2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Seninki yine damaginla ezip yutuyordur,benim oğlan diliyle ittirip çıkarıyor, ne yapıcaz bilmem, dişe bağlıyorum bakalım ama dişleri de cıktı . Sanırım alt yan dişler çıkacak eller hep orda. Bu arada 2. Defa kovit olduk. Çok korkunç geçti çocuklar için. Allah kimseye göstermesin.
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah bir daha olmayın artık inşallah..

Ya evde tek olmak sinir bozucu nöbete gitti şimdi 36 saat yok düşündüğünde aman gerçi biyandan olmaması iyi de

Şimdi sana çok zor geliyor evde eşin olmaması ama belli bir zaman sonra olmasa daha kolay diyorsun.
Tam uykuya dalacak mesela içeriden bir ses yapıyor bebeler uyanıp ağlıyor sonra geri uykuya döndürmek mesele.
Yada tam gece beslenmesi yapacaksın içeriden yine bir ses bebe uyanıp yemeyi kesiyor hem yemek gidiyor hem uyku 😬

Dev gibi parçalar verme ilk etapta ufak ufak dene
Kaşıkla yediriyorsan küçük parçaları eline ver mesela kasiktayken tiksinip eliyle yiyen de var
Ilkyardim biliyorsundur zaten gerisi bebelere kalmış
Bizi her sene zorla ilkyardim kursuna gönderdi meb önceki görev yerimde belge illa güncel olacakmış diye
İyi ki her sene gitmişim dedim
Ek gıdada sadece ilkyardim biliyor olmama güveniyorum tıkanırsa açarız inşallah 🙄
Ehliyetteken gordugum ilk yardim var. Ama esimden gostermesini isteyeyim. Bogulacak endisesi beni daha cekimser yapiyor bu eline verip yedirmede
Ya kiza ekmek veeiyorum yiyor cigne hareketi falan yapiyor ama ogla direkt dilini disar cikarip kusma hareketi yapiyor bu cocuk beni zorlayacak belli ki 🤦🏻‍♀️

Rego ilk başlarda çok yapıyorlar o hareketi. Ben o yüzden eşim yokken veriyordum başlarda. Boğuluyor boğuluyor diye ortalığı velveleye veriyordu. Bekle sabret yutar demekten göbeğim çatlamıştı 🤦🏼
Yeğenimde bildiğim için üstüne çok gittim bunun gelinimizde ilk çocuğu olduğu için pütürsüz yediriyordu pütürlü şeyde direk kusuyordu o yüzden kuzucum.
Defne'nin yeterince kusmuğunu çektim zaten daha fazla çekemem diye verdim coşkuyu bende o yüzden 😂😂
Sendeki cesareti istiyorumm 😂 hemen simdi 🙈
Bide bu bebeler bizim ictiklerimize hevesleniyorlar gecen fanta vardi elimde. Onlara ozel meyve suyu yaptım istemiyorlar illa bendeki olcak hayır yani nerse zararli sey varsa istiyorlar kime cektilerse artik 🤪
Anlatiyorum annecim tvlere cikariz bebege kola fanta icirdi vicdansiz anne diye ama yok dinlemiyorlar 😂

Sendeki cesareti istiyorumm 😂 hemen simdi 🙈
Bide bu bebeler bizim ictiklerimize hevesleniyorlar gecen fanta vardi elimde. Onlara ozel meyve suyu yaptım istemiyorlar illa bendeki olcak hayır yani nerse zararli sey varsa istiyorlar kime cektilerse artik 🤪
Anlatiyorum annecim tvlere cikariz bebege kola fanta icirdi vicdansiz anne diye ama yok dinlemiyorlar 😂

Deli cesareti diyoruz biz ona 😂😂 En fazla boğazında kalır tutar çıkarırım. Sıvı kaçmasından korkarım bende 🤦🏼 Ciğere filan sıçrıyor sonra Defne'de yaşadığımız gibi doktor doktor gezdiriyoruz. Sonuçta ciğere kaçan sıvı mama mantıklı geliyor 😬
O sizin sünme bizimkilerde de var ama anaları kılıklılar kahveye sünüyorlar 😂 Sonunda kazanan kendileri olup fincan tabağından yalanıyorlar 🤭 Tam eski zamandaki anneler gibi oldum şimdi diyorum 🙈 Oda zararlı tamam ama kola fanta kadar değil en azından yararıda var diye kandırıyım bari kendimi 😂😂

Geçen vişne kaynattım gram ağızlarına sürmediler sonra bardağa koydum kendim içer gibi gelip birazda olsa içtiler 🤭🤭 Sonra başka içtiğim hiç birşeye sünmediler 😂😂 Yine Türk kahvesini tecrit ediyorum tabi 🙈

Bunu oylece eline veriyor musunuz ya 🙈 benim bebeler baya gerideler
Bi noktaya kadar güzel yiyorlar sonra kocaman kocaman tıkıyorlar ağızlarına 😅 o zaman müdahale ediyorum. Artık cımbızı öğrendiler minik lokmalar veriyorum normalde önlerine onlar yiyorlar bi şekilde. En kötü mama sandalyesini yalayıp ağızla yakalıyorlar 🤣🤣

