2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Aynı kuzum ilaç vermediler kızlar ateşli ben daha iyiyim onlara göre . 5 gün sürer dediler bize de. Maraz kalmadan atlatırız inşallah.
Çok çok geçmiş olsun, inşallah çabucak geçer. Kurtulduk derken herkesi hasta etmesen giTmicek belli ki. Bi de maymun cicegi falan çıkmış
. Allah kovitten daha beterinden korusun.

Arkadaşlar merhaba ikizlerim 6 aylik olacak bu zmna kadar hipp Combiotic kullandım mamayi değiştirmek istiyorum sma ve aptamil arasında kaldım doktorlar genelde zaten bu 3 mamayi öneriyor. Aranızda kullannlar vardır mutlaka hangisinden daha çok memnunsunuz.

Benim bebeklerimde 6 ayliklar Burda birkaç kişi sma dan çok memnun ben bebelac gold kullanıyorum bende çok memnunum kabızlık yaşardık önceden şimdi artık yaşamıyoruz

Sma optipro kullandık biz. Aptamil çok şekerli diye biliyorum. İlk bileşenin süt olması önemli. Bazı mamalarda şekerle başlıyor içerik. Aslında similac kullandım ben hem hesaplı hem de içeriği çok güzeldi ama sorun çıkınca globalde bıraktık. Smaya geçtik.

Ben Sma kullanıyorum çok gazlı dönemlerinde aptamil conformille beraber kullanmıştım. Ama hiç Sma'dan vazgeçmedim. Faydasını da gördüm.
10 aylık bebelerim kız 9,8 kilo 75 cm oğlan 10 kilo 80 cm

hadi ya , agrili oluyormu sornasi felan . bi cok yerde kisa suiryo yazmis ama senin dedigin gibi her yere yapistigi icinmi uzun surdu acaba . bilemedim . tekrar hamile kalmayi risk edemem su durumda
3 4 saat cok fazla agrim oldu agri kesici verdikce onlar hafifledi sonrasinda aksama dogru, diger gun sadece sezaryenin agrisi kalmisti. Yapıştıgi icin uzundur cunku doktoru uyandikca duyuyordum nasil yapismis, dikkatli kes bak surasi cok yapisik dikkatli olalim derken falan.

Ben Sma kullanıyorum çok gazlı dönemlerinde aptamil conformille beraber kullanmıştım. Ama hiç Sma'dan vazgeçmedim. Faydasını da gördüm.
10 aylık bebelerim kız 9,8 kilo 75 cm oğlan 10 kilo 80 cm
Bebim oglan buyumuyor kizin yaninda zapzayif geliyor gozume ya. Kizim 9 kilo oglum 8.benim kizlar gurbuz oluyor, ama buyuyunce citlembige donuyorlar. Büyük kiz 1 yasinda mesela 12 kiloydu, simdi 3 yasinda 14 kilo

Benim bebeklerimde 6 ayliklar Burda birkaç kişi sma dan çok memnun ben bebelac gold kullanıyorum bende çok memnunum kabızlık yaşardık önceden şimdi artık yaşamıyoruz
Teşekkür ederim cevapladiginiz için

Bebim oglan buyumuyor kizin yaninda zapzayif geliyor gozume ya. Kizim 9 kilo oglum 8.benim kizlar gurbuz oluyor, ama buyuyunce citlembige donuyorlar. Büyük kiz 1 yasinda mesela 12 kiloydu, simdi 3 yasinda 14 kilo

Bizimkiler nerdeyse aynı kilo olmalarına rağmen benim oğlan zayıf duruyor boyu yüzünden.
Genetik yine büyük etken

Gerçekten anlaşılmıyor o yorgunluktan ayaklarımız bacaklarımız ağrıyor ya o covid ağrısı ilr aynı şeymiş. Ben bebenin biri ateşlenince gidip test yaptırdım. Meğer covidmişiz.

Öksürük yok henüz. 2. Günü devirdik bakalım direniyorum. Bunu da atlatıcaz inşallah.

Abiye ve kızlara bayram alışverişine çıktım çıkmadan öncede kizlari emzirdim 2 saat sonra eve geldim ve mememe kafa atan iki cadı ile karşı karşıyayım yere yattım açtım ganimetleri biri sağı biri solu kaptı şuan çok mutlular anlaşma yapmam lazım ama bunlarla memeye kafa atmak ne yahu

Gece 1/2 mamasını bırakmaya çalış derim . Çünkü zaman olarak aslında gece hiç mama yemeden uyumaları gerekir . 4/5 arası verirsen sabah biraz daha geç uyanırlar . Doktor ver dedi mi peki . Mesela bizim ki bırak dedi .

Bazı çocukların biyolojik uyanma saati var bence gece 11de de uyusalar akşam 8de de uyusalar 6-7 arası kalkıyorlar . Hatta geçen gece kızlardan biri 1.30dan 3.30a kadar uyanık durdu sabah 6.20de uyandı yani orada 2 saat ayaktaydın bari 7.30 gibi uyan ama yok.

benimk birakma dedi 9 kilo olsuklari icin ama ben birakicam yinede dun gece 12 verdim dabah 7 uyandikar . az once verdim mesela bugun degisik oldu sabaha kadar vermemeye calisixam ama muhtemelen 4/5 gibi isterler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…