2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Valla annem zaten yok da teyzemle baktık eşim de işten gelince hep yardım etti simdi tek bakıyorum yardımcı olmasa kafayı yerdim heralde bayram falan evde işte Bayadır şimdi ise başlayınca bide 36 saat nöbet tutcak ben ne yapcam onu düşünüyorum öyle
Korkma inan alisinca kolaylasiyor gozunde buyuyen seyler.

Bacılar bı deyin hele benım oğlan çiğmemıyor yiyecekleri. Ne yapmam lazım. Damakla eziyor yiyecekleri. Bu arada blender kullanmıyorum. Hep pütürlü. Elıne meyve bisküvi falan verıyorum aynı. Biberon da tutmuyor hala ben besliyorum.

Bacılar bı deyin hele benım oğlan çiğmemıyor yiyecekleri. Ne yapmam lazım. Damakla eziyor yiyecekleri. Bu arada blender kullanmıyorum. Hep pütürlü. Elıne meyve bisküvi falan verıyorum aynı. Biberon da tutmuyor hala ben besliyorum.
Biberonu bu ara tutmaya baslar cigneme isi tam olarak azilar cikinca oluyor on disler varken sadece, koparma isini daha cok yapiyolar canim

Seninki yine damaginla ezip yutuyordur,benim oğlan diliyle ittirip çıkarıyor, ne yapıcaz bilmem, dişe bağlıyorum bakalım ama dişleri de cıktı . Sanırım alt yan dişler çıkacak eller hep orda. Bu arada 2. Defa kovit olduk. Çok korkunç geçti çocuklar için. Allah kimseye göstermesin.

Seninki yine damaginla ezip yutuyordur,benim oğlan diliyle ittirip çıkarıyor, ne yapıcaz bilmem, dişe bağlıyorum bakalım ama dişleri de cıktı . Sanırım alt yan dişler çıkacak eller hep orda. Bu arada 2. Defa kovit olduk. Çok korkunç geçti çocuklar için. Allah kimseye göstermesin.
Allah bi daha yaşatmasın. Cok gecmış olsun. 2.defa yakalanmışsınız cok dıkkat et canım. Bencede senın ki dişten. Ama benımkı ek gıdaya başladığımızdan berıdır öyle

Kuzum denediklerimde bogulma hareketi yapıyor oglan ozellikle. Ama kiz daha iyi gibi onda israrci olayim o zaman
Dev gibi parçalar verme ilk etapta ufak ufak dene
Kaşıkla yediriyorsan küçük parçaları eline ver mesela kasiktayken tiksinip eliyle yiyen de var
Ilkyardim biliyorsundur zaten gerisi bebelere kalmış
Bizi her sene zorla ilkyardim kursuna gönderdi meb önceki görev yerimde belge illa güncel olacakmış diye
İyi ki her sene gitmişim dedim
Ek gıdada sadece ilkyardim biliyor olmama güveniyorum tıkanırsa açarız inşallah 🙄

Allah bi daha yaşatmasın. Cok gecmış olsun. 2.defa yakalanmışsınız cok dıkkat et canım. Bencede senın ki dişten. Ama benımkı ek gıdaya başladığımızdan berıdır öyle
Amin amin , inşalalh diştendir kızım da yapıyor aynı şeyi. Görseniz mama,sandalyelerinin altı savaş alanı gibi oluyor.

Kuzum denediklerimde bogulma hareketi yapıyor oglan ozellikle. Ama kiz daha iyi gibi onda israrci olayim o zaman

Rego ilk başlarda çok yapıyorlar o hareketi. Ben o yüzden eşim yokken veriyordum başlarda. Boğuluyor boğuluyor diye ortalığı velveleye veriyordu. Bekle sabret yutar demekten göbeğim çatlamıştı 🤦🏼
Yeğenimde bildiğim için üstüne çok gittim bunun gelinimizde ilk çocuğu olduğu için pütürsüz yediriyordu pütürlü şeyde direk kusuyordu o yüzden kuzucum.
Defne'nin yeterince kusmuğunu çektim zaten daha fazla çekemem diye verdim coşkuyu bende o yüzden 😂😂

Geçmiş olsun moda bu hastalık sizi sürekli zorluyor 😔 Nasıl kaptınız farkedebildiniz mi, gelen giden mi getirdi?

🤦🏼 Muhtemelen yaparlar o ışık var hepsinde.
Gerçi sevdiği şeyi veriyor bende onu yutan bebe herşeyi yutar diyorum 😬 Bu kayıyor boğazdan diğerleri kaymaz tıkanır diyor 🤦🏼 Kayıyor dediği şey 👇
Ha lavleee
Aklınıza ne gelirse hepsini verdimse, vay canına ben buna cesaret edemedim... ayakta alkışlayasım geldi...😁

X