Deli cesareti diyoruz biz ona 😂😂 En fazla boğazında kalır tutar çıkarırım. Sıvı kaçmasından korkarım bende 🤦🏼 Ciğere filan sıçrıyor sonra Defne'de yaşadığımız gibi doktor doktor gezdiriyoruz. Sonuçta ciğere kaçan sıvı mama mantıklı geliyor 😬
O sizin sünme bizimkilerde de var ama anaları kılıklılar kahveye sünüyorlar 😂 Sonunda kazanan kendileri olup fincan tabağından yalanıyorlar 🤭 Tam eski zamandaki anneler gibi oldum şimdi diyorum 🙈 Oda zararlı tamam ama kola fanta kadar değil en azından yararıda var diye kandırıyım bari kendimi 😂😂

Geçen vişne kaynattım gram ağızlarına sürmediler sonra bardağa koydum kendim içer gibi gelip birazda olsa içtiler 🤭🤭 Sonra başka içtiğim hiç birşeye sünmediler 😂😂 Yine Türk kahvesini tecrit ediyorum tabi 🙈
😂 cay verdim bende kolaya gore daha zararsiz geliyor nedense 🤭.
Ya biz yemek yerkende nasil bakiyorlar amaclari vicdan yaptirmak bence. Sonra onlara tattirmaya calisiyorum kose bucak kaciyorlar 😁 cok fenalar cok

Bi noktaya kadar güzel yiyorlar sonra kocaman kocaman tıkıyorlar ağızlarına 😅 o zaman müdahale ediyorum. Artık cımbızı öğrendiler minik lokmalar veriyorum normalde önlerine onlar yiyorlar bi şekilde. En kötü mama sandalyesini yalayıp ağızla yakalıyorlar 🤣🤣
Ayy Allah korusun kocaman almasinlar 😀.
Valla anlatiyorsunuz nasil ozeniyorum benimkiler cidden yemiyorlar demek ki🤷🏻‍♀️

😂 cay verdim bende kolaya gore daha zararsiz geliyor nedense 🤭.
Ya biz yemek yerkende nasil bakiyorlar amaclari vicdan yaptirmak bence. Sonra onlara tattirmaya calisiyorum kose bucak kaciyorlar 😁 cok fenalar cok

Ben benimkileri masaya mecbur oturtuyorum ne zaman yemek yesem beni çekiştirip duruyorlar bacağımdan. Boğazıma diziliyor yediklerim 😬 Dediğin gibi verdiğinde de yemiyorlar 🤦🏼

Geçmiş olsun moda bu hastalık sizi sürekli zorluyor 😔 Nasıl kaptınız farkedebildiniz mi, gelen giden mi getirdi?
Çok saol canim, geçmiş olsun diyen herkese de teşekkürler.
Görümcem hemsire, bayramın 1. Günü ondan bulaştı. Artmış yine bu aralar omicronmus yeni virüs . Aman kimseye vermesin Allah. Bebekler hasta olunca hayat çok zorlaşıyor, huyları değişiyor. Ne yapacağını bilemiyorsun onlar ateş içindeyken. Neyse ki atlattık.

Çok saol canim, geçmiş olsun diyen herkese de teşekkürler.
Görümcem hemsire, bayramın 1. Günü ondan bulaştı. Artmış yine bu aralar omicronmus yeni virüs . Aman kimseye vermesin Allah. Bebekler hasta olunca hayat çok zorlaşıyor, huyları değişiyor. Ne yapacağını bilemiyorsun onlar ateş içindeyken. Neyse ki atlattık.

Çok şükür 🤲 Rabbim tekrarını göstermesin inşallah.
Bayram seyran derken millet yarınlar yokmuşçasına gezdi, bayramlaştı sonucun bu olacağı belliydi 🤦🏼 Bu kış yine çok çetin geçecek demedi demeyin 😬

Hanımlar merak ediyorumda siz bebişlerınızle birlikte mı sofraya oturuyorsunuz?
Birde mesela ben önune bir seyler hazırlayıp koyduğumda bazen hepsı çöpe gidiyor yemiyorlar. Ozaman tekrar hazırlayıp siz mi yedıyorsunuz?

Hanımlar merak ediyorumda siz bebişlerınızle birlikte mı sofraya oturuyorsunuz?
Birde mesela ben önune bir seyler hazırlayıp koyduğumda bazen hepsı çöpe gidiyor yemiyorlar. Ozaman tekrar hazırlayıp siz mi yedıyorsunuz?
ben mama saatleri yani ac olucak saatleri bana denk geliyorsa yere kocaman ortu serip mama sandlayelerine koyuyorum . elleriyle yiyecek biseyse (salatalak, patates, karpuz vs ) onlerine koyuyom aradada catalla kasiklar verilecek seyleri kendim veriyom . aksam yemegi tarzi seyleri ben veriyom ellerinede ufak ufak ekmek ici veriyom . tam 1 yasindalar ve bu aralar kendi kendine yemek istoyorlar

kizlar doguma 2/3 hftam kaldi ve dusundukce kafayi yiyecek gibi oluyorum . ne yapicam nasil bakicam 😩 kaynanam bizde kaliyor bu aralar ama benim kizlar cok erken uyaniyor . biri 5 gibi uyanip yanima gelmek istiyor sorna 1 saat daha uyuyor . kizlarin odasinda kaliyo kaynanam ama onlar aglayinca ben kosup susturuyom , sezeryandan sorna nasil egilip kakicam . ee bebek gelinxe bebegimi susturucam aglayan kizlarimi susturucam . birbirlerini uyandiricajlar 😩 cok korkuyorum gercekten nasil yapicam esime diyorum bunlar daha kolay gunler . e bide kizlar bu aralar asiri derecede duygusal kucakci olmuslar

X