla beklemenin bi anlamı yok dedi
Gayet de sağlıklıymış aslında hareket olayını da yaşamasam belki 36 37yi görürdüm
2 cm acilmam da vardı bu arada
6 hafta 2 cm açılmaya gezdim

seni nazar boncuguna bogup masallah demek istiyorum Ay bende oyle olsam iyi olur valla bazi gunler mecbur kalip kalkiyorum arkasindan kac saat dusunuyorum sancom ne zaman gelir diye ikiz gebelik cidden zor bir surecmis bu kadar beklemiyordum valla

O ağza alınan şeylerden bıktım toka bile takamıyorum çünkü birbirlerinin saçlarından çekip ağızlarına alıyorlar kaç defa ağızda yakaladım

Kizlar bizim evde çok sivrisinek sinek var. Eczaneden bebekler için defans verdiler ama iğrenç bir ilaç ya kokusu ağır ve naneli gibi . Onerebileceginiz güzel bir ürün var mı kullanipta memnun kaldığınız . Yavrularimin her yerleri yenmiş durumda . Haa bu arada elektrikli olan raid lerden kullanıyorum ama bizi ellemiyorlar bebeleri isiriyorlar ya

seni nazar boncuguna bogup masallah demek istiyorum Ay bende oyle olsam iyi olur valla bazi gunler mecbur kalip kalkiyorum arkasindan kac saat dusunuyorum sancom ne zaman gelir diye ikiz gebelik cidden zor bir surecmis bu kadar beklemiyordum valla
Öyle kuzum ama mükafatı da bir o kadar güzel
O yüzden diyorum inşallah 32 34 36 diye göreceksin o günleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…